Plan bezichtigingBel makelaar

Dijkstraat 8

Verkocht
Excellent
Nistelrode
€ 325.000 k.k.
690
 m²
 m²
No items found.

Object omschrijving

Bent u op zoek naar een prachtig gelegen bouwkavel aan in Nistelrode, dan kan de Dijkstraat 8 te Nistelrode wel eens bij u passen!

 

 Het kavel is gelegen aan de rand van het dorp Nistelrode waar u vele voorzieningen treft. Zo is natuurgebied de 'Maashorst' gelegen op korte afstand. Hier kunt u uren genieten van de prachtige omgeving en kunt u eindeloos wandelen in de natuur.

 Nistelrode, een dorp gelegen midden in de gemeente Bernheze en is voorzien aan een tal van voorzieningen en biedt voldoende speelmogelijkheden voor kinderen en sportvoorzieningen. Zo is er een sporthal en sportvereniging voor voetbal, dans en tennis. Naast deze 3 verenigingen zijn er diverse maneges, is er een visvijver en kunt u heerlijk in het buitengebied van Nistelrode wandelen.

 

 Naast de prachtige natuur rondom Nistelrode en de vele voorzieningen is er voldoende gelegenheid om te genieten van een hapje en drankje ergens op het terras aan het dorpsplein.

 

 De centrale ligging van het dorp maakt dat snelwegen en steden zoals ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven snel en goed bereikbaar zijn.

 

 

 Het kavel heeft een grootte van ongeveer 690 m².

 Bijgaande kaartje geeft een indicatieve weergave van de verdeling van de perceelgrenzen.

 

 Bouwmogelijkheden:

 het perceel is voorzijde 17m breed en achter 18m en 40m diep, daarop ligt het bouwvlak dat circa 15m breed en 20m diep is. Verder moet er aan 1 zijde 5m van de grens worden gebouwd. Goothoogte maximaal 5m en nokhoogte maximaal 10m. De gezamenlijke oppervlakte van de vrijstaande en niet-vrijstaande bijgebouwen mag maximaal 80m² bedragen met een goothoogte van 3,25m en nokhoogte van 5,5m en mogen binnen en buiten het bouwvlak gebouwd worden. Dit geldt ook voor een carport met daarbij een oppervlakte maximum van 20 m² en 3,25m hoog.

 

 Aanvullende informatie en bouwregels zijn te raadplegen via ruimtelijkeplannen.nl of via Bernheze Makelaars & Adviseurs.

 

 Wilt u meer weten of hebt u interesse in dit perceel? Neem dan contact met ons op.

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
690
Inhoud
0
Bouwjaar
Extra ruimte
Aantal verdiepingen
0
Aantal slaapkamers
0
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Geen schuur
Ligging
Beschutte ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object