Plan bezichtigingBel makelaar

Bakelsebrug 7

Beschikbaar
Excellent
Bakel
€ 695.000 k.k.
4250
 m²
146
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Woonboerderij met loods, bijzonder fraai gelegen tussen Bakel en Helmond.

 

 PERSPECTIEVEN

 1. Vrij en landelijk wonen in prachtig, groene omgeving met uniek uitzicht over beekdal van Bakelse Aa.

 2. (Agrarisch verwante) bedrijvigheid aan huis. De bestemming is nog agrarisch. De aanwezige ruimtes met de multifunctionele loods bieden vele kansen om deze zichtlocatie als uitvalsbasis voor uw activiteiten te gebruiken.

 3. Paarden aan huis: de mogelijkheid tot het aankopen van extra cultuurgrond tot 5,63.50 ha, plus aanwezige bijgebouwen bieden extra kansen voor liefhebbers van paarden, met volop uitrijmogelijkheden door de landelijke omgeving.

 4. Overige ruimte vragende activiteiten als recreatie of maatschappelijk. Gezien goede ontsluiting op korte afstand van zowel Bakel als Dierdonk en Helmond.

 

 LIGGING EN BEREIKBAARHEID

 Bakelsebrug 7 kent een unieke, vrije ligging met een wijds uitzicht over het beekdal van de Bakelse en Oude Aa, en de landerijen van het Bakels en Helmonds buitengebied. De woning is rustig gelegen, doch op slechts 1,5 kilometer van de bebouwde kom van Bakel waar u diverse (dagelijkse)voorzieningen treft.

 

 Middels de directe ligging aan de N607 en met de uitvalsweg N279 in de nabije omgeving is locatie goed bereikbaar.

 

 BESTEMMINGSPLAN

 Bakelsebrug 7 is gelegen in het bestemmingsplan "Gemert-Bakel Buitengebied 2017" en heeft hierin de bestemming: Agrarisch-agrarisch bedrijf

 Met aanduiding:

 - Dubbelbestemming waarde-archeologie 4 en 5

 - Dubbelbestemming waterstaat-waterbergingsgebied

 - Oppervlakte bouwvlak ca 0,4 ha

 Voor meer informatie over het bestemmingsplan verwijzen wij u door naar www.ruimtelijkeplannen.nl

 

 Herbestemming naar wonen en/of kleine bedrijvigheid is voorstelbaar gezien ligging en omgeving. Overtollige schuren zullen dan wel gesaneerd dienen te worden.

 

 KADASTER

 Bakelsebrug 7 is kadastraal bekend als gemeente Bakel en Milheeze, sectie N, nummer 2472 gedeeltelijk, groot ca. 4.250 m².

 Aankoop van extra cultuurgrond tot in totaal 5,63.50 ha behoort tot de mogelijkheden.

 

 WOONBOERDERIJ

 De royale woonboerderij uit omstreeks 1934 is verbouwd in ca. 2000 en tevens in 2009 voorzien van een nieuw dak.

 De woning is vrij gelegen in het prachtige, rustgevende buitengebied van Bakel met een wijds uitzicht over de groene landerijen.

 Bakelsebrug 7 is met recht een échte Buitenstate!

 

 ACHTERHAL

 Via de achterhal betreedt u de royale woonboerderij. Deze biedt toegang tot de badkamer, keuken en gang naar de slaapkamer en het achterhuis. In de hal bevindt zich tevens een wasmeubel.

 

 KEUKEN

 De authentieke woonkeuken is voorzien van deels betegelde wanden, schrootjes plafond en eikenhouten inbouwkeuken met dubbele wasbak, gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap en koelkast. Via de keuken bereikt u de overkapping waar u heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht. Tevens zijn de kelder (geheel betegeld) bereikbaar en de vaste trap naar de 1e verdieping en de opkamer.

 

 WOONKAMER

 De woonkamer is voorzien van tegelvloer met vloerverwarming, houten plafond, deels schoonmetselwerkwanden en deels stucwerkwanden, meterkast en schouw. Tevens bevindt zich in de woonkamer de voordeur.

 

 BADKAMER

 De geheel betegelde badkamer is voorzien van ligbad, douche, toilet en wasmeubel.

 

 SLAAPKAMER

 De ruime slaapkamer is voorzien van vinylvloer en stucwerkwanden.

 

 ACHTERHUIS

 Via de tussengang met cv-ketel (Nefit HR-combi, 2014) bereikt u het achterhuis. Deze ruimte leent zich perfect voor werk-, kantoor- of hobbyruimte en beschikt over een vaste trap naar de opbergzolder.

 

 1E VERDIEPING

 Via de vaste trap in de tussenhal betreedt u eerst de opkamer, en daarna de overloop op de 1e verdieping, welke toegang biedt tot 2 slaapkamers en de bergzolder. Zowel de slaapkamers als de bergzolder zijn voorzien van laminaatvloer en de slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten onder de schuinte van het dak. De opkamer is geschikt als extra slaapkamer, of kantoor of hobbykamer.

 

 OPSLAGRUIMTE Rechts

 De opslagruimte is gebouwd omstreeks 1989 en opgetrokken uit steen (spouw), houten spanten, voorzien van Dupanel dakisolatie en deels met asbestcement golfplaten en deels met asbestvrije golfplaten gedekt.

 Indeling:

 - Garage/carport (3 auto's)

 - Opslagruimte met kanteldeur in eindgevel.

 Oppervlakte: ca. 187 m²

 

 VOORMALIGE JONGVEESTAL

 De voormalige jongveestal is gebouwd in omstreeks 1930 en opgetrokken uit steen en betonplaten, houten spanten en asbestcement golfplaten. De jongveestal is voorzien van betonvloer.

 Oppervlakte: ca. 63 m²

 

 WERKPLAATS

 De werkplaats is gebouwd in omstreeks 1930 en opgetrokken uit steen (spouw), stalen spanten, voorzien van Tempex/Dupanel dakisolatie en met asbestcement golfplaten gedekt. De werkplaats met dubbele schuifdeur (2,5 x 4 m), is voorzien van een takel, 2 technische kamers, afhang met dubbele garage en een overkapping.

 Oppervlakte: 224 m²

 

 LOODS

 De loods is gebouwd in omstreeks 2000, opgetrokken uit damwandprofielplaat en gedekt met asbestvrije golfplaten. De loods is voorzien van een klinkervloer en 2 overheaddeuren (3,5 x 4 m)

 Oppervlakte: 250 m²

 

 VELDSCHUUR

 Op het terrein bevindt zich een oude veldschuur uit ca. 1962. De veldschuur is gebouwd van damwand, houten spanten, gedekt met asbestcement golfplaten en voorzien van zandbed vloer. De veldschuur is optioneel bij te kopen. Deze valt buiten de koop met 4.250 m² (zie schets).

 Oppervlakte: 88 m²

 

 BIJZONDERHEDEN

 - Op het terrein is een beregeningsput en een buitenput voor mest of regenwater aanwezig.

 - Glasvezel is aanwezig.

 - Optioneel is perceel uit te breiden tot in totaal ruim 5,6 ha aansluitende vruchtbare hoge akkergrond. Ideaal voor mensen met paarden of tuinbouwplannen.

 - Herbestemming naar wonen of kleine bedrijvigheid is voorstelbaar gezien vrije ligging en omgeving.

 - Modernisering van de woonboerderij kan naar eigen inzicht en snelheid. De locatie en ligging is blijvend mooi!

 - De bovengrondse olietank ligt in een lekbak, echter deze voldoet niet aan de huidige eisen.

 - De veldschuur en de helft van de loods zijn gelegen buiten het bouwvlak. Gemeente is hiermee bekend, en heeft ter compensatie een verplichting opgelegd van extra landschappelijke inpassing met bomen en struiken. Deze verplichting gaat over op koper.

 - De oude veldschuur is optioneel bij te kopen. Deze valt buiten het perceel van 4.250 m².

 - Koper van de locatie met ca 4.250 m² kan, in overleg met verkoper, de exacte afbakening van de koop aanpassen voor kadastrale inmeting. Eventuele meermeters worden verrekend tegen € 10 / m².

 

 Door verkoper wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd

 Alle hierbij vermelde gegevens zijn naar beste kennis en wetenschap en te goeder trouw door ons weergegeven. Mocht nadien blijken dat er afwijkingen zijn dan kan men zich hierop niet beroepen. Aan de inhoud van deze documentatie kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

 

 Buitenstate Makelaars: Specialisten in landelijk wonen. Met onze kennis en expertise van het buitengebied staan wij graag voor u klaar bij de koop of verkoop van uw woonboerderij, landhuis of uw landelijk gelegen vrijstaande woning! www.buitenstate.nl

Kenmerken

Woonoppervlakte
146
Perceeloppervlakte
4250
Inhoud
984
Bouwjaar
1934
Extra ruimte
109
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen, Carport
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
1500
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (040-7820849) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.