Plan bezichtigingBel makelaar

Zuideinde 22

Beschikbaar
Excellent
Abbekerk
€ 1.250.000 k.k.
17810
 m²
278
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Blijft u uw dromen, dromen? Of laat u ze hier, op deze prachtige plek in Abbekerk uitkomen? De eigenaren omschrijven het als het mooiste plekje van Abbekerk. Wanneer u de stolp nadert, komt de rust en ruimte u tegemoet. Achter kijkt u uit over 8.000 m² eigen grond, richting De Weere, Sijbekarspel en Benningbroek. De paarden en pony’s lopen in de wei of op het erf en de kippen scharrelen door de boomgaard. Dit is echt het ultieme buitenleven.

De boerderij is zo authentiek mogelijk gebleven, maar de huidige eigenaren hebben niet stil gezeten. Zij hebben onder andere drie slaapkamers gerealiseerd op de eerste verdieping, een gastenverblijf in het bijgebouw en boven de koegang gemaakt en de badkamer, het toilet en de bijkeuken op de begane grond gerenoveerd. De boerderij zelf heeft vier slaapkamers, een op de begane grond en drie op de eerste verdieping. Overal zijn authentieke elementen te vinden. De voordeur en ramen op de begane grond zijn nog in originele staat. Voor de ramen zijn voorzetramen geplaatst, waardoor de ramen goed geïsoleerd zijn. Ook hebben de eigenaren 54 zonnepanelen laten plaatsen op de schuur, mede hierdoor is de energieklasse van de woning in 2022 getoetst op C.

De gastenverblijven zijn voorzien van alle gemakken. Ze hebben beide een eigen keuken, badkamer, wasmachineaansluiting en een eigen entree. Het bijgebouw is ook via de woning te betreden. Het uitzicht is er uitzonderlijk. Ook heeft het bijgebouw een omheinde tuin, waardoor het al snel een aangename plek is. Binnen zijn twee slaapkamers gerealiseerd, een op de begane grond en een op de zolder van de ‘boet’, zoals de eigenaren de voormalige koeienschuur noemen. Er is vloerverwarming en een badkamer met een douche en een apart toilet. Het gastenverblijf boven de koegang is in 2016 gerealiseerd.

In de tuinen rondom de boerderij zijn veel gewassen te vinden. Van prachtige rozen tot een snoepwand met verschillende soorten bessen en frambozen. In de boomgaard staan appel-, peer- en pruimenbomen, een walnotenboom en een kastanjeboom. Op het erf zijn verschillende zonneterrassen gemaakt. In het verlengde van de hooivijzel bevindt zich een terras op het westen, waar u van de zon en natuurlijk van het prachtige uitzicht kunt genieten.

Het is hier een heus paardenparadijs. De paarden en pony’s kunnen leven op een zo natuurlijk mogelijke manier. De paarden lopen vrij in een kudde rond, zowel binnen als buiten. In de schuur is een grote loopstal, er zijn vier boxen gerealiseerd en er is een deel als oefenruimte ingericht. Er staan vaste kasten voor alle benodigdheden en er is een kantine om na het rijden nog even een kopje koffie te drinken. De buitenbak is in 2012 gerealiseerd. Deze is 20 bij 40 meter en voorzien van een eb en vloed bodem. Rondom de bak en schuur zijn verschillende materialen gebruikt om de ondergrond te verharden.

De vrijheid die u hier ervaart is uniek. Toch bent u niet ver van de dorpskern van Abbekerk verwijderd. Waar onder andere een basisschool, een gezondheidscentrum, een supermarkt, een zwembad en diverse sportfaciliteiten te vinden zijn. Op een loopafstand van 10 minuten is het bus transferium. Ook bent u binnen een paar minuten op de A7 richting Leeuwarden of Amsterdam. Het is een plek vol mogelijkheden, er is al veel gerealiseerd en er is nog veel mogelijk. U moet alleen zelf de leidsels in handen nemen.

De huidige bestemming is agrarisch. Primair bestemd voor agrarisch grondgebruik en het wonen bij de agrarische bedrijfsuitvoering. De mogelijkheden voor bestemmingswijzigingen naar wonen en paardenhouderij zijn inzichtelijk gemaakt via een Quickscan, deze is op te vragen bij ons kantoor.

Woonoppervlakte: ca. 278 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 202 m²
Externe bergruimte: ca. 464 m²
Inhoud 1.965 m³

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
278
Perceeloppervlakte
17810
Inhoud
1965
Bouwjaar
1880
Extra ruimte
202
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas, Voorzetramen
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Aan vaarwater, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object