Plan bezichtigingBel makelaar

Middenweg 5

Beschikbaar
Excellent
ANNA PAULOWNA
€ 825.000 k.k.
10730
 m²
216
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een landelijke plek in de mooie Anna Paulownapolder ligt deze kop-rompboerderij. Een uniek object welke bestaat uit het karakteristieke voorhuis, een enorme schuur en paardenfaciliteiten. De boerderij heeft leuke authentieke details maar dient wel gemoderniseerd te worden.

Langs de Middenweg komt u deze boerderij tegen. Het trekt waarschijnlijk wel uw aandacht, een mooie voorgevel voorzien van een nieuwe makelaar en trekbalk. Een flinke voortuin met veel bomen en planten. Via uw eigen brug bereikt u het perceel. U rijdt langs de kippenschuur naar de achterkant van de woning en daar kunt u een draai maken en via het naast gelegen pad (heeft recht van overpad) weer de weg op rijden. Zie het als een "eigen rotonde". Aan de zijkant van de woning is de hoofdentree, deze brengt u in de algemene hal. Deze hal geeft toegang tot de dichte keuken, de schuur, de trap naar boven, een slaapkamer, het toilet en de woonkamer. De woonkamer met erker voorzien van glas-in-lood ramen bevindt zich aan de voorkant van de boerderij. De houtkachel maakt het 's winters erg behaaglijk. Vanuit de woonkamer kunt u doorlopen naar een ruimte welke nu in gebruik is als gym, maar zou ook een kantoor aan huis kunnen zijn. In de visualisaties in de brochure laten we ook de optie zien om deze ruimte bij de woonkamer te betrekken en een keuken te plaatsen. Met een beetje creatief denken, is er van alles mogelijk!

Vanuit deze ruimte loopt u naar de badkamer, voorzien van toilet, bad en douche. Via de vaste trap vanuit de hal komt u op de verdieping uit. Deze telt drie riante slaapkamers en een ruimte voor een potentiële badkamer. De aansluitingen liggen er al, alleen het sanitair kan nog naar eigen wens geplaatst worden.

De achterkant van de boerderij is nu in gebruik als een grote schuur van ca. 550 m². Deze ruimte is perfect voor opslag, zes stallen en voor klussers en/of hobbyisten is dit een walhalla!

Buitenom de woning vindt u nog eens zoveel ruimte. Er ligt een gedraineerde paardenbak van 20 x 40 m. met drie lichtmasten en is beschut door de Wilgenhaag. Verder is er nog een beschut terras gecreëerd. Een eerlijke plek om te bbq'en of te genieten van de zon.

Op zoek naar een klusboerderij met een plek voor de paarden? Dan is dit misschien wel iets voor u? Komt u snel langs voor een bezichtiging?

Perceeloppervlakte: 10.730 m²
Woonoppervlakte: 216 m²
Garage/schuur: 530 m²
Inhoud: 4.845 m³
Bouwjaar: 1912

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
216
Perceeloppervlakte
10730
Inhoud
4845
Bouwjaar
1912
Extra ruimte
693
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object