Plan bezichtigingBel makelaar

Vinkelsestraat 64 a

Verkocht
Excellent
Vinkel
€ 550.000 k.k.
1851
 m²
102
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Vrijstaande woning met vrijstaande garage en vrijstaand bijgebouw met paardenstal, gelegen op een riant perceel van circa 1.851 m².

 

 De woning heeft een woonoppervlakte van circa 102 m², een bruto inhoud van circa 416 m³. De bijgebouwen bestaan uit een vrijstaande garage met aangebouwde berging, paardenstal, diverse bergingen, een kas en een voormalige volière.

 

 Het bijzondere aan deze woning is dat u het gevoel van landelijk wonen op en top kunt ervaren, maar toch binnen circa 5 minuten in het centrum van Vinkel resp. Heesch bent.

 Het centrum van ‘s-Hertogenbosch is bereikbaar binnen circa 20 auto-minuten. Alle basisvoorzieningen zijn in Vinkel aanwezig. Diverse supermarkten, winkel en horecavoorzieningen treft u in Heesch aan. De oprit naar de A-wegen bereikt u binnen 5 autominuten.

 

 De woning is voorzien van buitengevels die zijn opgetrokken uit metselwerk en in spouw zijn uitgevoerd. De spouwmuur en het dak zijn voorzien van isolatie. De woning is volledig voorzien van hardhouten kozijnen met deels dubbele beglazing.

 

 INDELING

 Begane grond:

 - Middels de entree aan de voorzijde betreedt u de hal van de woning.

 - De hal met trapopgang is ruim van formaat, biedt ruimte aan de garderobe en meterkast en geeft toegang tot de leefkeuken.

 - De ruime, open leefkeuken is voorzien van een hoekopstelling en voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, spoelbak en hete lucht oven. De keuken wordt gekenmerkt door een groot raam boven de aanrecht waardoor er prettig veel daglicht de ruimte binnenvalt. Middels de keuken kunt u de provisiekast, kelder, woonkamer en hal bereiken.

 - De kelder biedt veel ruimte voor het bergen van voorraden en het raam is voorzien van een rolluik. Tevens is de gasmeter in de kelder gesitueerd.

 - De woonkamer wordt gekenmerkt door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning. Hierdoor valt prettig veel daglicht binnen en heeft u een geweldig uitzicht over de tuin en weilanden. De raampartijen zijn voorzien van elektrische rolluiken. Het plafond en de muren in de woonkamer zijn in lichte kleurstelling en de vloer heeft een houten vloerafwerking.

 - De aangrenzende hal aan de achterzijde van de woning biedt toegang tot het toilet met fonteintje en de bijkeuken. Vanuit deze hal kunt u naar het terras, de tuin en de bijgebouwen.

 - De zeer ruime bijkeuken beschikt over een vast kast, wastafel en de witgoedaansluiting.

 

 Verdieping:

 - Middels de vaste trap komt u op de overloop van de eerste verdieping.

 - De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, een douche en de badkamer. Eveneens is hier de vlizotrap naar de bergzolder.

 - Alle slaapkamers zijn voorzien van twee grote raampartijen, waardoor prettig veel daglicht binnenvalt. De master bedroom is voorzien van 2 vaste kasten en de slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot het dakterras.

 - De slaapkamers en overloop zijn afgewerkt met een schrootjesplafond en de vloer is voorzien van vloerbedekking.

 - De badkamer en separate douche zijn volledig betegeld. De badkamer beschikt over een ligbad, wastafel, toilet en radiator.

 

 Bergzolder:

 - Middels de vlizotrap kunt u de bergzolder bereiken. Hier is de cv-installatie (Vaillant – bj. 2009) gesitueerd.

 

 TUIN

 De voortuin van deze woning is keurig aangelegd met volwassen beplanting, gazon, sierbestrating en is afgezet met een volwassen haag.

 

 De achtertuin is net als de voortuin keurig aangelegd en biedt volop mogelijkheden. Op het terras achter de woning kunt u heerlijk genieten van het weidse uitzicht op de tuin.

 

 De rest van de tuin is ingericht met diverse terrassen, volwassen beplanting en gazon.

 Ook treft u een kas en een weide aan.

 

 Middels de poort naast de garage is een pad gevestigd voor auto en/of tractor welke toegang geeft tot de weide achter op het perceel

 

 BIJGEBOUWEN

 De woning heeft verschillende vrijstaande bijgebouwen/schuurtjes welke diverse gebruiksmogelijkheden hebben.

 

 Garage met berging:

 Aan de linkerzijde van de woning is een ruime vrijstaande garage met aangebouwde berging gesitueerd. Deze ruimtes hebben samen een oppervlakte van circa 63m². De garage is voorzien van een elektrische garagedeur en biedt voldoende ruimte voor het parkeren van 1 auto. Daarnaast beschikt de garage over een bergzolder. De berging (voormalige volière) biedt voldoende ruimte voor het bergen van fietsen. Bent u een vogelliefhebber dan kunt u direct gebruik maken van de volière.

 

 Tuinberging:

 Aan de rechterzijde van de tuin treft u een tuinberging. Deze biedt volop ruimte voor het bergen van tuingereedschap en is circa 13m² groot.

 

 Stalgebouw met paardenbox:

 Het riante stalgebouw is verdeeld over een paardenbox en berging/werkruimte. Het stalgebouw heeft een zadeldak waar zich de hooizolder bevindt en is gedekt met golfplaten.

 Aan het stalgebouw zitten 2 houten bergruimtes. De totale oppervlakte van deze ruimtes samen is circa 40 m².

 

 Aan de achterzijde van het stalgebouw is een weide gelegen. Dit biedt voldoende mogelijkheid voor het houden van paarden.

 

 Achter in de weide treft u een bergruimte. Deze bergruimte biedt een oppervlakte van circa 36 m².

 Leuk feitje, door de eigenaar werd dit altijd het ‘werkhuis’ genoemd.

 Deze ruimte werd dan ook als hobbyruimte gebruikt.

 

 Achter in de weide treft u nog een nostalgisch kippenhok van circa 7².

 

 Parkeren:

 Links naast de woning is voldoende ruimte om meerdere auto’s te parkeren op de royale oprit.

 

 Kortom: bent u op zoek naar een goed onderhouden vrijstaande woning gelegen op een riant perceel, welke is gelegen in een mooie, groene landelijke omgeving, maar toch vlak bij het centrum van Heesch met al hun voorzieningen?

 Neem dan contact op met ons kantoor, onze makelaars nodigen u graag uit voor een bezichtiging.

Kenmerken

Woonoppervlakte
102
Perceeloppervlakte
1851
Inhoud
416
Bouwjaar
1960
Extra ruimte
15
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan drukke weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
1
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object