Plan bezichtigingBel makelaar

Bongard 5

Beschikbaar
Excellent
Wijnandsrade
€ 595.000 k.k.
15700
 m²
120
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Liefhebbers van landelijk wonen opgelet!

Gelegen tussen Swier en Wijnandsrade vindt u deze uiterst vrij gelegen woning met volop mogelijkheden voor het houden van paarden, (klein)vee of andere hobby’s met uitzicht over een eigen hoogstamboomgaard en de natuur van het Beekdal genaamd Bissebeek.

Het object is gelegen op een perceel van 1.57.00 ha. en is hiermee een droom voor diegene die rust én ruimte om zich heen zoekt.

Deze droomlocatie dient gemoderniseerd te worden doch is zeker een bezichtiging waard. Bent u na het doornemen van de verkoopinformatie enthousiast, neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.

Algemeen:
Inhoud woning: circa 655 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 120 m²
Perceeloppervlakte: 15.700 m² (1.57.00 ha.)
Aanvaarding: in overleg doch op korte termijn mogelijk.

Nutsvoorzieningen/installaties:
Elektriciteit: aanwezig.
Wateraansluiting: aanwezig.
Gasnetaansluiting: aanwezig.
Rioolaansluiting: aanwezig.
Kozijnen: houten kozijnen bezet met overwegend dubbelglas

Centrale CV installatie: via cv-ketel
Warm watervoorziening: via boiler

Indeling
Via de ingang, gelegen aan de zijkant van de woning, heeft u toegang tot de entree/hal. Vanuit de hal met toiletruimte bereikt u de woonkamer en de keuken. De keuken is uitgevoerd in een hoek opstelling en geniet uitzicht over de tuin en hoogstamboomgaard gelegen achter de woning. Vanuit de aangrenzend gelegen woonkamer met erker kijkt u uit over de straat en heeft u zicht op het perceel tegenover het huis.

Op de begane grond is verder de garage, de bijkeuken met achteringang, wastafel en witgoedaansluitingen aanwezig.

Eerste verdieping
Vanuit de vaste trap in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping met daaraan gelegen een drietal slaapkamers met een oppervlakte van respectievelijk ca. 7 m²,11,5 m² en 17,5 m². Verder is op de eerste verdieping de badkamer aanwezig voorzien van ligbad, toilet en wastafel.

Tweede verdieping
Via de vaste houten trap heeft men toegang tot de tweede verdieping. Deze is thans in gebruik als zolderkamer. De mogelijkheid bestaat om hier eventueel een 4e slaapkamer te realiseren.

Bijgebouwen en huisweide
Via de tuin heeft men toegang tot de stal en de aangrenzend gelegen huisweide. De huisweide is omringd door bos/struweel (natuur) en biedt enorme privacy. De huisweide is voor een gedeelte aangeplant met hoogstambomen (o.a. kersen en appels) en meidoornhagen. Hiervoor ontvangt de eigenaar jaarlijks een onderhoudssubsidie van ca. 900 euro.

De stal is gebouwd omstreeks 1970 en is voorzien van 3 ruime paardenboxen met opslagruimte. De zolder biedt tevens ruimte voor opslag.

De huisweide heeft een oppervlakte van ca. 1,38 ha. (13.800 m²) en is hiermee de grote droom voor iedere paardenliefhebber. De huisweide is echter ook prachtig om gewoonweg van te genieten. Indien u geen paarden, (klein)vee of andere hobby’s heeft, dan kunnen wij het beheer geheel uit handen nemen. Onze rentmeesters beschikken over voldoende contacten om de huisweide op een goede, duurzame en veilige manier te verpachten. Op deze manier kunt u toch genieten van het fraaie uitzicht en de rust zonder het bijkomende onderhoud, ideaal!

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'Buitengebied Nuth' van de gemeente Beekdaelen. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de enkelbestemming 'Wonen' toegekend gekregen.

Het aangrenzende perceel is eveneens gelegen in het bestemmingsplan 'Buitengebied Nuth' van de gemeente Beekdaelen. Binnen dit bestemmingsplan heeft het perceel momenteel de enkelbestemming 'Agrarisch met waarden - Natuur - en landschapswaarden' en de dubbelbestemming 'Waarde - archeologie' toegekend gekregen.

Ligging
Deze fraai gelegen woning is gelegen net buiten Wijnandsrade. Wijnandsrade is een gewilde woonplek, rustig doch heel centraal gelegen, met diverse uitvalswegen. Zo liggen zowel Hulsberg alsook Nuth op korte afstand, alwaar de benodigde voorzieningen aanwezig zijn. Tevens zijn de snelwegen A79 en A76 snel bereikbaar.

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Nuth, sectie R, nummer 170, 176 en 401 tezamen ter grootte van 15.700 m².

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met de heer S.E.E. (Stef) Limpens van het kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Woonoppervlakte
120
Perceeloppervlakte
15700
Inhoud
655
Bouwjaar
1969
Extra ruimte
53
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
1
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
1
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (045 - 575 32 55) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.