Plan bezichtigingBel makelaar

Oudenboschstraat 27

Verkocht
Excellent
Wijnandsrade
€ 895.000 k.k.
31560
 m²
207
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Aan de rand van het geliefde Wijnandsrade vindt u deze uiterst ruime, eigenzinnig ingedeelde en extreem degelijk gebouwde (levensloopbestendige) woning. De woning beschikt over maar liefst 4 bouwniveaus en is gebouwd in 2001.
Het object is gelegen op een perceel van 3.15.60 ha. en is hiermee een droom voor diegene die rust en ruimte om zich heen zoekt. Het perceel is uiterst geschikt voor het houden van (klein)vee en/of paarden of is bijvoorbeeld in te richten als voedselbos. Ook degene zonder wensen voor een eigen exploitatie kunnen wij verder helpen, het perceel kan deels als beleggingsobject worden verhuurd of kan eventueel worden aangekocht op een kleiner perceel.

Algemeen:
Inhoud woning: circa 942 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 207 m²
Perceeloppervlakte: 3.15.60 m²
Aanvaarding: in overleg doch op korte termijn mogelijk.

Nutsvoorzieningen/installaties:
Elektriciteit: aanwezig, moderne meterkast met schakelautomaten
Wateraansluiting: aanwezig, 2 watermeters
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
Kozijnen: houten kozijnen bezet met dubbelglas

Centrale CV installatie: via cv-ketel: Nefit Ecomline HR (bouwjaar 2001)
Warm watervoorziening: via cv-ketel

Indeling
Vanaf de straatzijde heeft u via de oprit toegang tot de voordeur met daarachter gelegen de ruime entreehal. In de betegelde entreehal is de uitgebreide meterkast en de technische ruimte van de lift gelegen.

De woning beschikt over een ruime persoons- en goederenlift welke vanaf de begane grond tot en met de tweede verdieping reikt. Voor degene die liever de trap neemt is uiteraard een royaal traphuis aanwezig. Op de begane grond treft men verder het eerste toilet en een ruime garage met sectionaalpoort en carport aan.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig met een oppervlakte van respectievelijk 21 m², 10,5 m² en 17 m². Verder zijn op de eerste etage een separaat toilet en badkamer aanwezig. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en wastafel.

Via de lift en vaste trap heeft men toegang tot de tweede verdieping. De tweede verdieping mag omschreven worden als de leef-verdieping. Vanuit de hal heeft men toegang tot de betegelde open keuken met woonkamer. De woonkamer is voorzien van een mooie parketvloer en geniet aan weerszijde (door de hoge ligging) van een fraai uitzicht. Vanuit de keuken geniet men eveneens van een mooi uitzicht over de tuin en landerijen. De keuken is voorzien van een modern keukenblok met keramische kookplaat, wasemkap, koelkast, gootsteen, oven en vaatwasser.

Aangrenzend aan de keuken is het overdekt terras gelegen. De tuin is gelegen op het zuidwesten en geniet daardoor optimaal zon.
Op de tweede verdieping, gelegen aan de overloop, zijn verder een toiletruimte en bergruimte/bijkeuken aanwezig.

Via de vaste houten trap heeft men toegang tot de derde verdieping. Deze is thans in gebruik als zolderkamer en technische ruimte. De mogelijkheid bestaat om hier eventueel een 4e slaapkamer te realiseren.

Bijgebouwen en huisweide
Via de tuin heeft men toegang tot de stal en de aangrenzend gelegen huisweide. De huisweide is omringd door bos/struweel en biedt enorme privacy. De huisweide is daarnaast ontsloten via het ‘’Oude Bos’’. Dit is een uitloper van de geasfalteerde weg richting Vink en hierdoor is het perceel ook voor groot verkeer bereikbaar.
De stal is gebouwd in 1982 en is voorzien van 3 ruime paardenboxen met opslagruimte. De zolder biedt tevens ruimte voor opslag. In de stal is naast elektra ook een wateraansluiting aanwezig.

De huisweide heeft een oppervlakte van ruim 3 ha. (30.000 m²) en is hiermee de grote droom voor iedere paardenliefhebber. De huisweide is echter ook prachtig om gewoonweg van te genieten. Indien u geen paarden, (klein)vee of andere hobby’s heeft, dan kunnen wij het beheer geheel uit handen nemen. Onze rentmeesters beschikken over voldoende contacten om de huisweide op een goede, duurzame en veilige manier te verpachten. Op deze manier kunt u toch genieten van het fraaie uitzicht en de rust zonder het bijkomende onderhoud, ideaal!

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'Wijnandsrade' van de gemeente Nuth. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de enkelbestemming 'Wonen'.

Het aangrenzende perceel is gelegen in het bestemmingsplan 'Buitengebied Nuth' van de gemeente Nuth. Binnen dit bestemmingsplan heeft het perceel momenteel de enkelbestemming 'Agrarisch met waarden - Natuur - en landschapswaarden' en de dubbelbestemming 'Waarde - archeologie'.

Ligging:
Wijnandsrade is een gewilde woonplek. Rustig doch heel centraal, met diverse uitvalswegen. Zo ligt zowel Hulsberg als ook Nuth op korte afstand. Hier zijn alle benodigde voorzieningen aanwezig. Tevens zijn de snelwegen A79 en A76 snel bereikbaar. Daarnaast is deze woning aan de Oudenboschstraat gelegen aan een weg welke alleen toegankelijk is voor bestemmingsverkeer en is hiermee rustig gelegen. Vanaf de locatie heeft men direct toegang tot veldwegen en natuur.

Kadastrale gegevens:
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Nuth, sectie O, nummer 248, ter grootte van 3.15.60 m².

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen
met de heer S.E.E. (Stef) Limpens van het kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer:
045-5753255.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter
geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan
wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een
uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Woonoppervlakte
207
Perceeloppervlakte
31560
Inhoud
942
Bouwjaar
Extra ruimte
27
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
90
Aantal paardenboxen
1
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
1
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (045 - 575 32 55) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.