Plan bezichtigingBel makelaar

Schoolstraat 9

Beschikbaar
Excellent
Spaubeek
€ 805.000 k.k.
11820
 m²
125
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Paardenliefhebbers opgelet!

In het buitengebied, doch op steenworp afstand van de dorpskern van Spaubeek gelegen, mogen wij u deze unieke locatie te koop aanbieden. De locatie omvat een woning met multifunctionele loods, paardenstallen, rijbak, paddocks en huisweide. Het geheel is gelegen op een fraai perceel met een oppervlakte van 1.18.20 hectare (11.820 m²) en is uiterst geschikt voor het houden van paarden. De locatie is gedurende de laatste jaren geoptimaliseerd voor het houden van paarden en mag beschreven worden als een paradijs voor diegene die hobbymatig paarden aan huis wil houden.

Heeft u na het doornemen van de verkoopinformatie vragen of bent u geïnteresseerd. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met de makelaar.

Algemeen
Bouwjaar: 2010
Inhoud: 550 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: 125 m²
Perceeloppervlakte: 11.820 m²
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen
Elektriciteit: voldoende groepen aanwezig, dag-/nachtmeter en krachtstroom
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
Kozijnen: kunststof kozijnen
Isolatie: dubbel glas (HR++)/dakisolatie/volledig geïsoleerd
Zonnepanelen: 18 stuks (400 Wp per paneel) (Sunpower Maxeon 3S, Solaredge omvormer)
Energielabel: A

Installaties
Centrale verwarming: via gasgestookte cv-ketel (lage temperatuur verwarming, mogelijkheid om warmtepomp aan te sluiten)
Warm watervoorziening: middels cv-ketel
Alarminstallatie: camera bewaking

Beschrijving
Deze instapklare vrijstaande woning is gebouwd in 2010 en optimaal geïsoleerd. Het woonhuis is onder andere voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas, een warmte terugwin installatie, HR cv-ketel (Nefit) en vloer-, spouw- en dakisolatie. Aan de binnenzijde is de woning exclusief afgewerkt. Het interieur heeft een landelijke stijl met onder andere hardstenen vloeren, gefrijnde hardstenen vensterbanken, een massieve eikenhouten vloer op de verdieping, vloerverwarming op de begane grond en de badkamer, landelijke keuken, luxe badkamer, eiken houten trap, massief eikenhouten binnendeuren op de begane grond en een houtkachel.

Indeling
Begane grond
Via de voordeur heeft u toegang tot de hal voorzien van een hardstenenvloer met vloerverwarming. Via de hal is de meterkast, toiletruimte met zwevend toilet te bereiken. De sfeervolle woonkamer (6,80 x 3,80m) met fraaie houtkachel is eveneens voorzien van een hardstenenvloer met vloerverwarming. Er is reeds vergunning verleend voor de uitbreiding van de woonkamer met een erker. De royale leefkeuken (4,80 x 3,00m) met dubbele deur naar de tuin is voorzien van een Aga Six four (6-pitsgaskookplaat en 4 ovens: grill, hetelucht, stoof en oven), wasemkap en koelkast. De praktische bijkeuken (met vrijwel complete keuken) (5,50 x 1,90 m) met deur naar buiten is voorzien van een vaatwasser, koelkast, kastruimte, witgoedaansluitingen en Cv-installatie met WTW.

Eerste verdieping
Middels vaste trap in de hal is de verdieping bereikbaar. Via de overloop, met vaste kastenwand, heeft u toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers hebben een afmeting van respectievelijk ca. 17 m², 15 m² en 11,5 m². De luxe badkamer van ca. 12 m² is afgewerkt in hardsteen met een badkamermeubel, zwevend toilet, ligbad met whirlpool, inloopdouche en waskoker. De gehele bovenverdieping is voorzien van een massief eikenhouten parketvloer.

Zolder
Middels een vlizotrap is de ruime zolder, met een nokhoogte van 2,38 m, bereikbaar.

Loods en tuin
De loods heeft een oppervlakte van ca. 53 m² en een nokhoogte van 6,25 m. Deze grote loods is gebouwd in 2014 en is voorzien van 2 elektrische sectionaal poorten (hoogte ca. 4 meter) en een separate toegangsdeur. Verder is de loods voorzien van een gaskachel (2021), spouw- en dakisolatie en een separaat toilet. Op het dak van de loods zijn 18 hoogwaardige zonnepanelen gelegen van het merk Sunpower Maxeon 3S, geïnstalleerd in 2022, 7.200 Wp).

Het perceel is onder andere via de oprit en een grote dubbele poort, aan de linkerzijde van de woning, achterom bereikbaar. De toegangspoort aan de rechterzijde van de woning is elektrisch bedienbaar.

De oprit en de paden rondom de woning zijn fraai bestraat met kasseien en het overige deel van de tuin is met hoge kwaliteit aangelegd. Het geheel is uitstekend onderhouden.

Stallen, rijbak en weilanden
De paardenstal is in 2021 voorzien van nieuwe inrichting. Er zijn 5 nieuwe stallen van het A-merk HAU geplaatst. De stallen zijn gebouwd met hardhout in gegalvaniseerde stalen kaders. Alle stallen zijn voorzien van buitenluiken en hebben toegang tot de paddock. De paddock is voorzien van paddockmatten en gegalvaniseerd hekwerk. De stal is uitgerust met een rondpompsysteem met vorstbeveiliging en er is een hemelwateropvang aanwezig van 5.000 liter. Het gefilterde regenwater wordt gebruikt voor sproeiwater en het toilet in de loods.

Aan de achterzijde van de stal heeft men toegang tot de paddock met aangrenzend gelegen rijbak. De rijbak meet 20 x 40 meter en is in 2022 professioneel aangelegd (uitermate goed gedraineerd). De grondwal rondom de rijbak is ingezaaid met eetbaar kruidenrijk grasland. Verder zijn in de huisweide een 10-tal wilgen, 320 beukenhaagplantjes en 1.500 meidoornhaagplantjes aangeplant.

Het weiland is tot slot voorzien van een verwarmd drinkwaterpunt, geheel nieuwe afrastering en houten toegangspoorten.

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Beek, sectie M, nummers 347, 364, 632 en 642, totaal ter grootte van 1.18.20 ha. (11.820 m²).

Bestemmingsplan en bodem
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Schoolstraat 9 te Spaubeek’ van de gemeente Beek. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de enkelbestemming ‘Woning’ en de dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie 4’. Tevens is de gebiedsaanduiding ‘milieuzone – bodembeschermingsgebied’ van toepassing.

Onder de paardenstal is een bodemverontreiniging aanwezig, hier mag niet dieper dan 1 meter worden gegraven, dit is reeds bij de gemeente bekend en hiervoor is een omgevingsvergunning verleend. De aanwezigheid van deze verontreiniging heeft verder geen bezwarende gevolgen voor de koper.

Ligging
Spaubeek behoort tot de gemeente Beek en is strategisch gelegen nabij uitvalswegen naar zowel Sittard-Geleen, Heerlen en Maastricht, maar ook Antwerpen, Brussel en Aken. Spaubeek is een groene plek om te wonen, kort bij de natuur en fantastische ruiterroutes in het mooie Limburgse Heuvelland. Alle elementaire voorzieningen zoals winkels, scholen & medische zorg zijn aanwezig, dan wel in een straal van 5 km bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN
- Luxe woning, volledig instapklaar en zeer exclusief afgewerkt,
- Uniek object voor het hobbymatig houden van paarden,
- Vrije ligging aan voor-en achterzijde met prachtig uitzicht,
- Multifunctionele loods,
- Op loopafstand van de basisschool, winkels en nabij de belangrijkste uitvalswegen.

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met de heer S.E.E. (Stef) Limpens van het kantoor te Ubachsberg (Voerendaal), bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Woonoppervlakte
125
Perceeloppervlakte
11820
Inhoud
550
Bouwjaar
2010
Extra ruimte
24
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Geen schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Livingstone: unieke, vrijstaande huizen in elke stijl
Sinds 1983 realiseert Livingstone droomhuizen. Vroeger waren dit met name cataloguswoningen. Maar dit concept is inmiddels volledig losgelaten. Livingstone maakt nu alleen nog unieke, op maat gemaakte woningen. In elke stijl. Van strak modern tot landelijk klassiek.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (045 - 575 32 55) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.