Plan bezichtigingBel makelaar

Stroeerweg 17

Beschikbaar
Excellent
Hippolytushoef
€ 1.000.000 k.k.
4039
 m²
181
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Stroe is een voormalig dorp rond de Stroeërweg. Stroe is een van de oudste dorpen van Wieringen en heeft een rijke geschiedenis. Vermeld wordt dat er 72 boerderijen waren, wat voor die tijd een zeer groot aantal is. Eén van deze boerderijen heeft het adres Stroeërweg 17 gekregen. De boerderij is karakteristiek en zowel van binnen als buiten een lust voor het oog. De historische kenmerken zijn goed bewaard gebleven tijdens de verbeteringen en vernieuwingen die zijn aangebracht door de eigenaren in loop der tijd.

De boerderij staat niet in 'het lint', maar situeert zich verder van de weg. Wat maakt dat deze plek privé voelt. Het uitzicht aan de achterkant van het perceel is uniek. Door de ligging van de boerderij is het vaak een luwe plek, waar u heerlijk kunt genieten van de natuur en het uitzicht. In de huidige situatie is de slaapkamer aan de achterzijde, een zeer luxe plek om wakker te worden! Het is ook mogelijk om het woongedeelte, wat zich nu aan de voorkant situeert, naar de achterkant te verplaatsen.

Wij hebben een visualisatie gemaakt om u een beeld te geven van wat er mogelijk is. Naast de slaapkamer bevindt ook de badkamer zich aan de achterzijde, hier is ook een sauna aanwezig. Aan de voorkant is een ruime woonkamer met leefkeuken. Boven zijn nog twee ruime slaapkamers.

Rondom de boerderij is een ruime tuin, er is een schuur, een stal met drie boxen en een paardenbak van circa 22 x 38 m. Een goede plek om dieren te houden, of de ruimte in te richten als buitenruimte voor een B&B of tweede bewoning. Daarnaast is er nog een mogelijkheid om een extra hectare land erbij te huren.

Tegenwoordig staat de boerderij (uiteraard nog op dezelfde plek) in Hippolytushoef. Het dorp ligt in een prachtige omgeving welke ligt in een van de 41 stiltegebieden in Nederland, namelijk Wieringen Noord. Het is een rustige en idyllische omgeving met mooie wegen, karakteristieke boerderijen en een prachtig uitzicht op de Waddenzee vanaf de dijk.

's Avonds kunt u na een werkdag uw hoofd leegmaken met een wandeling op de dijk, waar het uitzicht tot aan Texel reikt. In Hippolytushoef zijn alle dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, winkels, basisschool, sportverenigingen en horeca liggen op wandel- en fietsafstand.

Perceeloppervlakte: 5.439 m²
Woonoppervlakte: 181 m²
Schuur: 31 m²
Stal: 27 m²
Bouwjaar: 1875
Energielabel: D

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
181
Perceeloppervlakte
4039
Inhoud
654
Bouwjaar
1875
Extra ruimte
9
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand hout
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object