Plan bezichtigingBel makelaar

Rijperweg 0 ong

Beschikbaar
Excellent
Middenbeemster
€ 650.000 v.o.n
1000
 m²
 m²
No items found.

Object omschrijving

Je eigen woning bouwen op een prachtige werelderfgoed-locatie in de Beemster! Deze unieke kans wordt nu geboden op een perceel van maar liefst 1.000 m²! Het pittoreske Middenbeemster is door UNESCO bestempeld als werelderfgoed en dat is prachtig zichtbaar aan de mooie buitenhuizen, polderwegen en weids landschap.

Middenbeemster is in kwadranten opgebouwd en met de nieuwbouw-ontwikkeling van het laatste vierde kwadrant van project De Keyser (fase 2) krijgt het dorp een logische voltooiing. De Rijperweg vormt samen met de Middenweg de assen van de Middenbeemster. Om de uniekheid te bewaren is vrijwel alle nieuwe bebouwing al vooraf bepaald en een eigen bouwkavel is daarom ook uniek te noemen! Op ons kavelpaspoort krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden op deze bouwkavel. U kunt hier een zeer royale woning bouwen, met ook nog de mogelijkheid tot het bouwen van een groot bijgebouw tot 130 m² en tuin op het zuidwesten. De toegang naar de Rijperweg wordt nog onderbroken door water, een fietspad en veel groen.

Op korte afstand is het gezellige centrum van Middenbeemster te vinden met alle voorzieningen die je maar kunt wensen. Er is voldoende winkelaanbod (zoals een Albert Heijn), basisschool, kinderopvang en niet te vergeten een aantal gezellige restaurants!

De Beemster is in 1612 drooggelegd door de rijke koopmannen uit Amsterdam met een buitengewone kwaliteit op het gebied van techniek, waterhuishoudkunde maar ook harmonieuze indeling in het landschap met een opzet van vierkanten en symmetrie. Daarom is deze polder door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. De aantrekkingskracht van en naar Amsterdam is nog steeds erg groot. En omdat je binnen een aantal minuten op de snelweg A7 bent, ben je ook snel in Amsterdam, Purmerend of Hoorn.

Met de voltooiing van de laatste fase, is de kans gering dat er nog meer nieuwbouw-aanbod komt in dit gebied. Laat deze buitengewone kans dus niet aan je voorbij gaan!

Perceeloppervlaktte: ca. 1.000 m² (dient nog definitief kadastraal te worden ingemeten)

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere kadastrale kaart, bestemming, kavelpaspoort, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
1000
Inhoud
0
Bouwjaar
Extra ruimte
Aantal verdiepingen
0
Aantal slaapkamers
0
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Geen schuur
Ligging
In woonwijk
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object