Plan bezichtigingBel makelaar

Waatskamperheide 7

Beschikbaar
Excellent
Ospel
€ 575.000 k.k.
17910
 m²
242
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Landelijk wonen volledig naar uw wens in te richten!
Ideaal voor Rustzoekers, paardenliefhebbers en ZZP'ers!

Aan de rand van Ospel, nabij de doorgaande weg richting Weert en Venlo, onder de rook van Weert, bieden wij u een te renoveren woning (1971) aan met alle voorzieningen gelijkvloers.
Het object is gelegen op een perceel van 1.79.10 ha. (Aankoop van minder grond is bespreekbaar).

Indeling
Begane grond
Via de entree toegang tot de hal. Vanuit de hal zijn twee slaapkamers voorzien van wastafel, keuken en de woonkamer bereikbaar. Via de woonkamer is de keuken bereikbaar, die vervolgens toegang tot de berging biedt. Vanuit de keuken kan men ook naar de gang. Deze gang verleent toegang tot een badkamer, voorzien van bad en wastafel. Daarnaast biedt de gang toegang tot een los toilet, een derde slaapkamer en berging.

1e verdieping
Via de trap in de hal is er toegang tot een overloop. De verdieping is voorzien van drie slaapkamers en badkamer. De slaapkamers beschikken over ruime opslagruimte.

Loods
Achter de woning ligt een riante nette loods van circa 12 x 19 meter. De loods is spouw gemetseld, vrij overspannen en voorzien van een betonvloer. Het dak is geïsoleerd en gedekt met asbest golfplaten.

Speelbos
Naast de woning ligt een riant zeer goed onderhouden speelbos voorzien van wandelpaden en recreatieve voorzieningen.

Voorzieningen en installaties
• Elektriciteit: Aanwezig
• Wateraansluiting: Aanwezig
• Gasaansluiting: Aanwezig
• Riolering: Aanwezig
• Kozijnen: Hout
• Energielabel: E
• Verwarming: CV-ketel (Nefit)
• Warm watervoorziening: CV-ketel

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied Nederweert’ van de gemeente Nederweert. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de enkelbestemming ‘Agrarisch’, de dubbelbestemming ‘Waarde- Archeologie’ en de gebiedsaanduiding ‘milieuzone- boringsvrije zone’. Op het perceel is de functieaanduiding ‘wonen’ aanwezig. De bijbehorende voorschriften kunt u vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op verzoek kan dit in hard-copy aan u worden toegezonden.

Ligging
De woning is gelegen in het buitengebied van Ospel, onder de rook van het bruisende Weert. In de nabijheid ligt het kanaal (Noordervaart). De op- en afrit naar de snelweg A2 is op enkele minuten afstand gelegen. Daarnaast ligt de woning zeer nabij de N275 richting Venlo en Weert.
Als vakantieganger, natuurliefhebber of bezoeker bent u in Weert en Ospel ook op de juiste plaats: een mooie, landelijke omgeving om te ontspannen en te genieten van de natuur. Met natuurgebied de Peel zo ongeveer in de achtertuin komt u volledig tot rust in deze omgeving.
Weert heeft voor de omgeving een regio functie. Weert ligt aan nationale en internationale wegverbindingen en heeft een intercity NS-station. Gelegen langs de A2: de autosnelweg van Amsterdam via Eindhoven naar Maastricht, Heerlen en Duitsland, België of Frankrijk. Ook via het spoor is Weert uitstekend bereikbaar. Het centrum van Weert biedt veel winkel- en horecavoorzieningen, niet alleen voor de eigen inwoners maar voor de hele streek en voor het Belgische achterland. Weert kent ongeveer 500 detailhandelsvestigingen. Een groot deel daarvan ligt aan aantrekkelijke promenades in het centrum van de stad of in het overdekte winkelcentrum De Munt. De stedelijke voorzieningen in een dorps karakter is de reden waarom men zich in Weert direct thuis voelt.

Kenmerken

Woonoppervlakte
242
Perceeloppervlakte
17910
Inhoud
968
Bouwjaar
1971
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475 - 459 260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object