Plan bezichtigingBel makelaar

Wogmeer 86

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Spierdijk
€ 1.200.000 k.k.
22320
 m²
205
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Een unieke mogelijkheid om met 1, 2 of 3 gezin(nen) iets prachtigs te ontplooien en het perceel naar eigen inzicht te verdelen! Met recht buitengewoon!

Het betreft een woonstolp, de mogelijkheid voor een extra (2-onder-1 kap)nieuwbouwstolp én uw eigen weiland! Een super stek voor de dierenliefhebbers én voor diegene die met meerdere mensen op één erf willen wonen, want er kunnen in totaal 3 woningen op komen. Het betreft een mooi rechthoekig perceel van ruim 2,2 hectare, deels omsloten door de golfbaan.

De bestaande boerderij is enigszins gedateerd, maar prima bewoonbaar. De boerderij beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond en een grote dors met een zee aan ruimte. Op de eerste verdieping vindt u nog twee extra slaapkamers. Aan de zij- en achterkant heeft u een vrij uitzicht.

Er is een bestemmingswijzigingsprocedure gevoerd bij de gemeente, waardoor het mogelijk is om alle bestaande bijgebouwen te slopen en hier een nieuwbouwstolp (18 x 18 m.) voor terug te realiseren. De stolp mag ook als twee-onder-één kap worden gebouwd. Er zijn diverse offertes opgevraagd om het bouwrijp maken inzichtelijk te maken, deze kosten zijn in totaal circa € 50.000,- inclusief btw. De offertes zijn op te vragen via ons kantoor.

Het is gelegen naast 'Golfbaan Spierdijk' en heeft een snelle ontsluiting naar Heerhugowaard, Hoorn en de A7. Het dorp ligt binnen handbereik, maar ook de grotere dorpen als De Goorn en Avenhorn zijn gemakkelijk te bereiken.

Bouwjaar stolp: ca. 1920
Woonoppervlakte: ca. 205 m²
Inhoud: ca. 1.335 m³

Bouwvlak nieuwbouw: 18 x 18 m.

Perceeloppervlak totaal: 22.320 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
205
Perceeloppervlakte
22320
Inhoud
1335
Bouwjaar
1920
Extra ruimte
192
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Geen schuur
Ligging
Aan water, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Livingstone: unieke, vrijstaande huizen in elke stijl
Sinds 1983 realiseert Livingstone droomhuizen. Vroeger waren dit met name cataloguswoningen. Maar dit concept is inmiddels volledig losgelaten. Livingstone maakt nu alleen nog unieke, op maat gemaakte woningen. In elke stijl. Van strak modern tot landelijk klassiek.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.