Plan bezichtigingBel makelaar

Eldertstraat 11

Beschikbaar
Excellent
KLEIN ZUNDERT
€ 550.000 k.k.
11000
 m²
169
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Uniek wonen op een schitterende locatie met uitzicht over de uitgestrekte weides & landerijen? Dit is uw kans! Het betreft een voormalig agrarisch bedrijf bestaande uit een vrijstaande woning met inpandige garage en 4 voormalige bedrijfsgebouwen. Het object wordt aangeboden op een perceel van 1.10.00 hectare. Optioneel is extra landbouwgrond (2.99.45 ha) aan te kopen. Op zeer korte afstand bereikt u diverse natuurgebieden waar u terecht kunt voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Binnen 5 autominuten bereikt u het centrum van Zundert met diverse winkelvoorzieningen. Kortom, een top locatie! De locatie heeft een agrarische bestemming. Deze bestemming kan mogelijk onder voorwaarden worden omgezet naar bijvoorbeeld een particuliere woonbestemming, zodat deze locatie ook voor particulieren interessant is. U dient rekening te houden met verbouwings-/moderniseringskosten. De vraagprijs van het object op 11.000 m2 grond bedraagt EUR 550.000,- kosten koper. Het behoort tot de mogelijkheden om 29.945 m2 extra landbouwgrond aan te kopen. De kosten hiervan bedragen EUR 7,50 per m2 kosten koper.WONING BEGANE GRONDEntree/hal, voorzien van meterkast, met toegang tot de woonkamer.Woonkamer met toegang tot de opkamer en kelder, woonkeuken en werkkamer.

Afwerking: tegelvloer, deels schoon metselwerk en deels granol wanden en kunststof schroten plafond.Opkamer.

Afwerking: vloerbedekking, stucwerk wanden en board plafond.Woonkeuken in eenvoudige, rechte opstelling uitgerust met dubbele spoelbak, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. Vanuit de keuken zijn de bijkeuken en werkkamer bereikbaar.

Afwerking: zeil, deels houten schroten en deels granol wanden, en houten schroten plafond.Werkkamer met toegang tot de slaapkamer.  

Afwerking: tapijttegels, houten lambrisering en systeem plafond.Slaapkamer.

Afwerking: tegelvloer, stucwerk wanden en systeem plafond.Bijkeuken met wasmachine aansluiting en toegang tot de badkamer, toiletruimte, trapopgang naar de eerste etage en garage. 

Afwerking: tegelvloer, houten lambrisering en houten schroten plafond. Badkamer uitgerust met wastafel en ligbad. 

Afwerking: tegelvloer, deels tegelwerk en deels grindstuc wanden, houten schroten plafond. Toiletruimte met toilet en wastafel. 

Afwerking: tegelvloer, deels tegelwerk en deels grindstuc wanden, houten schroten plafond. Garage met trap naar de bergzolder en een werkbank. 

Afwerking: stoeptegels. WONING EERSTE VERDIEPINGRuime overloop met opstelling van de cv-ketel (merk: Ferroli, bouwjaar: 2021). De ruimte geeft toegang tot een slaapkamer en de zolderkamer.Slaapkamer 1: via deze slaapkamer is slaapkamer 2 bereikbaar. 

Afwerking: vloerbedekking, stucwerk wanden en kunststof schroten plafond.Slaapkamer 2: gelegen aan de voorzijde van de woning. 

Afwerking: vloerbedekking, deels behangen en deels stucwerk wanden, kunststof schroten plafond.Zolderkamer: gelegen aan de achterzijde van de woning. 

Afwerking: vloerbedekking, wanden en plafond zijn niet afgewerkt.AANGEBOUWDE GARAGE

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een garage. Via de garage is met een vaste trap de zolderkamer bereikbaar. De vloer is voorzien van betontegels. Toegang wordt verkregen middels een stalen kanteldeur en een loopdeur.BIJGEBOUWENOUDE STAL

Bouwjaar circa 1954. Opgetrokken met bakstenen muren en gedeeltelijk voorzien van houten delen. Zadeldak met dakpannen gedragen door een houten kapconstructie. De vloer is van beton.  

Afmetingen 29,63 x 14,10 = 418 m² BIJGEBOUW 1

Bouwjaar circa 1970. Voormalige kippenstal. Opgetrokken met stenen muren. Zadeldak met asbesthoudende golfplaten gedragen door houten kapconstructie. De vloer is van beton.  

Afmetingen 35,62 x 14,34 = 511 m² BIJGEBOUW 2

Bouwjaar circa 1990. Voormalige biggenstal. Opgetrokken met stenen muren. Zadeldak met asbesthoudende golfplaten gedragen door houten kapconstructie. De vloer is van beton.  

Oppervlakte inclusief opslag en overkapping 293 m² BIJGEBOUW 3

Bouwjaar circa 1970 en 1985. Voormalige varkensstal en werktuigenloods. Opgetrokken met stenen muren. Zadeldak met  asbesthoudende golfplaten gedragen door houten kapconstructie. De vloer is van beton.  

Afmetingen: 36,97 x 14,94 = 552 m² KADASTRALE GEGEVENS

Gemeente: Zundert

Sectie: P

Nummer: 916

Groot: 4 ha 9 a 45 ca RUIMTELIJKE PLANNEN

BESTEMMINGSPLAN

Bron: ruimtelijkeplannen.nl    

Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan “Buitengebied Zundert” van de gemeente Zundert en heeft daarin de enkelbestemming “Agrarisch—Agrarisch bedrijf” met toekenning van een bouwvlak en de gebiedsaanduiding “Reconstructiewetzone—Extensiveringsgebied”. De landbouwgrond heeft de enkelbestemming “Agrarisch met waarden -Groenblauwe mantel” en de gebiedsaanduiding “Reconstructiewetzone—Extensiveringsgebied”. Het bestemmingsplan is door de gemeenteraad onherroepelijk vastgesteld op 24 september 2014. In de Interim omgevingsverordening Noord-Brabant (geconsolideerd kaart 01-10-2021, regels 16-11-2021)

heeft het object de navolgende aanduidingen:

Op kaart 1: Rechtstreeks werkende regels: “milieubeschermingsgebieden, natuur en wegen”:

- Aanduiding - Diep grondwaterlichaam,  

- Aanduiding - Geen Attentiezone waterhuishouding.

Op kaart 2: Rechtstreeks werkende regels: “landbouw”:

- Aanduiding - Verbod uitbreiding veehouderij,

- Aanduiding - Bescherming Natura 2000,

- Aanduiding - Stalderingsgebied,

- Aanduiding - Landelijk gebied.

Op kaart 6: Instructieregels gemeenten: “basiskaart Landelijk gebied”:

- Aanduiding - Landelijk gebied,

- Aanduiding - Groenblauwe mantel.  

Op kaart 7: Instructieregels voor gemeenten: “specifieke gebieden voor agrarische ontwikkelingen”:

- Aanduiding - Beperkingen veehouderij,

- Aanduiding - Stalderingsgebied.

Op kaart 8: Instructieregels voor waterschappen: “watersystemen-, veiligheid en -  berging”:

- Aanduiding - Wateroverlast,

- Aanduiding - Norm wateroverlast buiten stedelijk gebied.OVERIGE INFORMATIE WONING

Type woning: Vrijstaande woning met inpandige garage. 

Bijgebouwen: Oude stal en een drietal bijgebouwen.

Bouwjaar: ca. 1920.

Inhoud: ca. 984 m³.

Bouwstijl: Baksteen.

Dak en dakbedekking: Mansarde dak met pannen.

Begane grond vloer: Betonnen vloer.

1e verdiepingsvloer: Houten vloer.

Isolatie: Niet geïsoleerd.

Kozijnen: Hardhouten kozijnen met gedeeltelijk dubbel glas.

Verwarming: Middels cv-combiketel. Merk: Ferroli, bouwjaar 2021.

Overig: Aangesloten op gas, water, elektriciteit en riolering.

Energielabel: E.OVERIGE INFORMATIE

- De locatie heeft een agrarische bestemming. Dit betekent dat u dit object uitsluitend mag bewonen indien u ter plaatse een volwaardig agrarisch bedrijf exploiteert. Bent u een particulier en wilt u hier graag wonen? Ook dan biedt deze locatie wellicht mogelijkheden! De agrarische bestemming dient dan te worden omgezet in een woonbestemming. Hiervoor kunt u (voor eigen rekening en risico) bij de gemeente een wijzigingsprocedure doorlopen. Het omzetten van de bestemming is wellicht onder voorwaarden mogelijk. Hierbij moet worden gedacht aan (gedeeltelijke) sloop van de bedrijfsgebouwen en het realiseren van goede landschappelijke inpassing. De volledige voorwaarden zijn te vinden in de bestemmingsplanbepalingen. 

- In de situatie dat de achter de bebouwing gelegen landbouwgrond verkregen wordt door een andere koper, dient rekening te worden gehouden met het vestigen van een recht van weg ten laste van het perceel waarop de bebouwing gelegen is.

- U dient rekening te houden met eventuele verbouwings– en/of moderniseringskosten.BELANGRIJKE INFORMATIE

- Bezichtigingen gaan volgens afspraak met ons kantoor. 

- Voordat u een woning gaat bezichtigen, vragen wij u eerst eens langs de woning te rijden en tevens de directe omgeving te verkennen. 

- Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na de bezichtiging kenbaar maakt. 

- Standaard wordt in de koopovereenkomst een bankgarantie of waarborgsom van 10% van de koopsom opgenomen.

- Aan deze informatieverstrekking kunnen géén rechten worden ontleend.

Kenmerken

Woonoppervlakte
169
Perceeloppervlakte
11000
Inhoud
983
Bouwjaar
Extra ruimte
84
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Geen schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Livingstone: unieke, vrijstaande huizen in elke stijl
Sinds 1983 realiseert Livingstone droomhuizen. Vroeger waren dit met name cataloguswoningen. Maar dit concept is inmiddels volledig losgelaten. Livingstone maakt nu alleen nog unieke, op maat gemaakte woningen. In elke stijl. Van strak modern tot landelijk klassiek.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.