Plan bezichtigingBel makelaar

Eikenlaan 4

Verkocht
Excellent
Schaijk
€ 675.000 k.k.
5505
 m²
119
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Riant vrijstaande woning gelegen op een royaal perceel van 5.505 m2 met zeer ruime vrijstaande garage en loods.

 

 De ligging is bijzonder gunstig, dicht tegen natuurgebied de Maashorst aan in het buitengebied van Schaijk (gem. Landerd) met daarnaast op enkele autominuten afstand de snelwegen A50 en A59. Hiermee zijn grotere plaatsten als Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen binnen korte tijd te bereiken.

 In Schaijk of bijvoorbeeld Heesch/Oss treffen we alle wenselijke voorzieningen, basis- en middelbaar onderwijs, supermarkten, horeca, sportfaciliteiten, speciaalzaken en theater. Even de natuur in kan praktisch om de hoek in natuurgebied de Maashorst.

 

 De inrichting van de woning is als gedateerd te betitelen, waardoor deze naar eigen smaak en wens in te richten is. De riante ruimtes bieden diverse mogelijkheden, hierdoor kunt u uw eigen droomwoning realiseren op een prachtige locatie met een riant perceel. De begane grond is volledig voorzien van dubbel glas.

 

 De woning heeft een woonoppervlak van circa 119 m2 en een inhoud van circa 455 m3. Daarnaast is er nog een vrijstaande garage welke een oppervlakte heeft van 291 m2.

 De rustige straat waaraan de woning is gelegen geeft u het gevoel dat u midden in de natuur bent.

 

 INDELING

 Begane grond:

 - Entree/hal, royale entree met trapopgang, meterkast en voldoende ruimte voor een garderobe.

 - Woonkamer, de ruime L-vormige woonkamer is voorzien van veel natuurlijk lichtinval door de grootte raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning. De open haard zorgt voor een warme en sfeervolle uitstraling. Er is meer dan voldoende plaats voor een zithoek met daarnaast nog een eethoek.

 - De eiken keuken is hoek opgesteld en voorzien van een tegelwerk aanrechtblad. De keuken is voorzien van een elektrische 4-pits kookplaat, afzuigkap en een oven. Middels de keuken kunt u naar de bijkeuken, 

 - In de bijkeuken treft u de witgoed aansluiting, de boiler en een bergkast aan. Middels de bijkeuken kunt u naar de badkamer, de oprit en de achtertuin.

 - De badkamer op de begane grond is volledig betegeld en voorzien van wastafel, douchecabine, toilet en radiator.

 - De kelder is gesitueerd onder de trap naar de eerste verdieping. Doordat u 6 trede naar beneden gaat biedt de kelder voldoende ruimte om provisie op te slaan op de praktische schappen, 

 

 Eerste verdieping:

 - Middels de trapopgang komt u op de overloop van de eerste verdieping. Hier treft u toegang tot de ruime badkamer, 3 riante slaapkamers en de vlizotrap naar de tweede verdieping, 

 - De badkamer is erg ruim opgezet, volledig betegeld en voorzien van een wastafel, ligbad, toilet en radiator.

 - Alle drie de slaapkamer zijn bijzonder groot van formaat. Door de grootte raampartijen valt er in de slaapkamer een aangename lichtinval.

 

 Tweede verdieping:

 - Middels de vlizotrap is de tweede verdieping te bereiken, 

 - De ruime bergzolder is voorzien van een Geiser en biedt voldoende ruimte om uw spullen op te bergen.

 

 

 Tuin

 De tuin is eenvoudig ingericht en voorzien van een vijver. Er zijn volwassen bomen, gazon en weiland. Door de volwassen beplanting rondom de woning waant u zich volledig omgeven door de natuur.

 Het perceel is toegankelijk via de inrit welke plaats biedt aan diverse auto's.

 

 BIJGEBOUWEN

 Garage:

 De bijzonder ruime garage is opgedeeld in 2 ruimtes en is middels de achtertuin en de oprit te bereiken.

 De eerste ruimte is gelegen aan de achtertuin en is middels 2 loopdeuren te betreden. Deze ruimte is voorzien van een cv-installatie (2020), diverse radiatoren, een praktische werkbank en een stalen kanteldeur. Het tweede gedeelte is een royale werkruimte welke is voorzien van een koelcel, grote openslaande garagedeuren en een toilet.

 

 Loods:

 De riante loods is half opgemetseld en daarboven voorzien van damwandplaten. Doordat de ruimte volledig open is en de openslaande deuren erg hoog zijn kunt u hier gemakkelijk landbouwvoertuigen e.d. binnen plaatsen.

 De loods is voorzien van een betonvloer, diverse raampartijen, openslaande deuren en garagedeur.

 

 Kortom, bent u geïnteresseerd in een kwalitatief goede woning en niet bang om de handen uit de mauwen te steken om de uiteenlopende mogelijkheden te realiseren. Neem dan contact op met ons kantoor. Onze makelaars nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Kenmerken

Woonoppervlakte
119
Perceeloppervlakte
5505
Inhoud
455
Bouwjaar
1964
Extra ruimte
10
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Verwarming
Warm water
Geiser eigendom, Gasboiler eigendom
Garage
Vrijstaand steen, Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object