Plan bezichtigingBel makelaar

Klef 7

Verkocht
Excellent
Wanroij
€ 539.000 k.k.
27910
 m²
72
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Karakteristieke woonboerderij met vrijstaande garage en voormalige agrarische schuur, gelegen op een perceel van 27.910 m2 in het prachtige landelijke buitengebied van Wanroij. Bent u een echte natuurliefhebber? Dan is deze woning ideaal gelegen omgeven door bossen en landerijen.

 

 De boerderij is tot een aantal jaren geleden in gebruik geweest voor de agrarische activeiten van opdrachtgever. Het voorhuis wordt door hem bewoond en het achterhuis is in authentieke staat (als koeienstal) gebleven. Ook de voormalige agrarische schuur is nog in originele staat. De onderhoudsstaat van de boerderij met bijgebouwen is redelijk maar het geheel verkeerd in gedateerde staat. Meest waarschijnlijke is dat de koper op deze plek nieuw gaat bouwen.

 

 De basisschool en winkels voor uw dagelijkse boodschappen bevinden zich op 10 autominuten. In de nabij gelegen bossen kunt u heerlijk wandelen, fietsen of paardrijden. Nijmegen, Venlo en Eindhoven zijn in 30 autominuten te bereiken. De oprit van de A-73 bevindt zich op circa 20 autominuten.

 

 Woning

De woonoppervlak van de woonboerderij bedraagt circa 218 m². De inhoud van de complete boerderij (inclusief achterhuis) is circa 1.081 m³.



De boerderij is deels (voorhuis) in gemetselde spouw opgetrokken en bestaat deels uit steens metselwerk. De houten kozijnen zijn deels voorzien van isolerende beglazing. Het achterhuis heeft betonnen stalraampjes met enkel glas. De houten kapconstructie is gedekt met gebakken pannen.



Indeling woonhuis

Achter de voordeur bevindt zich een kleine hal, hier bevindt zich de meterkast. Vanuit de hal is er doorgang naar de eetkamer. In de eetkamer is een vaste authentieke kast aanwezig en een sfeervolle schouw voorzien van een houtkachel. De eetkamer geeft toegang tot de woonkamer en de keuken, en via de eetkamer is een doorgang naar de stal.



De woonkamer beschikt over een schouw met gaskachel, lambrisering en een houten schroten plafond. Via de woonkamer is de slaapkamer op de begane grond bereikbaar. De slaapkamer is eenvoudig afgewerkt voorzien van een grote raampartij en kan multifunctioneel gebruikt worden, als bijvoorbeeld kantoor of praktijkruimte.



De keuken is voorzien van een rechte keukenopstelling met boiler. Hier zijn de witgoedaansluitingen aanwezig en is er mogelijkheid tot extra bergruimte. Via de keuken is toegang tot de kelder en de opkamer.



Aan de keuken grenst de bijkeuken, waarin ook de toiletruimte is gesitueerd.



In doorgang van de eetkamer naar de stal is de badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad, een douchebak en een wastafel, en de ruimte is geheel betegeld.



Het achterhuis is nog in authentieke staat als koeienstal, en uiteraard geheel naar eigen wens in te richten.



Eerste verdieping

U bereikt de verdieping middels een kleine trap in de keuken. Boven komt u op de overloop welke toegang geeft aan drie slaapkamers.



Tuin

De tuin is landelijk vorm gegeven en ligt rondom de boerderij. Hier ervaart u de rust en ruimte die het object zo bijzonder maken. Een wilde mix van beplanting en volwassen bomen vormen een prachtig geheel waar het heerlijk vertoeven is en u kunt genieten van de prachtige omgeving. Achter op het perceel is een extra opslagruimte met afdak aanwezig. Zowel aan de achterzijde als aan de voorzijde van de woning heeft u vrij uitzicht over de landerijen. Rust en ruimte zijn sleutelwoorden voor deze prachtige locatie.



Bijgebouw

Achter op het perceel is een vrijstaand bijgebouw (met een oppervlakte van circa 150 m2) gesitueerd. Dit bijgebouw is deels vervallen en dient gerenoveerd te worden.



Naast de woning is de kleine garage gelegen, waarin een stalen kanteldeur is geplaatst.

Aan de garage is een overkapping gesitueerd met glazen pui. Hier kunt u genieten van het weidse uitzicht over de landerijen.



Bestemming

Het object beschikt thans nog over een agrarische bestemming. Op dit moment loopt er een onderzoek naar een alternatieve bestemming. Informeer bij de makelaar naar de stand van zaken en de mogelijkheden die het bestemmingsplan biedt.



Kortom

Bent u geïnteresseerd in deze woning en de uitzonderlijk mooie locatie, en bovendien niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Neem dan contact op met ons kantoor.

Onze makelaars nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Kenmerken

Woonoppervlakte
72
Perceeloppervlakte
27910
Inhoud
1081
Bouwjaar
1920
Extra ruimte
145
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, Open ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object