Plan bezichtigingBel makelaar

Kievit 4

Verkocht
Excellent
Bocholtz
€ 575.000 k.k.
1295
 m²
198
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een mooie landelijke locatie omgeving in het buitengebied van Bocholtz mogen wij u geheel vrijblijvend deze goed opgeknapte jaren-30 woning aanbieden. De woning is gebouwd in 1935 en is opgeknapt in 2013. Op het ruime perceel met zowel aan de voorzijde alsook aan de achterzijde vrij uitzicht is daarnaast de maar liefst 200 m² grote loods gelegen.
De aanwezigheid van deze loods maakt de locatie uiterst geschikt voor de bedrijfsmatige koper of voor bijvoorbeeld de liefhebber van klassieke voertuigen.

Heeft u vragen over de geschiktheid van het object met betrekking tot uw droom invulling of bent u na het doornemen van de verkoopinformatie enthousiast, neem dan contact op met de makelaar.

Algemeen:
Bouwjaar: ca. 1935
Inhoud: ca. 795 m³ (woonhuis)
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 198 m²
Perceeloppervlakte: 1.295 m²
Aanvaarding: in overleg doch op korte termijn mogelijk

Voorzieningen:
Elektriciteit: moderne meterkast (vernieuwd in 2013)
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: aanwezig

Kozijnen: kunststof kozijnen en deuren met dubbele beglazing (vernieuwd in 2013), de voordeur is voorzien van een glas-in-lood bovenlicht.
Isolatie: HR++ glasisolatie, dakisolatie en deels vloerisolatie.
Zonwering: ingebouwde rolluiken op de begane grond (elektrisch bedienbaar).
Airco: airco in de woonkamer, keuken en ouderslaapkamer geplaatst in september 2021 welke fraai is afgewerkt

Installaties:
Verwarming: middels gasgestookte CV-ketel (Nefit 2013, eigendom)
Warm water voorziening: middels gasgestookte CV-ketel.

Indeling:
Via de hardstenen bordestrap heeft men toegang tot de hal. De betegelde hal is voorzien van vloerverwarming en trapopgang naar de eerste etage en de kelder. Verder is in de hal ook de in 2013 vernieuwde meterkast gesitueerd. Aan de linkerzijde van hal is de ruime leefkeuken gelegen, deels met traditionele houten vloer en deels voorzien van tegels met vloerverwarming. In de leefkeuken is verder een houtkachel en airco aanwezig. Aan de rechterzijde van de hal treft men de woonkamer met fraaie houten vloeren, authentieke deuren, schouwpartij met haard en airco. Vanuit de woonkamer geniet u prachtig vrij uitzicht op zowel de tuin alsook de straatzijde.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het tussenportaal met de achteruitgang naar de tuin. Via deze hal bereikt men de badkamer welke is voorzien van vloerverwarming, een (bubbel)ligbad, ruime inloopdouche, designradiator, hangkast en wastafel met meubel. De badkamer is degelijk uitgevoerd en mag omschreven worden als zo goed als nieuw. Aan het tussenportaal is verder de separate en nieuwe toiletruimte gelegen met fonteintje alsook de technische ruimte. In de technische ruimte zijn de CV installatie en witgoedaansluitingen aanwezig. In de gehele aanbouw is vloerverwarming aanwezig.

Eerste verdieping
Via de authentieke houten trap heeft men toegang tot de ruime overloop. Aan de overloop zijn vier slaapkamers gelegen welke respectievelijk ca. 14,5 m², 13,3 m², 12,6 m² en 11,5 m² groot zijn. De slaapkamers worden gekenmerkt door veel lichtinval middels de grote raampartijen en de fraaie authentieke paneeldeuren. Twee slaapkamers genieten verder van een uitzicht over de aan de voorzijde gelegen velden en twee slaapkamers kijken uit over de tuin en de achtergelegen weilanden. Vanuit deze twee slaapkamers aan de achterzijde is de tuinverlichting te bedienen. Tevens is de ouderslaapkamer eveneens voorzien van airco. Op de overloop is verder een ruime toiletruimte met wastafel gelegen. Deze ruimte is gerenoveerd in 2013.

Tweede verdieping
De vaste houten trap voert naar de tweede verdieping (zolderruimte) welke thans in gebruik is als opslag. De zolderruimte biedt echter voldoende mogelijkheden voor het eenvoudig realiseren van extra slaap-, werk-, studeer-, of speelkamers.

Kelder
Vanuit de hal heeft men toegang tot de provisiekelder. De kelder meet 3,89 bij 3,40 m. Verder is vanuit de kelder een mantelbuis getrokken naar de loods. Op deze manier kan men de loods eenvoudig voorzien van bijvoorbeeld internet en water.

Tuin en loods.
De ruime tuin is gelegen rondom de woning en is volledig afgerasterd. Aan de voorzijde van de woning is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig. Vanuit de tuin heeft men toegang tot de loods via de loopdeur. De loods is opgetrokken in metselwerk (in spouw) en meet 20 bij 10 meter (buitenwerks). De vloer is uitgevoerd in beton. De dakconstructie is uitgevoerd in stalen spanten met houten gordingen en is gedekt met asbesthoudende golfplaten. Een gedeelte van de loods is voorzien van een verdiepingsvloer. De loods geniet voldoende lichtinval, heeft een hoge toegangspoort (>4 meter) en heeft eigen elektra aansluiting met krachtstroom. De loods mag omschreven worden als een enorm praktische bedrijfsruimte geschikt voor legio aan invullingen.

Bestemmingsplan
De locatie Kievit 4-6 te Bocholtz is gelegen binnen het plangebied ‘’Buitengebied 2016’’ vastgesteld op 16 augustus 2016 door de gemeenteraad van Simpelveld. De locatie heeft thans de bestemming ‘bedrijf’. Er mag ter plaatse een bedrijf worden gevestigd in de categorie 1 en 2.1 (zie bijlage van de brochure). Verder mag er worden gewoond in de bedrijfswoning.
De gemeente heeft aangegeven onder voorwaarden bereid te zijn om mee te werken aan een wijziging van de bedrijfsmatige bestemming ten behoeve van reguliere woondoeleinden. Het wordt hiermee mogelijk voor de particuliere koper om het object te mogen bewonen. Indien u vragen heeft over dit traject vernemen wij dit graag. Onze adviseurs van Aelmans ruimtelijke ordening en milieu kunnen u hierin volledig ontzorgen.

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Simpelveld, sectie M, nummer 303 ter grootte van 1.295 m².

Ligging
Deze unieke woning met loods ligt in een landelijke omgeving nabij Simpelveld en Bocholtz met volop mogelijkheden om te genieten van het buitenleven. Maar ook het voorzieningenniveau in de nabijheid is te omschrijven als goed. Per auto zijn Heerlen, Maastricht en Aken goed en snel bereikbaar door een gunstige ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Bijzonderheden:
- Airco in de woonkamer, keuken en ouderslaapkamers geplaatst in september 2021 welke fraai is afgewerkt,
- HR++ glasisolatie, dakisolatie en deels vloerisolatie,
- Ingebouwde rolluiken op de begane grond (elektrisch bedienbaar).

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met de heer S.E.E. (Stef) Limpens van het kantoor te Ubachsberg (Voerendaal), bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Woonoppervlakte
198
Perceeloppervlakte
1295
Inhoud
795
Bouwjaar
1935
Extra ruimte
15
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Vloerisolatie, Hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
0
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (045 - 575 32 55) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object