Plan bezichtigingBel makelaar

Kostvlies 35

Beschikbaar
Excellent
Gasselte
€ 800.000 k.k.
10770
 m²
211
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

GELEGEN OP EEN PRACHTIGE LOCATIE MIDDEN IN DE NATUUR met meer dan 10.000 m² eigen grond.
Deze prachtige karakteristieke VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ is geschikt voor dubbele bewoning, mantelzorg maar ook paardenliefhebberij of werken aan huis!
De woning is gelegen op de Drentse ‘Hondsrug’ naast het Zandgat in het rustieke buurtschap ‘Kostvlies’.

OORSPRONG EN MOGELIJKHEDEN BOERDERIJ:
De boerderij is oorspronkelijk gebouwd in 1936 en is in de loop van de jaren deels gemoderniseerd met behoud van sfeervolle details. In 2000 is de voormalige stookhut opnieuw gebouwd en aangesloten bij de woning hierdoor is er een extra slaapkamer en badkamer gecreëerd.
Het bijgebouw van ruim 200 m2 is multifunctioneel en voor verschillende doeleinden geschikt. De schuur is dusdanig groot en hoog dat het met gemak ruimte biedt aan meerdere voertuigen, een boot of bijvoorbeeld een paardentrailer. Tevens bevinden zich hier 4 paardenboxen.

INDELING:
Begane grond: ruime lichte hal die toegang geeft tot de slaapkamer/badkamer van de voormalige stookhut, kantoor, sfeervolle woonkamer en halfopen keuken. Zowel woonkamer als keuken zijn voorzien van vloerverwarming, ruime provisiekast, eetkamer met inloopkast waar de trap naar zolder zich bevindt. Middels een aparte hal via de woonkamer is de 2de badkamer en toilet toegankelijk, werkkamer en slaapkamer met grote inloopkast.

Tuin:
Diepe ruime tuin rondom (10.770 m2) met veel parkeermogelijkheden, stapmolen voor paarden en mogelijkheid tot het aanleggen/renoveren van de rijbak voor paarden.

BIJZONDERHEDEN:
- Eventueel is er een optie tot aankoop van 1.8 extra hectare grond (achter perceel woning), informeer naar de mogelijkheden
- Woonoppervlakte van 211 m2

OMGEVING:
Naast de woning is het Zandgat gesitueerd dat is aangekocht door de nabije buurt. Samen met het Drents Landschap wordt dit ontwikkeld tot natuurgebied. Verder is de woning gelegen nabij het prachtige natuurgebied “het Drouwenerzand” waar u het kenmerkende Drentse Hondsruglandschap kunt ontdekken. Gasselte ligt centraal midden op de Hondsrug tussen Gieten en Borger op het kenmerkende Drentse Zandgebied met o.a. bossen, heidevelden en fraaie glooiingen in het landschap. Verder heeft Gasselte diverse voorzieningen, o.a. een basisschool, bakker, diverse restaurants, sportaccommodaties en een actief verenigingsleven. Voor meer voorzieningen zijn Gieten en Borger op 5 autominuten gelegen. Ook is Gasselte uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer door snelle busverbindingen naar Groningen, Emmen, Assen en Stadskanaal.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte:
Onze meetinstructie is gebaseerd op BBMI. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerk: landelijk wonen, gelijkvloers wonen

Kenmerken

Woonoppervlakte
211
Perceeloppervlakte
10770
Inhoud
1076
Bouwjaar
1936
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
1
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
4
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-301177) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object