Plan bezichtigingBel makelaar

Prinses Amalialaan 0 ong

Beschikbaar
Excellent
Margraten
€ 475.000 k.k.
0
 m²
 m²
No items found.

Object omschrijving

Prinses Amalialaan ong Margraten, plan Bloesemgaard

Unieke kans voor ruimtezoekers: prachtig gelegen bouwkavel van 1265 m² aan de rand van de dorpskern met prachtige vergezichten aan de achterzijde en gelegen in een rustige en prestigieuze nieuwbouw wijk “ de Bloesemgaard”.

In deze wijk woon je straks aan de rand van het dorp. Met veel groen en de karakteristieke Gaard voor de deur, en het openlandschap van het plateau op loopafstand.
Bovendien koopt u niet alleen bouwplek maar ook ruimte om uw woondroom te realiseren. Daarnaast alle vrijheid en maximale invloed op het eindresultaat van uw droomwoning.

Bouwregels en mogelijkheden
De architectuur van de woningen is traditioneel met schuine daken en gemetselde gevels, maar ook woningen met een moderne architectuur behoren tot de mogelijkheden.

Ligging en wonen in Margraten
Het gezellige Margraten ligt in het prachtige Heuvelland en heeft een rijk verenigingsleven, talrijke sportfaciliteiten en veel voorzieningen, waaronder een supermarkt, basisschool, tandartspraktijk, bakker en horecagelegenheden. Ook de bereikbaarheid laat niets te wensen over. Via de uitvalswegen zijn Bourgondische plaatsen als Maastricht, Valkenburg en Aken gemakkelijk en snel te bereiken. Verder bieden de weidse velden en heuvelachtige bossen tal van recreatiemogelijkheden.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen hebben en/of een afspraak wenselijk zijn, dan vernemen wij dit graag van u. U kunt ons telefonisch bereiken op 043-3030117 of per e-mail: margraten@aelmans.com.

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
0
Inhoud
0
Bouwjaar
Extra ruimte
Aantal verdiepingen
0
Aantal slaapkamers
0
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Geen schuur
Ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (043 - 303 01 17) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.