Plan bezichtigingBel makelaar

Middenweg 24

Verkocht
Excellent
Andijk
€ 350.000 k.k.
440
 m²
97
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Wat je aan de voorkant niet verwacht en bij dit huis écht zelf moet ervaren, is dat in- en achter dit huis de perfecte combinatie van rust, ruimte maar vooral de privacy je enorm verrassen. Deze fijne woning met een charmant uiterlijk is van alle gemakken voorzien en heeft een grote ‘wow-factor’ aan de achterkant, namelijk een riante tuin met vrij uitzicht over landerijen. Deze uniek gelegen plek staat garant voor hoog wooncomfort en optimaal rustig wonen.

 

 Dé extra zit hem in het feit dat dit huis welgelegen is in het centrum van Andijk met voorzieningen aan de overkant, dat blijkt daags heerlijk praktisch. Nog fijner is het echter dat daar in- en achter huis helemaal niets van te merken is. Zelfs dorpsbewoners die het huis alleen van uiterlijk kennen zullen hier verbaasd over zijn…..deze rust en privacy zijn aangename pluspunten want het is hier echt genieten van het vrije gevoel!

 

 Bij binnenkomst valt direct de vriendelijke, open en ontspannen sfeer in huis op. Comfortabel ingedeeld met op de parterre een verrassend ruime en lichte living met een gezellige houtkachel en loopdeur naar de zijtuin. De voortuin is diep genoeg en beschikt over slimme beplanting om ook in de zithoek de privacy te waarborgen. Vanaf de eettafel is er het fraaie vrije uitzicht door de openslaande deuren aan de achterzijde van de living. Iets om heel blij van te worden want achter de landerijen is zelfs de West-Friese omringdijk zichtbaar. Als ‘s avonds in de verte de lampjes van de boerderijen aangaan geeft natuurlijk een heerlijke sfeer aan gezellige avonden tafelen met elkaar of met gasten.

 

 De keuken is van landelijk karakter en voorzien van voldoende opbergruimte en een fraai Belling (7-pits) fornuis met meerdere ovens. Voor extra provisie is er een handzame kelder, welke naar de nostalgie van het bouwjaar verwijst. In de bijkeuken de achterdeur, het toilet, de aansluitingen voor het witgoed (heel handig op hoogte gesitueerd) en de badkamer welke is voorzien van douche en wastafel. De bijkeuken is overigens groot genoeg om de badkamer naar wens te vergroten.

 

 Op de verdieping een tweetal prima slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van ligbad (wat met gemak ook te verwijderen is om nog meer ruimte te creëren), een wastafel en een middels vaste trap bereikbare vide. Deze heeft dienst gedaan als werk/kantoorruimte doch thans in gebruik als bergruimte. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van hoge knieschotten met kastruimte, de vlizotrap naar de ruime vliering en een loopdeur naar het dak. Door het plaatsen van hekwerk is hier een dakterras van te maken met natuurlijk dat prachtige uitzicht.

 

 Maar dan buiten.….wat een weelde! De riante achtertuin staat garant voor vrijheid en is bij mooi weer de gehele dag zonovergoten. Aan water gelegen en fraai en verzorgd ingericht met gazon, prachtige beplanting en meerdere terrassen. Of zoek je liever de schaduw onder aangebouwde veranda? Hier is het overigens ook heerlijk wakker worden en genieten van de opkomende zon. Middels een mooie haag zijn de achtertuin en zijtuin gescheiden, en ook hier weer fraaie beplanting en diverse terrassen. Hou je van het buitenleven? Dan is het hier optimaal genieten!!

 

 Achter op het perceel staat een goed bemeten houten berging met openslaande deuren. Thans in gebruik als opslag maar biedt voldoende ruimte om een extra ruimte te creëren, bijvoorbeeld om vanuit huis te kunnen werken of een kleine praktijk te vestigen. Voor deze berging de oprit naar de voorkant van het huis alwaar voldoende ruimte om op eigen erf te kunnen parkeren.

 

 De ligging van het huis is zoals gezegd perfect. Andijk voorziet in voldoende daagse voorzieningen en deze liggen allen op loop/fietsafstand, als ook het IJsselmeer. Extra voorzieningen zijn vlot bereikbaar in de omliggende (haven) dorpen en steden. Ook de ontsluitingswegen richting verkeersader A7 zijn vlot bereikbaar waardoor er louter plussen zijn aan deze plek.

 

 BIJZONDERHEDEN

 -Bouwjaar 1930

 -Woonoppervlakte 98 m²

 -Inhoud 394 m³

 -Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen

 -12 zonnepanelen op leasecontract (€.58,- p/m t/m 2031)

 -Geschilderd 2017

 -Rust, ruimte en privacy

 -Perfect gelegen nabij voorzieningen

 

 Wil je de sfeer en alle pluspunten graag zelf komen ervaren? Onze makelaar neemt graag de tijd om je uitgebreid rond te leiden.

Kenmerken

Woonoppervlakte
97
Perceeloppervlakte
440
Inhoud
394
Bouwjaar
1930
Extra ruimte
12
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, In centrum, Vrij uitzicht
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object