Plan bezichtigingBel makelaar

Schermerdijk 1 C

Beschikbaar
Excellent
Alkmaar
Op aanvraag
3432
 m²
 m²
No items found.

Object omschrijving

Altijd al uw eigen droomhuis willen bouwen? U staat voor een unieke kans! Deze kans komt maar 1 keer voorbij, geen tweede ronde, geen herkansing, het is nu of nooit. Op één van de mooiste locaties in Alkmaar wordt deze riante royale kavel van 2.877 m² aangeboden. Voor deze unieke locatie is een omgevingsvergunning afgegeven, waarop een luxe vrijstaande villa gerealiseerd mag worden. Dat betekend dat u direct kunt gaan starten met de bouw. Mocht u het huidige vergunde ontwerp te groot vinden bestaat nog de mogelijkheid om het staartstuk (groen omlijnt op de foto's) in overleg met de gemeente niet te bouwen. U kunt er voor kiezen om het huidige ontwerp uit te voeren, maar het is ook mogelijk om een woning naar uw eigen keuze, heel nieuw ontwerp, op deze kavel te plaatsen in overleg met de gemeente. Daar dient dan een nieuwe vergunningsprocedure voor gestart te worden.

Aan de rand van het centrum van Alkmaar, maar dan wel in de luwte. Via het lange oprijpad komt u bij de kavel. De locatie van deze kavel is oprecht uniek te noemen. Een buitengewone kavel, een one of a kind! De kavel wordt omgeven door twee andere buitengewone kavels, waardoor er een soort ‘hofje’ wordt gecreëerd. Geheel vrijstaand en landelijk wonen maar toch de voordelen van buren ervaren. Immers.. liever een goede buur dan een verre vriend! Met hen bent u ook voor 1/3 eigenaar van het mandelig toegangspad (555 m²). Dit is geen 13 in een dozijn kavel, welke u weleens tegen bent gekomen op Funda. U vindt vandaag de dag nog zelden soortgelijke grondpercelen met daarop de mogelijkheid uw droomhuis te realiseren. We hebben het over het historische ‘Boomlust’. Historie, waar u nu uw eigen geschiedenis kunt gaan schrijven. Op het perceel komt het beste van twee werelden samen: landelijk wonen omringt door prachtige bezienswaardigheden en op steenworp afstand van de bruisende kaasstad Alkmaar. Vanuit uw woning heeft u uitzicht op de monumentale Ambachtsmolen, ‘het witte kippenbruggetje van Oudorp’ en omliggende landerijen. Gelegen aan de schilderachtige Schermerringvaart, kunt u met uw sloep de polder van Alkmaar bewonderen. Waar vinden we tegenwoordig nog zo’n unieke plek, waar u even de hectiek van bijvoorbeeld de Randstad
kunt ontvluchten?

Perceeloppervlakte: 2.877 m²
Mandelig toegangspad: 555 m²
Inhoud vergund ontwerp: 1.420 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
3432
Inhoud
0
Bouwjaar
Extra ruimte
Aantal verdiepingen
0
Aantal slaapkamers
0
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Geen schuur
Ligging
Aan water, Vrij uitzicht, Aan vaarwater, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object