Plan bezichtigingBel makelaar

Sneekerhof 27

Verkocht
Excellent
Sijbekarspel
€ 595.000 k.k.
475
 m²
119
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Het beste van alles valt hier op zijn plek!! Met een hoge wow-factor is met dit prachtige en nagenoeg nieuwe huis menig woonwens af te vinken. Deze woning met een charmant uiterlijk is opgeleverd in 2018, ingedeeld met riante ruimtes, een keurig afwerkingsniveau en is er zichtbaar netjes gewoond. Het huis staat op een goede kavel van 475 m² en heeft een grote tuin op het zuiden aan water met een vrijstaande veranda en uitzicht op natuurschoon. De ligging van dit fraaie huis is ook nog eens perfect want thans gelegen aan het einde van een jonge woonwijk met uitzicht over landerijen en heel handig, dichtbij veel voorzieningen en een snel bereikbare A7.



De woning is volledig geïsoleerd (energielabel A), heeft vloerverwarming op de parterre en is voorzien van een CV-ketel in combinatie met een hybride lucht-waterwarmtepomp met warmte en koelfunctie, om flink te besparen op het gasverbruik. Het huis kent een riante en sfeervol afgewerkte indeling met op de parterre een grote open en lichte living, een prachtige keuken voorzien van alle comfort, een bijkeuken én een inpandig bereikbare garage. Op de verdieping een 3-tal ruime slaapkamers waarvan één met walk-incloset en een mooie eigentijdse badkamer.



Wil je de sfeer, ruimte en ligging van dit huis zelf komen ervaren? Er is maar één manier …..een uitgebreide rondleiding waarbij we graag de tijd voor u nemen.



PARTERRE

De woning heeft een fraai en hedendaags uiterlijk en is afgewerkt met rabatdelen waarbij de mooie voordeur in het midden van de gevel gesitueerd is. De entree hal is licht en voorzien van meterkast, toilet en trapopgang. Daarachter heerlijk grote en lichte living waar bij binnenkomst de plezierige sfeer direct opvalt. Er is een prettige lichtinval, een houtgestookte kachel, openslaande deuren en op de vloer ligt een tijdloos pvc. De keuken is in één woord prachtig! Moderne kleurstelling, een kookeiland en alle wenselijke comfort. De eettafel staat garant voor gezellige avondjes (eten) met het gezin of gasten want met het uitzicht op natuurschoon voelt dit als het ultieme buiten wonen.



Heel praktisch is de grote bijkeuken met de aansluitingen voor het witgoed en de installaties, ruimte voor de (kinder)jassen/schoenen en een grote kast voor voorraad…worden we blij van! Daarachter is de garage bereikbaar. Deze is tijdens de bouw heel slim en met het oog op de toekomst mee-geïsoleerd. De garage is qua formaat prima op te splitsen in een berging en een extra ruimte/kamer/slaapkamer. Dit biedt daarom ook de mogelijkheid om vanuit huis te kunnen werken of gelijkvloers te wonen.



Op de verdieping een overloop, de badkamer en een 3-tal slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer is voorzien van een ‘walk-incloset’. De badkamer is ook al zo’n eyecatcher en beschikt over mooi tegelwerk, een vrijstaand bad, dubbel wastafelmeubel, een inloopdouche en een tweede toilet.



De vliering, welke over de gehele verdieping loopt, is via een vlizotrap bereikbaar. Indien gewenst kan hier door middel van het plaatsen van een dakkapel en een vaste trap extra ruimte gecreëerd worden. Thans in gebruik als bergzolder met meer dan voldoende ruimte.



BUITEN

De tuin is zo leuk en zo fijn om in te vertoeven! Ingericht met meerdere terrassen, keurig straatwerk, een ruim gazon, een border, fraaie beplanting en last but not least…..een in 2021 geplaatste grote veranda met extra berging. Het is een feestje om hier buiten te mogen leven in deze rustige en groene omgeving. Dit moet je ervaren!



LIGGING

Dit huis staat garant voor: weg van alle drukte, maar toch centraal wonen! Op loopafstand bevinden zich het openluchtzwembad, het sportcomplex, de basisschool en het dorpshuis. De A7 is supervlot te bereiken waardoor het winkelcentrum van Spanbroek, Wognum en centrum Hoorn slechts op 10 minuten afstand liggen. Heel fijn is ook dat hoofdstad Amsterdam en stad Alkmaar op 30 minuten afstand zijn te bereiken.



BIJZONDERHEDEN

-Bouwjaar 2018

-Woonoppervlakte 119 m ²

-Inhoud 539 m³

-Geheel geïsoleerd gebouwd

-Hybride lucht-waterwarmtepomp

-Parterre geheel voorzien van vloerverwarming

-4 zonnepanelen op de zuidkant

-Garage volledig geïsoleerd

-Recent gebouwde overkapping met ruime berging (2021)

-Keramische dakpannen

Kenmerken

Woonoppervlakte
119
Perceeloppervlakte
475
Inhoud
539
Bouwjaar
2018
Extra ruimte
29
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen, Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
153
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object