Plan bezichtigingBel makelaar

Lagen-Aarleseweg 5

Verkocht
Excellent
DE MORTEL
€ 599.000 k.k.
11565
 m²
156
 m²
Woonboerderij
Twee onder een kapwoning

Object omschrijving

DIT IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS

 

 Zeer fraai gelegen halfvrijstaand woonhuis op een prachtig perceel van 11.565 m2. Deze, in 2014 gemoderniseerde woning, biedt u een goed afwerkingsniveau, een slaap- en badkamer op de begane grond, een luxe keuken, royale woonruimtes, een loods met carport van 104 m2, een buitenzwembad en een grote paardenweide met stallen.

 

 Bijzonderheden:

 - Kijk vooral ook naar de drone video (op onze website of Funda) om een goede indruk te krijgen van de bosrijke en landelijke omgeving, 

 - Gehele begane grond is in 2014 gemoderniseerd, 

 - Royale slaapkamer en badkamer op de begane grond, 

 - Gelegen op een prachtige perceel van 11.565 m2, ideaal voor het houden van paarden, 

 - Verwarmd buitenzwembad, 

 - Beschikt over eigen paardenstallen, 

 - In spouw opgetrokken loods van 104 m2 met elektrische sectionaaldeur en carport, 

 

 Heeft u altijd al de wens gehad om landelijk te wonen dan bent u hier aan het juiste adres. Deze keurig afgewerkte halfvrijstaande woning is gelegen op een prachtig perceel van 11.565 m2 wat uitermate geschikt is voor het houden van dieren zoals paarden. De woning beschikt over een grote garage/loods, een grote dierenweide met (paarden) stallen en een buitenzwembad. Kom snel eens een kijkje nemen! De Mortel is een klein maar ó zo gezellig kerkdorp.

 De Mortel is een klein maar heel gezellig kerkdorp bij de gemeente Gemert-Bakel. Rustig gelegen maar op korte

 afstand van Gemert, Bakel en Helmond.

 

 BEGANE GROND

 Bij aankomst kunt u uw auto parkeren onder de carport of op de ruime oprit. U betreedt de woning vervolgens via een voorentree.

 In de hal bevinden zich de garderobe en de toiletruimte. Vanuit hier heeft u toegang tot de leefkeuken, de bijkeuken/wasruimte en de badkamer. De gehele begane grond is fraai afgewerkt met een nette tegel (voorzien van vloerverwarming), stucwerk wanden en een stucwerk plafond met sierlijst.

 De badkamer is luxe uitgevoerd en voorzien van een ligbad, een inloopdouche en een wastafel met meubel.

 Voorts de bijkeuken. Deze is lekker ruim en kan uitstekend dienst doen als wasruimte. Vanuit hier heeft u met

 een trapopgang toegang tot een zolderruimte op de 1e verdieping waar de cv-ketel staat opgesteld.

 

 De leefkeuken is modern uitgevoerd en voorzien van een lichte keukeninrichting in hoekopstelling. De keukeninrichting is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: combi-oven, koelkast, vaatwasser, grote spoelbak, een 5 pits Inductiekookplaat en een afzuikgkap.

 Verder is er in deze keuken voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel. Vanuit hier toegang tot de slaapkamer op de begane grond en de woonkamer.

 De woonkamer is ruim van opzet en biedt de gelegenheid voor het opstellen van een 2e eettafel en een televisiehoek. De grote raampartijen zorgen hier voor veel lichtinval. De houtkachel zorgt enerzijds voor veel sfeer maar ook voor een fijne afscheiding tussen de eethoek en de zithoek. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de 2e hal waar zich ook de trapopgang naar de 1e verdieping bevindt.

 

 1e VERDIEPING

 Vanuit de begane grond kunt u met een trapopgang naar een bergzolder op de 1e verdieping en via een andere trapopgang kunt u naar het slaapgedeelte op de 1e verdieping. Aansluitend aan het slaapgedeelte bevindt zich nog een 2e bergzolder. Het slaapgedeelte bestaat uit 2 volwaardige slaapkamers die beide zijn voorzien van inbouwkasten.

 

 TUIN

 Terug naar de begane grond waar u toegang heeft tot de prachtige tuin/weide. De tuin ligt schuin achter de woning en loopt over in een grote paardenweide. De tuin heeft een groot betegeld terras, gazon en een groot inbouwzwembad met Pomp en filterinstallatie. Het water wordt verwarmd door middel van doorloop matten. De paardenweide is van gigantisch formaat wat u de mogelijkheid geeft voor het houden van meerdere diersoorten. Vanuit de weide heeft u toegang tot de paardenstallen.

 

 LOODS

 De in spouw opgetrokken loods heeft een afmeting van 104 m2 en is voorzien van een grote elektrische sectionaaldeur en krachtstroom.

 

 BUITENSTATE MAKELAARS: specialisten in landelijk wonen. Met onze kennis en expertise van het buitengebied staan wij graag voor u klaar bij de koop of verkoop van uw landelijk gelegen woonboerderij, villa of vrijstaande woning! www.buitenstate.nl

Kenmerken

Woonoppervlakte
156
Perceeloppervlakte
11565
Inhoud
649
Bouwjaar
1959
Extra ruimte
24
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas, Hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen, Carport
Schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object