Plan bezichtigingBel makelaar

Harstawei 24

Beschikbaar
Excellent
Hegebeintum
€ 295.000 k.k.
1416
 m²
148
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Hier wordt je vrolijk van! Zo'n charmante en idyllische vrijstaande woning op een landelijke locatie! De rust, ruimte, weidse vergezichten en toch beschutte ligging met grote bomenrij, bieden zoveel potentie voor deze prachtige woning! De woning dient intern naar eigen smaak gemoderniseerd te worden. Maak jij hier je droomplek?!* 1416 m2 eigen grond

* buiten de bebouwde kom gelegen

* royale leefruimte begane grond

* twee woonkamers

* veel potentie om naar eigen wens in te richtenINDELING

Begane grond: Je komt de woning binnen in de lange en ruime hal. Aan de linkerzijde bevindt zich de eerste woonkamer van circa 26 m2 groot voorzien van houtkachel. Vanuit de woonkamer steken we de hal over naar de tweede woonkamer van circa 30 m2 met open haard. De woonkamer heeft nog twee grote ramen met de originele houten deuren die verwijzen naar het historie waarbij de woonkamer als rijwielhandel in gebruik was. Aan de tweede woonkamer grenst de keukenruimte met veel lichtinval. De badkamer is voorzien van toilet, douche hoek, wastafel en witgoedaansluiting.Verdieping:

Vanuit de hal om je op de verdieping met royale overloop en veel bergruimte achter de schuine wanden. Aan de opritzijde bevinden zich twee slaapkamers van circa 9 en 10 m2. In de slaapkamers zijn kunststofkozijnen met HR glas geplaatst. Boven de hal en woonkamer bevindt zich een royale open ruimte met opstelling CV ketel en momenteel in gebruik als berging. Deze ruimte biedt mogelijkheden om extra slaapkamer(s) te creëren. Vanaf de overloop is nog een luik naar een extra bergzoldertje. Aldaar is de kap van binnenuit geïsoleerd.Tuin:

De woning is gelegen op 1416 m2 eigen grond. De woning staat midden op het perceel met de tuin rondom. De boomwal aan de achterzijde van het perceel biedt een knusse bescherming tegen de wind. Met de tuin rondom genoeg mogelijkheden om in de zon of schaduw te zitten. Voor de knusse zomeravonden kun je goed vertoeven in het houten prieel. Daarnaast is er een houten garage met aangebouwde berging aanwezig voor het stallen van je auto of tuin spullen.BIJZONDERHEDEN:

- woning dient gemoderniseerd te worden,

- verwarming middels CV ketel,

- grotendeels houten kozijnen met enkel glas en voorzetramen. Twee kunststof draai/kiep ramen met HR glas,

- dak is voor een klein deel van binnenuit geïsoleerd,

- energielabel G. De gemeente Noardeast-Fryslân biedt leningen aan voor het verduurzamen en renoveren van je woning. De rente is gunstiger dan bij een reguliere hypotheek aanvraag. Voor meer informatie zie: https://www.snn.nl/particulier/stimuleringslening-gemeente-noardeast-fryslan-2021

- Ben je starter, koop je je eerste woning en is de koopsom net boven budget? Wellicht kom je in aanmerking voor een starterslening via de gemeente.Hegebeintum is een terpdorp in de gemeente Noardeast-Fryslân. Het dorp heeft circa 85 inwoners en is gebouwd rondom de kerk. Het dorp Ferwert is op circa 5 minuten rijden, alwaar een Spar, scholen en diverse verenigingen zijn. Voor aanvullende voorzieningen is Dokkum op circa 15 minuten rijden.Nieuwsgierig om de woning te bezichtigen? Bel ons kantoor voor het maken van een afspraak 0519-700121.Behandelend makelaar: Hinke Veenstra-Sikkema, Lamberink Makelaars Friesland.De woning is gemeten op basis van de Branche Brede Meetinstructie (BBMI). Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.Lamberink Makelaars Friesland staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Kenmerken

Woonoppervlakte
148
Perceeloppervlakte
1416
Inhoud
536
Bouwjaar
1910
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas, Voorzetramen
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand hout
Schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0519 700 121) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object