Plan bezichtigingBel makelaar

Ruigendijk 1

Verkocht
Excellent
Tinte
€ 649.500 k.k.
15700
 m²
105
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Stel je eens voor...

 

 Wakker worden met uitzicht op je eigen paard. Of paarden want er is plaats genoeg met 15.700 m2 eigen grond. Een nieuwe stal met 3 ruime boxen, een gedraineerde rijbaan van 20 x 40 meter en wil je ook nog een stapmolen en logeercirkel? Geen probleem. Het kan allemaal. Wij informeren je graag over de ins en outs van het geldende bestemmingsplan. Hooi van eigen land en prima uitrijmogelijkheden richting duinen en strand. Bijna te mooi om waar te zijn. Bijna, want het is nu te koop. In de polder tussen Tinte en Oostvoorne vind je deze voormalige boerderij waar vroeger een inkomen werd vergaard met melkkoeien, druiven en de teelt van aardappelen. Deze hebben echter al ruim 27 jaar geleden plaats gemaakt voor het hobbymatig houden en fokken van paarden. Tot nu toe, want de huidige eigenaren beginnen aan een nieuw avontuur.

 

 En wie weet begint jouw avontuur wel hier. Aan de locatie kan het niet liggen. Onder aan de dijk met een vrij zicht over de rondom gelegen akkers zit je uit de wind in de tuin en kijk je een flink eind weg. Buttegeweun zoals we hier zeggen.

 

 De paardenstal bestaat uit betonelementen met gepotdekselde houten gevelbekleding, is in 2017 geplaatst door firma Prubo en voorzien van 3 boxen, een hooizolder en opslagruimte. De omheining van de weilanden is in ditzelfde jaar geplaatst en bestaat uit stevig verankerde houten palen met stroomdraad. Want zeg nu zelf, eerst het paard en dan de mens.

 

 Binnen in de boerderij heeft de tijd al wat jaartjes stil gestaan en dat biedt mogelijkheden voor mensen die niet bang zijn de handen uit de mouwen te steken. Renovatie of nieuwbouw zijn beide mogelijk afhankelijk van jouw wensen en budget. Om je een idee te geven is er op voorhand een bouwkundig rapport opgesteld. De gezellige woonkamer en eetkamer ademen de sfeer van vroeger en de deel waar de koeien stonden kan een fantastische woonkamer worden met de hoge nok als eyecather. Liever meer slaapkamers op de verdieping, geen probleem. Het huidige sanitair en de keukeninrichting zijn sober, eerlijk is eerlijk maar dat zie je dan ook terug in de vraagprijs.

 

 Glasvezel is al voor je aangelegd tot in het huis en aangesloten en er is geen gasaansluiting dus dat scheelt in de portemonnee. Denk aan de toekomst met PV panelen en bijvoorbeeld een warmtepomp. Onze huisarchitecten van HDK denken graag met je mee in een ontwerp.

 

 Kortom, alle faciliteiten voor de viervoeters zijn aanwezig plus een mooi stuk land met mogelijkheden voor jouw droomboerderij.

 

 Dat is de Ruigendijk.

 

 Uitblinkers, 

 

 - Oliegestookte CV- installatie (niet in gebruik), 

 - Bouwkundig rapport aanwezig, 

 - Geen asbest meer aanwezig (gesaneerd), 

 - Glasvezel aanwezig en aangesloten, 

 - Oplevering, in overleg, bij voorkeur medio juni 2023.

Kenmerken

Woonoppervlakte
105
Perceeloppervlakte
15700
Inhoud
678
Bouwjaar
1927
Extra ruimte
84
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
3
Rijbaan
Buiten
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object