Plan bezichtigingBel makelaar

Zelhemseweg 35 **

Beschikbaar
Excellent
HENGELO (GLD)
€ 562.500 k.k.
19665
 m²
127
 m²
Woonboerderij
Geschakelde woning

Object omschrijving

DE BEZICHTIGINGSDAGEN VOOR DEZE WONING ZIJN VOLGEBOEKT. U KUNT CONTACT OPNEMEN OM UW GEGEVENS OP DE RESERVELIJST TE LATEN PLAATSEN.

Wonen in het buitengebied en toch de voorzieningen binnen handbereik?

Dat kan bij deze geschakelde woonboerderij met bijgebouwen, gelegen net buiten de bebouwde kom met vrij uitzicht rondom!

Deze woonboerderij is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1870 en meet een totale gebruiksoppervlakte (inclusief achterhuis) van circa 220 m². Het pand verkeert in een oorspronkelijke staat en is naar eigen wens in te delen en te verbouwen.

De woning wordt aangeboden met 1530 m² en beschikt over een tuin en boomgaard waar meerdere mogelijkheden voor terrassen of zitjes zijn te creëren.

De schuur biedt voldoende ruimte voor het bergen van spullen of het uitoefenen van een hobby. Met de nodige aanpassingen zou hier echter ook prima een kantoor aan huis kunnen worden gerealiseerd.

Het perceel is uit te breiden naar bijna 2 hectare waardoor het houden van paarden of kleinvee goed tot de mogelijkheden behoort.

Voor natuurliefhebbers is het een fantastische plek om te vertoeven: geniet van de verschillende vogels rondom het huis, de hazen in de omliggende weilanden of de roofvogels in de lucht. En soms is er met een beetje geluk in de vroege ochtend of avondschemering een ree nabij het huis te spotten.

Hengelo Gelderland is een gezellig dorp met diverse winkelvoorzieningen, buitenzwembad, basisscholen en een actief verenigingsleven. Doetinchem is op 10 minuten autoafstand en Zutphen op 15 minuten autoafstand.

Globale indeling:
Onderverdieping: kelder
Begane grond: hal, keuken, slaapkamer, woonkamer, slaapkamer met aangrenzende badkamer met douche, wastafel en toilet, achterhuis bestaande uit een toiletruimte en een traditioneel deel waar eventueel een heerlijke leefruimte kan worden gerealiseerd met uitzicht over de weilanden.
Verdieping: overloop, 2 slaapkamers.

Kortom een fijn op te knappen woonboerderij in het buitengebied voor wie houdt van ruimte, vrijheid en natuur!

Koopopties:
• Huiskavel: Woonhuis met 1530 m². Richtprijs € 415.000,-- k.k.

• Huiskavel + optie A: Woonhuis met circa 5030 m² totaal, waarvan circa 3500 m² met kapschuur en hooiberg is gesitueerd aan de overzijde van de weg. Richtprijs € 450.000,-- k.k.

• Huiskavel + optie A + optie B: Woonhuis met circa 19.665 m² waarvan circa 18.135 m² met kapschuur en hooiberg is gesitueerd aan de overzijde van de weg. Richtprijs € 562.500,-- k.k.

Kenmerken

Woonoppervlakte
127
Perceeloppervlakte
19665
Inhoud
819
Bouwjaar
1870
Extra ruimte
94
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.