Plan bezichtigingBel makelaar

Molenstraat 30

Beschikbaar
Excellent
Meijel
€ 289.000 k.k.
869
 m²
134
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

In de kern van Meijel ligt op een ruim perceel van 869 m² deze vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen.

De woning is gebouwd omstreeks 1920 en dient aangepast te worden naar de normen van deze tijd. Los van het dak, dat reeds vervangen is, is een grondige modernisering / renovatie dan ook noodzakelijk. Hierdoor heeft u wel de unieke mogelijkheid om naar eigen inzicht een woning te creëren met een prachtige ligging die voldoet aan de huidige wensen van duurzaamheid.

De indeling van de woonboerderij is als volgt.
Provisiekelder:
De provisiekelder is via de woonkamer te bereiken.

Begane grond:
Via de voordeur komt u binnen in de hal met authentieke tegelvloer. De hal geeft toegang tot de eerste (slaap)kamer en tot de woonkamer. De woonkamer is ruim opgezet en heeft een gaskachel. Vanuit de woonkamer kunt u naar de kelder en de keuken aan de achterzijde van de boerderij. De keuken heeft een eenvoudig keukenblokje. Via de keuken is de achterentree te bereiken, die leidt naar de eenvoudige badkamer met douche en wastafel en het toilet. Ook bevindt zich in deze ruimte de trap naar de eerste verdieping. Halverwege de trap bevindt zich de opkamer. Aansluitend aan de keuken komt u in een bijkeuken met daarachter een berging.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot 2 eenvoudige slaapkamers en een bergzolder. Aansluitend aan de bergzolder bevindt zich een tweede zolderruimte welke ook vanuit de berging op de begane grond te bereiken is.

Tuin:
De tuin is rondom de boerderij gelegen, is verwilderd, maar geeft wel veel mogelijkheden voor bijvoorbeeld siertuin of kleine dierenweide. In de tuin zijn enkele eenvoudige bijgebouwen gelegen.

Ligging:
Het woonhuis is gelegen in de kern van Meijel in de gemeente Peel en Maas. Meijel heeft een prima voorzieningenniveau met onder andere supermarkten, basisschool en diverse horecagelegenheden. Meijel is gelegen aan de rand van diverse natuurgebieden waaronder De Peel waar u prachtige fiets- en wandelmogelijkheden heeft. De A67 bevindt zich op ca. 15 minuten rijden. Steden zoals Roermond, Weert, Venlo en Eindhoven zijn allemaal binnen circa 20 á 30 autominuten te bereiken.

Kenmerken

Woonoppervlakte
134
Perceeloppervlakte
869
Inhoud
618
Bouwjaar
1920
Extra ruimte
32
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Gaskachels
Warm water
Geiser eigendom
Garage
Vrijstaand hout
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
In centrum
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (077-2083166) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object