Plan bezichtigingBel makelaar

Langereis 29

Beschikbaar
Excellent
Hoogwoud
Op aanvraag
30235
 m²
155
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Langzaam glijdt uw blik over het water, een bootje vaart rustig voorbij en in de verte ziet u de zon in de weilanden ondergaan. Dit betreft een typisch Noord-Hollandse plek: vaart, molens, weilanden en dorpen. Op een magnifieke locatie tussen twee dorpskernen in staat deze stolpboerderij met schuren op een gigantisch perceel van maar liefst 30.325 m². 
 Dit is genieten in zijn mooiste vorm in een landelijke omgeving. U gaat zich hier ongetwijfeld erg thuis voelen. En al helemaal als u agrariër bent, er zit een agrarische bestemming op het perceel, dus de perfecte plek om wonen en akkerbouw te combineren. 
 Bent u geen agrariër, maar is dit voor u de perfecte plek omdat u al lang zoekt naar wonen, ruimte, rust, landelijk, schuren en land... dan bent ook u van harte welkom om hier uw woongeluk voort te zetten. 
 
 Een stolpboerderij waar de huidige bewoners al sinds 1970 met veel plezier wonen. Ze zijn op deze plek begonnen als groentetelers. Een van de schuren is een oud koelhuis, wat betekent dat deze goed geïsoleerd is. Nu wordt er niet meer geteeld, maar vooral veel gehobbyd. Met een grote moestuin en een broeikas zijn de bewoners nog steeds zelfvoorzienend in groente en fruit. Het prachtige stuk land wat bij de boerderij hoort wordt momenteel verpacht. De drie schuren en carport zijn momenteel in gebruik als stalling en werkplaats. In 2015 is er een nieuw dak op de schuren gekomen, waardoor alles nu vrij van asbest is. Begin dit jaar is er een nieuwe meterkast geplaatst in de schuur en een nieuwe elektrische deur geplaatst. 
 De stolp is goed onderhouden, maar wel wat gedateerd. Middels de visualisaties kunnen wij u een impressie geven van wat er eventueel van gemaakt kan worden. In 2011 is er een compleet nieuw dak op de boerderij gekomen, nieuwe dakplaten, pannen en isolatie. 
 De boerderij heeft op de begane grond een grote hal, woonkeuken, royale woonkamer met prachtig uitzicht op de Langereis, een wasruimte, separaat toilet, een slaapkamer en een badkamer. 
 Op de verdieping treft u nog drie slaapkamers en een zolder welke nu gebruikt wordt als opslag. Maar hier kan zeker nog een kamer of badkamer gerealiseerd worden. Door middel van een losse trap kunt u nog de vliering bereiken. 
 Volgens het bestemmingsplan is er meer mogelijk dan alleen akkerbouw. Er is een mogelijkheid tot het omzetten naar bijvoorbeeld wonen of landbouw gebruik. Bent u een paardenliefhebber, kunt u ook hier terecht want een paardenbak is toegestaan. Wilt u misschien wel een B&B beginnen, ook dat zou tot de opties behoren. Raadpleeg voor alle mogelijkheden met betrekking tot de bestemming de quickscan bij ons op de website. 
 
 U bent omgeven door twee dorpskernen. Allebei op fietsafstand, Nieuwe Niedorp en Hoogwoud. Allebei voorzien van een winkelcentrum met vele winkelvoorzieningen. Zoekt u liever een stad op, dan bent u binnen 15 autominuten in het gezellige Schagen. Binnen 10 autominuten bent u op de A7 richting Leeuwarden, Hoorn of Amsterdam. 
 
 Hebben wij u enthousiast gemaakt en is dit de plek waar u naar op zoek bent, dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. 
 
 Perceeloppervlakte: 30.235 m²
 Woonoppervlakte: ca. 155 m²
 Schuren: 420 m²
 Inhoud: 670 m³
 Bouwjaar: 1898
 Energielabel: D
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
155
Perceeloppervlakte
30235
Inhoud
670
Bouwjaar
1898
Extra ruimte
25
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen, Carport
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.