Plan bezichtigingBel makelaar

Kerkplein 8

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Geulle
€ 795.000 k.k.
2655
 m²
203
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Wat is het mooi wonen in "Geulle aan de Maas" (gemeente Meerssen). De omgeving, de natuur en de prachtige dorpskern zijn een lust voor het oog. De ruimte en de kwaliteit die deze gemoderniseerde vrijstaande boerderijwoning (met poortgebouw, schuur, weiland en vrij uitzicht aan de tuinzijde) daaraan toevoegt is éénmalig. Plan vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging op korte termijn!

Algemeen:
Bouwjaar: 1813
Inhoud: 1.531 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: 203 m²
Perceeloppervlakte: 2.655 m²
Aanvaarding: in overleg / per direct mogelijk

Voorzieningen:
Elektriciteit: 16 groepen en 2 krachtgroepen aanwezig
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: aanwezig
Kozijnen: hout met enkele beglazing
Gevels: massieve gevels
Rijksmonument met monumentnummer 28478 (inschrijving sinds 10 mei 1966)

Installaties:
Centrale verwarming: CV-ketel, maar ook drie houtkachels aanwezig
Vloerverwarming: op de badkamer
Warm water voorziening: via CV / HR

Indeling:

• Kelder
Vanuit de woning zijn er twee deuren die toegang geven tot de authentieke trappartij naar de etage (met vakwerk en schoonmetselwerk) en de trap naar de provisiekelder. De kelder bestaat uit twee ruimten. De keldervloer is betegeld en de tweede ruimte betreft een tongewelf. Riolering loopt via de kelder en is reeds uitgevoerd in PVC. Vanuit de kelder is de deels geïsoleerde vloer van de begane grond zichtbaar.


• Begane grond
Via de entreehal (met aan het eind het gastentoilet) is zowel toegang tot de woonkamer (rechts) als tot de leefkeuken (links). De leefkeuken bestaat uit twee niveaus. Een mooie houten vloer met houtkachel en hardstenen schouwpartij, stucplafond met eikenhouten "liggers" sieren het zitgedeelte. Aan de tuinzijde bevindt zich het werkeiland met dubbele spoelbak. Het werkeiland wordt omringd door een wandopstelling aan twee zijden voorzien van een "SMEG" met drie ovens en 6 pitten, een schouwkap, vaatwasser en tevens zowel een hoog model koelkast én diepvries. De vloer en ook deels de wand nabij de keukenopstelling is voorzien van fraai en stijlvol tegelwerk. Het plafond is hier uitgevoerd in troggewelven. Vanuit de keuken is het achterterras toegankelijk.

De woonkamer bevindt zich rechts van de hal. Ook hier een troggewelfd plafond, hardstenen tegelvloer, schoon metselwerk en authentieke spanten. De radiatoren zijn bekleed middels een omkasting. De houtkachel met schouwpartij maakt het plaatje van deze stijlvolle woonkamer compleet.

De airco in zowel de keuken als de woonkamer houden de leefruimten koel, maar ook warm indien wenselijk. De 16 zonnepanelen (in eigendom) zijn hierbij zelfvoorzienend wat stroomverbruik betreft!

Middels twee openslaande deuren is ook vanuit de woonkamer toegang tot het tuinterras. Verder leidt de woonkamer tot de aangrenzende werkkamer, de bijkeuken en de inpandige werkplaats. Via het poortgebouw bereikt men de garage en de schuur. De schuur is geschikt voor hobbymatig gebruik en staat in verbinding met de huisweide. Het overdekte poortgebouw en "het garagegedeelte" van de schuur bieden ruimte aan 4 tot 6 auto's (!)

• 1e verdieping
Op de eerste etage bevinden zich 4 slaapkamers, waarvan één is samengevoegd met de "master-bedroom" en als kledingruimte fungeert. De badkamer (met vloerverwarming) biedt veel ruimte, is eveneens stijlvol uitgevoerd en voorzien van twee wastafels met houten meubel, vrijstaand ligbad, zwevend toilet en grote inloopdouche. De badkamer is fraai betegeld en de vloeren van de slaapkamers en overloop zijn uitgevoerd in hout, waarbij grenen planken maar ook houten vloerdelen uit boomstammen verwerkt zijn.

"Als extra" op de eerste etage leidt de overloop langs de slaap- en badkamer naar een grote multifunctionele ruimte die thans als feestruimte en hobbyruimte dient. Deze feestruimte heeft een eigen toiletruimte (3e toilet) en heeft een eigen trapopgang waardoor deze ruimte dus ook separaat toegankelijk is.

• 2e verdieping
De overloop biedt via een luik en een vlizotrap toegang tot de enorme bergzolder die zich boven het gehele woonhuis bevindt.

De gevel van de boerderijwoning is fraai uitgevoerd met siermetselwerk en hardstenen dorpels en raamomlijstingen. Ook "de blinden" / luiken voor de ramen geven het object extra karakter.

Tuin:
De tuin is aangelegd met struiken, bloemen en bomen, waarbij looppaden (uitgevoerd in getrommelde hardsteen en gebakken klinkers) leiden naar de diverse terrassen waarvan er twee overdekt zijn. De tuin biedt uitzicht over de huisweide en het vrije achterland. Privacy gegarandeerd!

Ligging:
Geulle aan de Maas [Gäöl aan de Maas] is een klein dorp met circa 220 inwoners dat onderdeel uitmaakt van de gemeente Meerssen. Het dorp vormt de westelijke kern van Geulle, dat door het Julianakanaal en het Bunderbos in drieën wordt gesplitst. De aangelegde dijken en het Grensmaasproject beschermen het kerkdorp tegen het water van de Maas en het kanaal.

Kadastrale gegevens:
Het perceel omvat totaal 2.655 m² en is kadastraal bekend als gemeente Geulle, sectie B, nummer 3569, ter grootte van 1.065 m² én sectie B nummer 4162 ter grootte van 1.590m². Dit laatste perceel is later aangekocht waarbij de aanwezige vervallen schuur is verwijderd en de huisweide is omheind.

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Voerendaal.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.

Kenmerken

Woonoppervlakte
203
Perceeloppervlakte
2655
Inhoud
1531
Bouwjaar
1813
Extra ruimte
193
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Allesbrander
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (045 - 575 32 55) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.