Plan bezichtigingBel makelaar

Dijkgraaf Grootweg 26

Verkocht
Excellent
Andijk
€ 725.000 k.k.
395
 m²
187
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Deze fraaie en grote vrijstaande woning op een perfecte locatie staat garant voor rust, ruimte, comfort en privacy. Tijdens de bouw in 2009 is er maximaal uitgebouwd met als resultaat een ideaal gezinshuis met maar liefst 187 m² woonoppervlakte. Met een hoog afwerkingsniveau, comfortabele en sfeervol ingerichte ruimtes zoals een riante living, een grote woonkeuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers en een heerlijk zonnige tuin aan water is het hier heerlijk thuiskomen en rustig wonen in dit prachtige, goed onderhouden en volledig instapklare huis.



De woning is volledig geïsoleerd (energielabel A), voorzien van vloerverwarming en is tot in detail met kwaliteitsmaterialen afgewerkt. Zo is de gehele parterre voorzien van een Belgisch hardstenen vloer en hebben alle kozijnen op de eerste verdieping sfeervolle shutters, wat voor eenheid zorgt. Daarnaast biedt dit huis zoveel voordelen dat er maar één manier is om dit te ervaren…..een uitgebreide rondleiding waarbij we graag de tijd voor u nemen.



INDELING

Op de begane grond de zij-entree met ruime hal voorzien van garderoberuimte, meterkast, toilet en trapopgang. De riante living heeft door de erker een plezierige lichtinval, biedt ruimte aan meerdere zithoeken en is daardoor naar wens in te richten. De grote woonkeuken is voorzien van een aanrecht in hoekopstelling, alle wenselijke inbouwapparatuur en hardstenen werkblad. Het hier aangenaam koken voor het gezin of gasten want in deze ruimte past met gemak een lange eettafel achter de openslaande deuren naar de achtertuin. De praktische en ruime bijkeuken is voorzien van aansluitingen voor het witgoed en er is meer dan voldoende ruimte voor de jassen, schoenen en tassen. De garage is aan de voorzijde voorzien van openslaande deuren en aan de achterzijde van een loopdeur naar de achtertuin.



Op de eerste verdieping een overloop, 4 ruime slaapkamers en een moderne en mooi ingerichte badkamer. Deze is voorzien van een inloopdouche met regen- en handdouche, thermostaatkraan, dubbel wastafelmeubel en tweede toilet.



Op de hele tweede verdieping een enorme slaapkamer met luxe badkamer en-suite voorzien van vrijstaand ligbad, doucheruimte, wastafelmeubel, derde toilet en sfeervolle verlichting. In de nok nog een praktische wegzet en op de overloop de CV-opstelling.



TUIN

De woning staat centraal op de kavel met aan de voorzijde een ruime tuin welke voldoende afstand en privacy biedt en een ruime oprit voor meerdere auto’s. De achtertuin is via beide zijden van de woning achterom te bereiken en heeft een groot zonneterras én een vlonder aan het brede water.



LIGGING

De ligging van dit fraaie geheel laat werkelijk niets te wensen over want met alle voorzieningen op loop/fietsafstand biedt dit huis een unieke en comfortabele basis in IJsselmeerdorp Andijk.



BIJZONDERHEDEN

- Bouwjaar 2009

- Perceeloppervlakte 395 m²

- Woonoppervlakte 187 m²

- Inhoud 665 m³

- Vloerverwarming op parterre en eerste verdieping

- Riante en lichte living met erker

- Grote woonkeuken met openslaande deuren

- Parterre voorzien van Belgisch hardstenen vloer

- 5 slaapkamers en 2 badkamers op de verdiepingen

- Alle kozijnen op de eerste verdieping voorzien van shutters

- Deuren voorzien van dezelfde grepen

- Schilderwerk van 2018

- Wonen en werken combineren perfect mogelijk

- Energielabel A

Kenmerken

Woonoppervlakte
187
Perceeloppervlakte
395
Inhoud
665
Bouwjaar
2009
Extra ruimte
16
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen, Inpandig
Schuur
Ligging
Aan water
Inhoud tuin
87
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object