Plan bezichtigingBel makelaar

Doorbraakweg 1

Beschikbaar
Excellent
'T VELD
Op aanvraag
6800
 m²
445
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Ontsnappen aan de hedendaagse drukte?
En elke dag het gevoel hebben dat u op vakantie bent? U vindt hier volledige vrijheid en kunt er in alle rust ontspannen! Het is de grootse boerderij in de omgeving met een dubbelvierkant. Dit is een boerderij waar dromen waargemaakt kunnen worden. Een kleine opsomming van wat u hier allemaal zou kunnen doen, dubbele bewoning met bijvoorbeeld uw ouders of kinderen, een B&B aan huis beginnen, kantoor en/of praktijkruimte aan huis hebben of kleinvee houden. Sterker nog.. het kan ook allemaal, u hoeft niet te kiezen. Want met de zeeën van ruimte in en om de boerderij kunt u nog alle kanten op. De boerderij bestaat nu uit drie delen. Een koetshuis van ca. 80 m² met riante zolder. De hoofdwoning, welke helemaal af is. En dan nog de grote verrassing, een casco ruimte waar al wat ideeën voor op tafel liggen, deze zijn deels gerealiseerd en de rest is aan u!
Het begin is er, nu is het aan u om het af te maken! De boerderij is in ‘09/‘10 geheel gerenoveerd, waarbij bijna alles is vervangen en waardoor er nu zo goed als een nieuwe boerderij staat. Ongeveer 20% van de boerderij is nu bewoond en beschikt over alle hedendaagse luxe.
Bij binnenkomst in de hal van de hoofdwoning voelt u gelijk de warmte van de natuurstenenvloer. Deze hal leidt u naar het toilet, een slaapkamer met inloopkast, een badkamer en-suite en naar de woonkamer. Wauw.. 6,5 meter hoogte en zicht tot aan de nok! Een sfeervolle woonkamer met veel lichtinval door de vele (dak)ramen. Wat deze ruimte zo uniek maakt zijn de eikenhouten vierkantspalen, de ringbalken, de opgang naar de vide en een bio ethanolhaard. De eikenhouten keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er een deur naar het koetshuis. Het koetshuis heeft overigens ook een eigen opgang. Dit is een ideale ruimte (voorzien van vloerverwarming) voor bijvoorbeeld werken aan huis, of in te richten als B&B of mantelzorg woning. Aansluitingen voor eventueel een keukenblok of badkamer zijn er al. Zowel vanuit het koetshuis, als vanuit de bijkeuken betreedt u de heerlijke zonnige veranda op het zuiden, aan de achterzijde van de boerderij. Op deze plek kunt u bijna het hele jaar door zitten. Wordt het ‘s zomers te warm, dan vangt u de schaduw op van de druivenpergola. Dan de verrassing van deze boerderij, ca. 2.000 m³ casco ruimte. In 2010 is er een begin gemaakt met de bouw van een grote gezinswoning. Alle binnenmuren zijn gezet, maar het geheel moet nog verder naar eigen wens afgebouwd worden. U kunt nog alle kanten op qua indeling en stijling. Wij hebben wat visualisaties laten maken, om alvast een kleine indruk te geven van hoe het zou kunnen worden. De woonkamer heeft een grote vide waardoor de constructie van de woning goed zichtbaar is. De boerderij is bouwkundig al gesplitst, het is mogelijk om bij de gemeente een vergunning aan te vragen voor het daadwerkelijk splitsen van de stolpboerderij. Hierdoor ontstaan twee aparte wooneenheden waardoor het ook voor twee gezinnen mogelijk is om ieder een helft van de stolpboerderij aan te kopen. Als u dan het koetshuis gebruikt als kangoeroewoning, dan kunnen uw ouders er ook nog bij! Met de hele familie in een grote boerderij wonen, wie heeft het?
Deze plek is ultiem genieten, met vrij uitzicht rondom. Pure rust, alleen passeren er af en toe wat koeien van de buren (melkveehouders). Omringd door sloten, dus voelt ook nog eens als een eigen eiland. Verder is er stilte, bijna geen omgevingsgeluiden, heerlijk! Rondom de boerderij is voldoende land om bijvoorbeeld kleinvee te houden, een moestuin aan te leggen of een boomgaard te planten. De boerderij is gelegen in ‘t Veld. Met 5 autominuten bent u in het centrum van het dorp. Hier vindt u de standaard voorzieningen. Met 10 autominuten bent u in het centrum van het gezellige Schagen. En binnen een kwartier zit u op de A7 richting Amsterdam of Leeuwarden.
Wonen in rust met ruimte? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.

Perceeloppervlakte: ca. 6.800 m²
Woonoppervlakte: ca. 445 m²
Inhoud: ca. 2.530 m³
Bouwjaar: 1902
Compleet verbouwd: 2009/2010
Energielabel: B

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
445
Perceeloppervlakte
6800
Inhoud
2530
Bouwjaar
1902
Extra ruimte
93
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dubbel glas, Volledig geisoleerd
Verwarming
Warmtepomp
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Geen schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Livingstone: unieke, vrijstaande huizen in elke stijl
Sinds 1983 realiseert Livingstone droomhuizen. Vroeger waren dit met name cataloguswoningen. Maar dit concept is inmiddels volledig losgelaten. Livingstone maakt nu alleen nog unieke, op maat gemaakte woningen. In elke stijl. Van strak modern tot landelijk klassiek.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.