Plan bezichtigingBel makelaar

Boerenlaan 5

Beschikbaar
Excellent
Smilde
€ 298.000 k.k.
1693
 m²
 m²
No items found.

Object omschrijving

Aan de rand van Smilde, grenzend aan een vaarwater, het Kyllotsbos en landerijen, doet de UNIEKE MOGELIJKHEID zich voor om een bouwkavel te kopen van 1.693 m².De koopsom bedraagt € 325.000,- k.k.Op de kavel mag één vrijstaande woning worden gebouwd.Smilde ligt ten zuidwesten van Assen. Samen met Bovensmilde, Hijkersmilde en Hoogersmilde vormt het een kilometers lang lintdorp. Het dorp heeft een uitgebreid winkelcentrum en meerdere scholen. Daarnaast zijn de stadse voorzieningen ook goed te bereiken want vanuit Smilde zijn er goede verbindingen richting Assen, Groningen, Emmen, Drachten en Zwolle. Uitgestrekte natuurgebieden, zoals het Drentsch-Friesche-Wold zijn snel te bereiken. Het Kyllotsbos bevindt zich in de achtertuin.Ter inspiratie zijn enkele woningtypes getoond. Deze woningtypes zijn aan te passen aan uw wensen.BELANGRIJKE INFORMATIE:- De kavel wordt kosten koper (k.k.) aangeboden.

- De kavel wordt leeg geleverd,Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact Lamberink Nieuwbouwmakelaars. Ook voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in het Woonwensfabriek Inspiratiecentrum in Assen bent u bij Lamberink aan het juiste adres.Disclaimer:

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
1693
Inhoud
0
Bouwjaar
Extra ruimte
Aantal verdiepingen
0
Aantal slaapkamers
0
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Geen schuur
Ligging
Aan bosrand, Vrij uitzicht, Aan vaarwater
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.