Plan bezichtigingBel makelaar

Eikenlaan 2

Verkocht
Excellent
SINT-MICHIELSGESTEL
€ 1.195.000 k.k.
1331
 m²
323
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Aan de rand van de gewilde villawijk ‘Theereheide’ is deze herkenbare vrijstaande familievilla met dubbele garage en buitenzwembad gelegen. Sint-Michielsgestel ligt aan de zuidzijde van Den Bosch op 10 minuten van het stadscentrum en 20 minuten van Brainport Eindhoven en het vliegveld.



Het dorp is wordt gekenmerkt door een groene bosrijke omgeving waar de rivier de Dommel sierlijk doorheen loopt. In de directe omgeving zijn diverse basisscholen, twee middelbare scholen (waaronder een Gymnasium) en veel sportfaciliteiten waaronder hockey, tennis, voetbal, een sporthal en een golfclub, allemaal op fietsafstand.



Sint- Michielsgestel is bovendien uitstekend gesitueerd ten opzichte van de Randstad. Op ongeveer één uur rijden van Rotterdam en - mede door de goede verbinding met de A2 – binnen het uur in Amsterdam.



De villa is recent gemoderniseerd en aan de buitenzijde geheel geschilderd en biedt een tijdloze aanblik.



Via de royale entree is de hal met vide te bereiken. De hal biedt toegang tot de tuinkamer die is ontworpen als de centrale plek in de woning met ruimte voor zowel een eet- als zithoek. De tuinkamer biedt een prettig zicht op de achtertuin met het zwembad.



De royale woonkamer staat in verbinding met de tuinkamer en heeft een sfeervolle haard. Aan de linkerzijde van de villa bevindt zich de forse woonkeuken. Deze is in 2010 deels vernieuwd, biedt ruimte aan een royale eethoek. Het keukenblok is voorzien van een vaatwasser, koel-/vriescombinatie, inductiekookplaat met afzuigkap en een heteluchtoven.

Vanuit de keuken is er een doorgang naar de wasruimte en de dubbele garage met een wijnkelder. Het andere portaal geeft toegang tot de technische ruimte (met cv-ketel en zwembad-installatie), een badkamer met toilet, douche en wastafel en een fietsberging.



De eerste verdieping van de villa is praktisch ingedeeld en heeft naast een riante overloop, vijf slaapkamers. Een van de slaapkamers is de masterbedroom met een walk-in closet en een balkon. Via de overloop de recent vernieuwde badkamer te bereiken die is voorzien van een douche, een ligbad, een toilet en een dubbele wastafel. Aan het einde van de overloop is een vaste trap naar de forse bergzolder, tevens zijn alle dakkapellen op de verdieping voorzien van dubbel glas.



De goed onderhouden tuin biedt volop privacy door volwassen hagen en beplanting. Er is een verwarmd zwembad, meerdere zonneterrassen en de tuin is voorzien van een sproei-installatie. Naast de dubbele garage is er ook nog een houten berging aanwezig.



Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1975,

- Perceel 1.331 m²,

- Woonoppervlakte circa 322 m²,

- 5 slaapkamers en een walk in closet,

- 2 badkamers, 1 op de begane grond en 1 op de eerste verdieping (recent vernieuwd),

- In 1987 is de garage uitgebouwd en is de wijnkelder gemaakt,

- De villa is voorzien van dubbele beglazing (m.u.v. garage en technische ruimte),

- Zonnige achtertuin met zwembad en sproei-installatie,

- Dubbele garage met elektrische deur en vliering,

- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Woonoppervlakte
323
Perceeloppervlakte
1331
Inhoud
1439
Bouwjaar
1975
Extra ruimte
107
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
In woonwijk, In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (073-6560591) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object