Plan bezichtigingBel makelaar

Anerveenseweg 25

Onder bod
Excellent
Anerveen
€ 595.000 k.k.
3940
 m²
119
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Fantastisch gelegen woonboerderij met zeer veel mogelijkheden!

Vlak naast de grens met Duitsland en te midden van de weilanden staat deze karakteristieke vrijstaande boerderijwoning. Omringd door volwassen bomen op je eigen erf zit je hier zowel heerlijk ruimtelijk als lekker beschut.

Zwaai contact is alleen mogelijk met de buren aan de overkant van de weg, zo is het hier werkelijk een oase van rust. Voor de boodschappen zit je alsnog binnen 10 minuten met de auto in Gramsbergen, waar je ook terecht kunt voor de gezellige restaurants en cafés, het Gramsberger Bos en een treinstation.

Tussen al het groen en het huis in heb je ruim plek voor je auto(‘s) op je eigen oprit, met nog een grote schuur op het perceel voor de tuinspullen en eventuele apparatuur. Ook als je kinderen meeneemt zullen die zich hier niet snel vervelen. Met een eigen vijvertje, een groot speelveld en een groot toegangshek voor de oprit is dit echt een tuin (en huis!) voor alle leeftijden.

De woning beschikt over een slaapkamer en badkamer beneden. De woonkeuken aan de voorzijde van de woning heeft een prachtig uitzicht over de weilanden.

Van buiten ziet het huis er keurig onderhouden uit, we willen je dan ook graag uitnodigen om hem van binnen te komen bekijken. Dit is echt een buitenkansje voor wie aan de drukte van de stad wil ontsnappen om helemaal tot rust te komen tussen de uitgestrekte weilanden.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
De woning is gemeten op basis van de Branche Brede Meetinstructie (BBMI). Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Woonoppervlakte
119
Perceeloppervlakte
3940
Inhoud
1445
Bouwjaar
1920
Extra ruimte
122
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0523-270174) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.