Plan bezichtigingBel makelaar

Looieind 14

Verkocht
Excellent
Erp
€ 450.000 k.k.
3000
 m²
 m²
No items found.

Object omschrijving

Gelegen op een prachtige locatie te midden van Erp, Veghel, Boekel en Uden treft u deze kavel aan voor het oprichten van een langgevelboerderij van maar liefst 350 m² grondoppervlakte. Op het ruime perceel van ca. 3.000 m² staat thans al een langgevelboerderij welke gesloopt en herbouwd mag worden op het perceel waardoor de langgevelboerderij in het verlengde van de Looieind loopt. Het object biedt ruime mogelijkheden voor mensen die een beroep aan huis hebben of mantelzorg willen verlenen.



De kavel meet een front van ca. 70 meter en een diepte van ca. 43 meter. De nieuw te bouwen woning dient ca. 10 meter uit de perceelsgrens gebouwd te worden.



NUTSVOORZIENINGEN

De huidige woning is reeds aangesloten op de nutsvoorzieningen waaronder gas, water, elektra, riool en glasvezel. Achtergelegen opstallen, welke bij verkoper in eigendom blijven, zijn eveneens aangesloten op dezelfde nutsvoorzieningen. In de koopovereenkomst zal t.b.v. van de achtergelegen opstallen een erfdienstbaarheid opgenomen worden voor het hebben, houden, vernieuwen en onderhouden van de nutsvoorzieningen.



BESTEMMINGSPLAN

Momenteel loopt de bestemmingsplanprocedure om de huidige bestemming van de gehele locatie van Recreatie om te zetten in Woondoeleinden. De kosten voor de bestemmingswijziging zijn voor rekening van verkoper. De kosten voor de noodzakelijke bouwvergunningen komen voor rekening van koper.



Verkoper heeft met de gemeente Meierijstad een anterieure overeenkomst afgesloten waarin verplichtingen zijn opgenomen waaronder landschappelijke inpassing welke onderdeel uitmaakt van de bestemmingsplanwijziging. De verplichtingen voortvloeiend uit de anterieure overeenkomst worden in de koopovereenkomst opgelegd aan de nieuwe eigenaar.



 KADASTER

 Verkochte is kadastraal bekend als gemeente Erp, sectie R, nummer 142.



Van het kadastrale perceel wordt slechts een gedeelte verkocht. De kosten voor de kadastrale inmeting komen, elk voor 50/50, voor beide partijen. In de koopovereenkomst wordt een verrekenbeding opgenomen voor onder- of overmaat.

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
3000
Inhoud
0
Bouwjaar
Extra ruimte
Aantal verdiepingen
0
Aantal slaapkamers
0
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Geen schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object