Plan bezichtigingBel makelaar

Wintrakerweg 1

Verkocht
Excellent
Doenrade
€ 995.000 k.k.
3595
 m²
240
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

In het buitengebied van de gemeente Beekdalen, nabij Doenrade, Puth en Oirsbeek, mogen wij u deze unieke locatie te koop aanbieden. De locatie omvat een ruime en luxueuze woning met een multifunctionele, ruime, geïsoleerde loods met een oppervlakte van ca. 270 m². Het woonhuis is gebouwd in 1999 en is afgewerkt met duurzame materialen. De tuin is onder architectuur aangelegd, biedt optimale privacy en is voorzien van een buitenzwembad.

De vrijstaande loods biedt tal van mogelijkheden waarbij te denken valt aan de stalling van uw oldtimer(s) of (landbouw)machines. Ook is de loods een geschikte werkplaats of atelier.

Heeft u na het doornemen van de verkoopinformatie vragen of bent u geïnteresseerd. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met de makelaar.

Algemeen
Bouwjaar: 1999
Inhoud: ca. 975 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 240 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 38 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 26 m²
Externe bergruimte: ca. 270 m²
Perceeloppervlakte: 0.35.95 ha. (3.595 m²)
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: uitgebreide meterkast (incl. krachtstroom)
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: niet aanwezig, verwarming via propaangastank
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: niet aanwezig, schotelantenne
Kozijnen: kunststof kozijnen met dubbele beglazing
Isolatie: dakisolatie, vloerisolatie en gevelisolatie

Installaties:
Centrale verwarming: Nefit Ecomline HR (1999, eigendom) en gaskachels (woonkamer)
Warm water voorziening: middels HR combiketel

Indeling
Begane grond
Via de ruime oprit heeft u toegang tot de statige entree met garderobe ruimte, meterkast en toiletruimte. Vanuit de hal is de kantoorruimte, woonkamer en leefkeuken bereikbaar. De kantoorruimte is afgewerkt met natuurstenen vloeren en heeft zicht op de tuin alsook de straatzijde. Naast het gebruik als kantoor is het tevens mogelijk om deze ruimte als slaapkamer te gebruiken door de aangrenzend gelegen (in 2015) geplaatste badkamer, voorzien van een wastafel en inloopdouche.

De halfopen leefkeuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en geniet optimaal tuincontact. De keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van de navolgende apparatuur, een 5-pits gasfornuis met wokbrander, spoelbak met uitlekbakje, koelkast, separate bakoven, magnetron, vaatwasser en is afgewerkt met een granieten werkblad. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar met schuifwandkast alsmede een gootsteen en witgoedaansluitingen.

De ruime woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartijen en geniet van het weidse uitzicht aan de voorzijde van de woning en het tuincontact aan de achterzijde. De ruimte is verdeeld in een zitkamer en eetkamer met vide, welke wordt gescheiden door een gashaard. Vanuit de woonkamer is het overdekte terras toegankelijk met elektrisch bedienbare zonwering.

Eerste verdieping
Middels de brede en fraaie trap vanuit de woonkamer is de verdieping bereikbaar. De verdieping geeft toegang aan de vide-ruimte, drie ruime slaapkamers en de badkamer. De vide is veelzijde te gebruiken en heeft een oppervlakte van ca. 20 m². De slaapkamers hebben een oppervlakte van respectievelijk 20 m², 20 m² en 23 m² en zijn allen voorzien van een vaste kastenwand, rolluiken en de noodzakelijke aansluitingen voor tv en computerapparatuur. De badkamer met separaat toilet is ruim opgezet en uitgerust met een douchecabine, ligbad en dubbele wastafel.

Tweede verdieping
Middels een fraaie beuken houten vaste trap is de volwaardige zolderverdieping te bereiken. Deze is momenteel ingedeeld in twee zolderruimtes met een totaal grootte van ca. 50 m². Deze ruimte is ideaal te gebruiken als slaapkamers, hobbyruimten of t.b.v. opbergdoeleinden.

Tuin
De huiskavel is onder tuinarchitectuur aangelegd en biedt optimale privacy. Door de wel overwogen plantkeuze in combinatie met de diverse zon – en schaduw terrassen, fraaie perken en het strakke gazon is er een heerlijk domein gecreëerd met optimale privacy en tuingenot. Hiernaast is er een comfortabel buitenzwembad gerealiseerd voor de nodige verkoeling.

Bedrijfsruimte/loods
De naast gelegen bedrijfsruimte is eveneens als het woonhuis traditioneel gebouwd en opgetrokken met dezelfde baksteen zoals tevens gebruikt bij het woonhuis. De bedrijfsruimte biedt ruimte aan een werkplaats met opslagmogelijkheden op de 1e etage alsmede aan 2 ruime garages en een kantoorruimte met eigen toegang en lichtinval en de loods heeft aan de achtergelegen oranjerie t.b.v. overwintering van tuinplanten. Verder is de bedrijfsruimte voorzien van krachtstroom en is de bedrijfsruimte toegankelijk middels de overheadpoort (>4m).

Bestemmingsplan
De locatie Wintrakerweg 1 te Doenrade is gelegen binnen het plangebied ‘’Buitengebied Schinnen” vastgesteld op 14 maart 2013 door de gemeenteraad van Schinnen (nu Beekdaelen). De locatie heeft thans de bestemming ‘agrarisch – agrarisch bedrijf’. Binnen het bestemmingsplan is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen tot het wijzigen van de locatie naar gemengd, ten behoeve van wonen, wellness en horeca. Verder is er een wijzigingsbevoegdheid opgenomen voor de wijziging naar bedrijf, danwel voor recreatie, maatschappelijk of wonen.
Indien u vragen heeft over een wijzigingstraject dan vernemen wij dit graag. Onze adviseurs van Aelmans ruimtelijke ordening en milieu kunnen u in een bestemmingsplanprocedure volledig ontzorgen.

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Oirsbeek, sectie D, nummer 2612 ter grootte van 3.595 m².

Ligging
Deze unieke woning ligt in een landelijke omgeving tussen Doenrade, Puth en Oirsbeek met volop mogelijkheden om te genieten van het buitenleven. Maar ook het voorzieningenniveau in de nabijheid is te omschrijven als goed. Per auto zijn Sittard, Geleen, Heerlen, Maastricht en Aken goed en snel bereikbaar door een gunstige ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Bijzonderheden:
• Zeer landelijk gelegen vrijstaande woning met ruime bedrijfsruimte.
• Gelegen aan verkeersluwe weg.
• Centraal nabij Schinnen, Sittard, Geleen en uitvalswegen.
• Optimaal geïsoleerd.
• Begane grond geheel voorzien van vloerverwarming (hoofdverwarming) evenals vide ruimte en badkamer gelegen op 1e verdieping.
• Rondom voorzien van ingebouwde rolluiken.
• Royaal van opzet ca. 1.066 m³ excl. bedrijfsruimte van ca. 240 m².
• Comfortabel woonoppervlakte van ca. 281 m².
• Multifunctionele bedrijfsruimte van ca. 240 m².

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met de heer S.E.E. (Stef) Limpens van het kantoor te Ubachsberg (Voerendaal), bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Woonoppervlakte
240
Perceeloppervlakte
3595
Inhoud
975
Bouwjaar
1999
Extra ruimte
38
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Verwarming
Cv ketel, Gaskachels, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (045 - 575 32 55) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object