Plan bezichtigingBel makelaar

Weerd 5

Beschikbaar
Excellent
Linne
€ 525.000 k.k.
10060
 m²
186
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Rustzoekers, paardenliefhebbers en ZZP'ers opgelet!
In het buitengebied van Linne bieden wij u een te renoveren woning aan met alle voorzieningen gelijkvloers, tevens beschikt het object over een riante (vervallen) schuur en is gelegen op een perceel van 10.060 m2.

Omschrijving
De woning is gebouwd in 1973, in spouw gemetseld en na-geïsoleerd. Het dak is gedekt met pannen. Verder is de woning voorzien van houten kozijnen met gedeeltelijk dubbelglas.

Indeling

Begane grond
De hal/entree met glas in lood ramen, tegelvloer en metselwerk wanden is voorzien van meterkast, trapopgang en geeft toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van veel lichtinval door de grote raampartijen, schouw met kachel, tegelvloer, metselwerk wanden en gestucte plafonds. Vanuit de woonkamer en vanuit de hal is er toegang naar de keuken, voorzien van deels gestucte wanden, deels wanden met lambrisering, gestucte plafonds, nette inbouwkeuken met diverse apparatuur (inductiekookplaat, afzuigkap, oven en spoelbak).
Vanuit de keuken en vanuit de hal is de bijkeuken toegankelijk welke is uitgerust met een tegelvloer, half betegelde wanden en half gestucte wanden, gestucte plafonds, vaste kastenwand en wastafel. Via de bijkeuken is de achtertuin toegankelijk.
Eveneens vanuit de hal zijn 2 ruime slaapkamers en de badkamer toegankelijk. Slaapkamer 1 is voorzien van vloerbedekking, behangwanden en gestuct plafond, slaapkamer 2 is voorzien van Novilon vloer, gestucte wanden en plafond.
De badkamer is toegankelijk vanuit de hal en is deels betegeld en voorzien van douche en wastafel. Vanuit de hal is er tevens toegang tot de toiletruimte welke deels is betegeld en is voorzien van toilet en fonteintje. In de hal bevindt zich tevens een bergkast.
Aanpandig aan de woning is de garage gelegen welke is voorzien van sectionaalpoort en betonvloer. Tevens is er naast de garage nog een kleine berging.

1e verdieping
Overloop met vide biedt toegang tot 3 riante slaapkamers een toiletruimte en diverse bergruimtes en vaste kasten. De 3 slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, deels behangwanden en deels gestucte wanden en gestucte plafonds. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van toilet en wastafel.

Tuin
De tuin is voorzien van een betegeld terras en veel groen wat zorgt voor veel privacy.
Het resterende is in gebruik als landbouwgrond.
Er is een beregeningsput aanwezig.

Schuur
In de achtertuin, rechts naast de woning gelegen, bevindt zich een vervallen varkensstal.

Voorzieningen en installaties
• Elektriciteit: Aanwezig
• Wateraansluiting: Aanwezig
• Gasaansluiting: Aanwezig
• Riolering: Aanwezig
• Kozijnen: Hout en gedeeltelijk dubbelglas
• Isolatie: Muurisolatie en deels dubbelglas
• Energielabel: E
• Centrale verwarming: CV-ketel merk Nefit (bouwjaar 2020)
• Warm watervoorziening: via CV-ketel en boiler

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Linne’ van de gemeente Maasgouw. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel deels de enkelbestemming ‘Wonen’ en deels de enkelbestemming 'Agrarisch met waarden'. Daarnaast heeft het object de dubbelbestemmingen 'Waarde - Landschap' en 'Waterstaat - stroomvoerend rivierbed'. De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en worden op eerste verzoek aan u toegezonden.

Ligging
Het object is gelegen in het buitengebied van Linne, om precies te zijn in de pachtige Linnerweerd met veel natuurschoon.
Voor de dagelijkse voorzieningen biedt het dorp diverse winkels, een basisschool en zwembad-speeltuin Weerderhof Linne, voor een wat uitgebreider aanbod zijn er in het naastgelegen dorp Maasbracht vele mogelijkheden. De steden Echt en Roermond met o.a. het McArthurGlen Designer Outlet Roermond zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. De direct nabijgelegen autosnelwegen A2 en A73 zorgen voor een snelle verbinding met de omliggende regio en steden als Maastricht, Eindhoven en Venlo. Linne behoort tot de gemeente Maasgouw, die ontstaan is na de fusie van Heel, Maasbracht en Thorn. De naam Maasgouw is een samenvoeging van Maas en gouw. De Maas is de rivier die de drie gemeenten met elkaar verbindt, Gouw betekent landstreek. De gemeente Maasgouw heeft in totaal bijna 24.275 inwoners, verdeeld over de 10 kernen. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Linne, het is er heerlijk fietsen en wandelen. In de betrekkelijk ongeschonden uiterwaarden, de Linnerweerd, komen zeldzame planten en dieren voor. De uiterwaarden worden doorsneden door een riviertje, de Vlootbeek, dat in de Maas uitmondt. Twee monumentale landgoederen, kasteel ‘t Huys Heysterum en landgoed Ravenburg, weilanden met populieren en rijen beuken bepalen verder het landschap. Verder zijn de stuw, de waterkrachtcentrale en de vistrappen aan de oever van de Maas en het prachtige maasplassengebied bezienswaardigheden.

Heeft u interesse in deze royale vrijstaande woning op een mooie locatie dan kunt u contact opnemen met Bart Pijs van het kantoor te Baexem.

Buitenstate Makelaars: specialisten in landelijk wonen. Met onze kennis en expertise van het buitengebied staan wij graag voor u klaar bij de koop of verkoop van uw landelijk gelegen woonboerderij, villa of vrijstaande woning!

Kenmerken

Woonoppervlakte
186
Perceeloppervlakte
10060
Inhoud
797
Bouwjaar
1972
Extra ruimte
37
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Muurisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel, Gasboiler eigendom
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475 - 459 260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.