Plan bezichtigingBel makelaar

Oekelsbos 30

Verkocht
Excellent
Rijsbergen
€ 749.000 k.k.
4192
 m²
150
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM DE WONING TE BEZICHTIGEN. STUUR EEN E-MAIL NAAR INFO@SCHALKMAKELAARDIJ.NL VOOR PLAATSING WACHTLIJST. 



Buitenkans! Wilt u wonen in een prachtige bosrijke leefomgeving, vrij in de natuur, net onder Breda op één van de mooiste percelen met vrij uitzicht op natuurgebied De Weerijs? Lees dan snel verder! 



Op een perceel van 4.192 m² staat deze schitterende vrijstaande woning met diverse bijgebouwen. De woning wordt omgeven door mooie hoge bomen en een tuin met talrijke heerlijke plekken om te zitten en te genieten van de vogels en de stilte. Dit is een plek voor levensgenieters! Het multifunctionele bijgebouw in chaletstijl kan dienen als gasthuis of kantoor/praktijk aan huis. Dé ideale woon-werkgelegenheid midden in de natuur en toch makkelijk bereikbaar. Je resideert hier te midden van de natuur waar je een landelijke oase van rust & 100% privacy ervaart. Nieuwsgierig wat deze woning nog meer te bieden heeft? Maak snel een afspraak voor bezichtiging! 



Sfeervol wonen  in het Oekelsbos

Het sfeervolle woonhuis beschikt over een ruime woonkamer met houthaard en serre-aanbouw met tuindeuren naar een overdekt terras. Door zijn karakteristieke vorm en luiken en het vele houtwerk binnen, voelt het als een luxe natuurhuis. De vele raampartijen en lichtkoepels zorgen ervoor dat de groene natuur het huis binnen komt. Op de vloer ligt Frans eiken parket met daaronder Italiaanse plavuizen. De gezellige woonkamer heeft extra vloerverwarming. Er is een hal met aangebouwde keuken, een toilet, een ruime badkamer met inloop douche en aanpalend een slaapkamer met aangrenzend een wellness buitenruimte met hottub. Via een mooie open trap kom je op de tweede verdieping op de overloop en kan je kiezen voorde waskamer of de grote masterbedroom met balkon. De zolderverdieping is een extra slaapkamer. Rond het huis liggen terrassen en een tuin. Het bijgebouw is in chaletstijl en kent een leefgedeelte van 39 m² en een overkapte buiten-gedeelte van 45 m². Het chalet heeft een toilet, keukentje en leef/kantoor ruimte en is uitermate geschikt als gastenverblijf of bedrijf aan huis. De ruimte wordt nu gebruikt als atelier/studio. Onder de ruime overkapte patio is het heerlijk loungen met vrienden, maar je kunt er ook makkelijk een paard stallen of meerdere pk’s. Het bijgebouw heeft ook een bijhorende carport voor de aanhangwagen, fietsen en opslag van stookhout. De tuin biedt legio mogelijkheden voor recreatie en er is genoeg ruimte voor een zwembad.





BEGANE GROND

Entree met directe toegang tot toilet, keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer

Afwerking: Frans eiken parketvloer met deels spuitwerk en deels houten wanden. Het plafond is afgewerkt met stucwerk. 



Toiletruimte uitgerust met een ‘zwevend’ toilet en fonteintje.

Afwerking: Italiaanse vloer– en wandtegels met daarboven stucwerk en een stucwerk plafond.



Royale living voorzien van een houthaard waardoor het hier in de wintermaanden heerlijk toeven is. Deze ruimte is ingedeeld met een zithoek en een eetgedeelte. De vele raampartijen en de lichtkoepels in het huis brengen je in directe verbinding met de groene natuur. In de zomermaanden betrek je heel eenvoudig het overdekte buitenterras erbij dankzij de dubbele openslaande tuindeuren. Middels een open trap is de eerste verdieping bereikbaar. 

Afwerking: Frans eiken parketvloer met daaronder Italiaanse plavuizen (vloerverwarming, stucwerk wanden en een houten balken plafond. Meterkast: 13 groepen, 2x krachtstroom en 2x aardlekschakelaarbeveiliging.



Nette keuken in hoekopstelling uitgerust met een granieten aanrechtblad, spoelbak, 4 pits gaskookplaat, koelkast en vaatwasser. Deze ruimte is uitgerust met een lichtkoepel en diverse raampartijen. 

Afwerking: linoleumvloer met daaronder plavuizen. Deels betegelde en deels stucwerk wanden. Het plafond is afgewerkt met houten delen.



Ruime slaapkamer (1) met een loopdeur naar de tuin met een wellness buitenruimte die je uitnodigt om heerlijk te relaxen in de nieuwe en houtgestookte hottub. 

Afwerking: Frans eiken parketvloer, stucwerk wanden en een balken plafond.



Grote badkamer uitgerust met een ruime inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en designradiator. Daarnaast is deze badkamer voorzien van een lichtkoepel. 

Afwerking: Italiaanse tegelvloer met deels Portugese betegelde en deels stucwerk wanden. Het plafond is afgewerkt met houten delen voorzien van inbouwspots. 



EERSTE VERDIEPING

Overloop met toegang tot de tweede slaapkamer en wasruimte.

Afwerking: laminaatvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond.



Masterbedroom (2): voorzien van veel bergruimte door de aanwezigheid van ingebouwde kasten. 

Middels openslaan heb je toegang tot het balkon dat plaats biedt aan een gezellig terras. Het is hier heerlijk ontwaken in de ochtend! Middels een open trap is de tweede verdieping bereikbaar.  

Afwerking: laminaatvloer, stucwerk wanden en een balken plafond.



Praktische wasruimte die plaats biedt aan een wasmachine en droger. 

Afwerking: laminaatvloer, stucwerk wanden en  een balken plafond.



TWEEDE VERDIEPING

Zolderruimte welke nu ingericht is als extra slaapkamer (3). 

Afwerking: vloerbedekking, houtenwand werk en een balken plafond.



EXTERIEUR

Multifunctioneel bijgebouw (in chalet stijl)

Opgetrokken met hout en voorzien van een zadeldak bedekt met pannen. Het bijgebouw beschikt over een leefgedeelte van 39 m² en een overkapte buitengedeelte van 45 m². Het chalet heeft een toilet, keukentje en leef/kantoor ruimte en is uitermate geschikt als gastenverblijf of bedrijf aan huis. De ruimte wordt nu gebruikt als atelier/studio. Onder de ruime overkapte patio is het heerlijk loungen met vrienden, maar je kunt er ook makkelijk een paard stallen of meerdere pk’s. Het bijgebouw heeft ook een bijhorende carport voor de aanhangwagen, fietsen en opslag van stookhout. 

Afmeting: 4,66 m¹ x 17,7 m¹. 



Vrijstaande berging (pannenkoekenhuisje)

Houten berging en voorzien van een zadeldak bedekt met pannetjes. De berging heeft een vliering en leent zich voor werkplaats/knutselhok en opslag voor gereedschap, grasmaaier en tuinmeubels.

Afmeting: 2,87 m¹ x 3,85 m¹. 



Privacy biedende tuin rondom de woning 

Het huis wordt omsloten door een prachtige bosrijke omgeving waarbij 100 % privacy, rust en ruimte is gewaarborgd. Er zijn diverse terrassen gecreëerd waardoor er altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden is en waar je geniet van de vogels en de stilte. De tuin biedt legio mogelijkheden voor recreatie en er is daarnaast genoeg ruimte voor het realiseren van een buitenzwembad. 



Het bos kent vooral grove dennen, maar omvat ook aanwaaiers en aanplant van eiken, beuken en fruitbomen. Er groeien brandnetels, bramen, appels en peren. In de kruinen zitten vogels van diverse pluimage en springen de eekhoorntjes van tak tot tak. Op de grond scharrelen bosspitsmuisjes, egels en fazanten. Je geniet hier optimaal van het échte buitenleven! 



OVERIGE INFORMATIE

Type woning: Vrijstaande woning

Bijgebouwen: Bijgebouw en berging

Bouwjaar: 1976 (algehele renovatie en aanbouw 1987)

Inhoud: 524 m³.

Woonoppervlakte: 150 m².

Perceeloppervlakte: 4.192 m².

Bouwstijl: Baksteen (spouw).

Dak en dakbedekking: Zadeldak met pannen.

Begane grond vloer: Betonnen vloer.

1e verdiepingsvloer: Houten verdiepingsvloer.

2e verdiepingsvloer: Houten verdiepingsvloer.

Kozijnen: Hard houten kozijnen met dubbele beglazing.

Verwarming: Middels cv-combiketel. Merk: Intergas HR ECO, bouwjaar: 2016.

Warm water: Middels cv-combiketel. Merk: Intergas HR ECO, bouwjaar: 2016.

Overig: Er is Wifi en het Oekelsbos is aangesloten op het glasvezelnetwerk. 

Kenmerken

Woonoppervlakte
150
Perceeloppervlakte
4192
Inhoud
524
Bouwjaar
1976
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object