Plan bezichtigingBel makelaar

Klaverweg 10

Verkocht
Excellent
Enspijk
€ 595.000 k.k.
8350
 m²
87
 m²
Bungalow
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Een prachtige plek om zelf jouw droomwoning te realiseren!

- Let op: opknapper!
- Altijd al een eigen waterpartij met bebossing gewild?
- Zeer royale (hobby)schuren aanwezig
- ca. 87 m² woonoppervlak & 8.350 m² perceel

Wonen in een vrijstaande woning op een prachtige locatie aan de rand van Enspijk. Het geheel is omgeven door landelijk groen, weilanden en op een steenworp afstand van de ‘Linge’. Deze vrijstaande woning is gesitueerd aan de 'Klaverweg' net buiten de bebouwde kom. De faciliteiten van de stad zijn binnen handbereik en toch de rust en het fraaie uitzicht. Gesitueerd op een eigen grondperceel van maar liefst 8.350 m² met royale hobbyschuur welke eveneens te gebruiken zijn als stallen voor schapen en/of geiten. Tevens kan je in alle rust en vol privacy genieten van de eigen waterpartij en de fraaie bebossing. Het geheel beschikt onder andere over een woonkamer, een dichte keuken, een douchegelegenheid, 3 slaapkamers en een bijkeuken.

De ligging is meer dan goed: de uitvalswegen zoals de A2 treft u op een korte afstand. Om de hoek zijn diverse plaatselijke sportverenigingen gelegen zoals een voetbal- en tennisvereniging. Het ruime perceel beschikt over grote schuren en een prachtige waterpartij met daaromheen bebossing. Aan de voorzijde is een grote oprit aanwezig voor het parkeren van meerdere auto's.

Kortom: deze woning is volledig naar eigen hand te zetten en zit vol met potentie voor een heerlijke woonomgeving.

Woning: achter-entree, bijkeuken met witgoedaansluiting en toegang tot de bijkeuken, bijkeuken voorzien van een keukenblok met spoelbak, hal met toegang tot alle vertrekken, dichte keuken met eenvoudige opstelling en geiser, woonkamer met sfeervol stookpunt en openslaande deuren naar de overkapping, badkamer met douche, wastafel en toilet, 3 slaapkamers waarvan één voorzien van openslaande deuren naar de tweede overkapping.

Tuin:
- De tuin is rondom de woning gesitueerd. De oprit aan de voorzijde biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
- Het perceel heeft een totale oppervlakte van 8.350 m2 is royaal te noemen. Het is een hele ervaring om door de tuin te lopen, omdat u van alles tegen komt. Eerst uiteraard het terras en de overkapping aan de achterzijde van de woning. Vervolgens loopt u naar de 'vijver', waar u heerlijk kunt wegdromen. Rondom het water is een met zorg aangelegd 'bos' gelegen, waardoor u middels een wandelpad heerlijk kunt lopen. Tevens zijn er tussen de bebossing diverse open plekken gecreëerd, zodat er een schitterend vrij uitzicht ontstaat naar de naastgelegen landerijen. Aan het begin van het perceel zijn een drietal aaneen gebouwde schuren gesitueerd, welke vele mogelijkheden biedt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de ruimte te gebruiken voor hobby of voor het houden van kleinvee.

Goed om te weten, het volgende is van toepassing,

- Asbest clausule
- Niet zelf-bewoningsclausule
- 'As is, where is' clausule
- De locatie leent zich mogelijk ook om een nieuwe woning te realiseren. Ter verduidelijking is hiervoor een kavelpaspoort opgesteld. Voor nadere informatie verwijzen wij u graag naar www. ruimtelijkeplannen.nl en/of de gemeente West Betuwe.

Ligging:
Het charmante dorp Enspijk is gelegen aan de rivier de Linge, in het hart van de Betuwe en behoort tot de nieuw gevormde gemeente West Betuwe, in de provincie Gelderland. Enspijk is een concentrisch dorp, ontstaan op de oeverwallen van de Linge. Het dorp is gebouwd rondom een brink, waar het vee werd verzameld als het naar de gemeenschappelijke weiden ging. Op de voormalige brink staat nu de Nederlands Hervormde kerk welke stamt uit de 15e eeuw.

De historie van Enspijk hangt samen met die van het geslacht Pieck. Het dorpswapen is van het geslachtswapen van Pieck afgeleid, een rood kruis in zilver gezet, welke ook is aangebracht op de dorpspomp voor het woonhuis. Meer historische documentatie is te vinden op de eigen website van Mooi wonen in Enspijk.

De voormalige basisschool de Minzerie, is gebouwd op de locatie waar het kasteel uit de 18e eeuw heeft gestaan, welke nu in gebruik is door Chapeau kinderwerk, kinderopvang locatie Enspijk.

Fietsend of wandelend over de kronkelende dijk heeft u steeds weer een wisselend uitzicht over de rivier de Linge met haar uiterwaarden. Door het dorp heen loopt de ANWB fietsknooppunt route. Net buiten de bebouwde kom, aan afslag 15 van de snelweg A2, ligt recreatiepark de Rotonde, camping met zwemplas, een vestiging van La Place en McDonald's. In de wintermaanden bent u welkom op de schaatsbaan van ijsclub de Haar. Langs de doorgaande weg van Enspijk ligt eetcafé de Zwaan.

Met het pittoreske veerpontje van Enspijk vaart u in de zomermaanden naar het nabij gelegen schitterende landgoed Mariënwaerdt in Beesd. Hier is ook een pannenkoekhuis en restaurant gevestigd.

De dichtstbijzijnde NS stations zijn Geldermalsen en Beesd. Er rijdt een buurtbus van het NS station Geldermalsen naar NS station Leerdam en vice versa.

Kenmerken

Woonoppervlakte
87
Perceeloppervlakte
8350
Inhoud
275
Bouwjaar
1974
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
1
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Geen isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij () voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.