Plan bezichtigingBel makelaar

Wolfsvenweg 2

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Weert
€ 495.000 k.k.
6319
 m²
125
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Rustzoekers, paardenliefhebbers en ZZP'ers opgelet!

Aan de rand van de kern Swartbroek, onder de rook van Weert, bieden wij u een te renoveren woonboerderij aan met alle voorzieningen gelijkvloers.
Het object is gelegen op een perceel van 6.319 m2.
De karakteristieke schuur is uitermate geschikt om bij de woning te betrekken.

Optioneel
Indien gewenst kunt u het perceel aan de overzijde van de weg aankopen.
Het perceel is kadastraal bekend gemeente Weert, sectie AB, 232 ter grootte van 5.884 m².
Het perceel is momenteel in gebruik als grasland.

Prijs op aanvraag.


Omschrijving
De woning is gebouwd in 1927, en in 1966 geheel verbouwd waarna in het woongedeelte de muren in spouw gemetseld (niet geïsoleerd) zijn. Aangrenzende schuur is steens gemetseld. Het dak is gedekt met pannen. Verder is de woning voorzien van houten kozijnen met enkelglas.

Indeling

Souterrain
Onder een deel van de woning bevindt zich een kelder.

Begane grond
Via de entree toegang tot de woonkamer, kantoor en eetkamer. In het kantoor bevindt zich een kast welke gebruikt kan worden voor opslag. De eetkamer geeft toegang tot de keuken voorzien van fornuis en spoelbak. Vanuit de keuken is de badkamer en berging bereikbaar. Vanuit de berging is ook het toilet bereikbaar en zijn er aansluitingen voor het witgoed aanwezig.

1e verdieping
Via de trap bij de entree is de eerste verdieping bereikbaar. De eerste verdieping geeft toegang tot 4 slaapkamers en een extra berging voor het opbergen van spullen.


Voorzieningen en installaties
• Elektriciteit: Aanwezig
• Wateraansluiting: Aanwezig
• Gasaansluiting: Aanwezig
• Riolering: Aanwezig
• Kozijnen: Hout
• Energielabel: G
• Verwarming: 2 gaskachels in de voor- en achterkamer
• Warm watervoorziening: Geiser
• Waterput: Aanwezig t.b.v. beregenen tuinBestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2011’ van de gemeente Weert. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de enkelbestemmingen ‘Wonen’ en ‘Agrarisch’, de dubbelbestemming ‘Waarde- Archeologie middelhoog’ en de gebiedsaanduiding ‘reconstructiewetzone- verwervingsgebied’. Op het perceel is een bouwvlak aanwezig en is er een bouwaanduiding voor ‘bijgebouwen’. De bijbehorende voorschriften kunt u vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op verzoek kan dit in hard-copy aan u worden toegezonden.

Ligging
De woning is gelegen in het buitengebied van Swartbroek, onder de rook van het bruisende Weert. In de nabijheid liggen het kanaal (Noordervaart). De op- en afrit naar de snelweg A2 is op enkele minuten afstand gelegen.
Als vakantieganger, natuurliefhebber of bezoeker bent u in Weert ook op de juiste plaats: een mooie, landelijke omgeving om te ontspannen en te genieten van de natuur.
Weert heeft voor de omgeving een regio functie. Weert ligt aan nationale en internationale wegverbindingen en heeft een intercity NS-station. Gelegen langs de A2: de autosnelweg van Amsterdam via Eindhoven naar Maastricht, Heerlen en Duitsland, België of Frankrijk. Ook via het spoor is Weert uitstekend bereikbaar. Het centrum van Weert biedt veel winkel- en horecavoorzieningen, niet alleen voor de eigen inwoners maar voor de hele streek en voor het Belgische achterland. Weert kent ongeveer 500 detailhandelsvestigingen. Een groot deel daarvan ligt aan aantrekkelijke promenades in het centrum van de stad of in het overdekte winkelcentrum De Munt. De stedelijke voorzieningen in een dorps karakter is de reden waarom men zich in Weert direct thuis voelt.

Kenmerken

Woonoppervlakte
125
Perceeloppervlakte
6319
Inhoud
696
Bouwjaar
1927
Extra ruimte
45
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Verwarming
Gaskachels
Warm water
Geiser eigendom
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475 - 459 260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object