Plan bezichtigingBel makelaar

Dorpsstraat 12

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Assendelft
€ 1.350.000 k.k.
17910
 m²
272
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een centrale plek, tussen de twee werelden van randstad en polder, vindt u een geheel van een moderne woonboerderij, een grote loods met gastenverblijf en paardenfaciliteiten. Een prachtige stek waar wonen en werken goed te combineren is. De huidige eigenaren runnen een zorgboerderij, de bestemming is wonen en agrarisch. Voor het runnen van een paardenhouderij en een zorgboerderij is een omgevingsvergunning afgegeven. De woning is gelegen aan het dorpslint van Assendelft op 17.910 m² grond.

In 1999 is de woning gerenoveerd en is er extra geïsoleerd. In 2015 zijn er 56 zonnepanelen geplaatst, welke gemiddeld 15.000 kWh per jaar opleveren. De ruimte en de rust in het huis zijn opvallend. Alle vertrekken zijn ruim opgezet. Via de achterdeur komt u binnen in een ruime woonkeuken met diverse inbouwapparatuur. De keuken heeft een landelijke uitstraling, een heerlijke plek om met een groot gezelschap te tafelen. Aan de voorzijde van de woning heeft u een heerlijk lichte en ruime woonkamer. Aan de achterzijde is een slaapkamer met infrarood sauna.

Via de hal komt u bij de trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping is in het midden een ruime woonkamer gecreëerd, welke natuurlijk ook als royale master bedroom kan worden gebruikt. Verder zijn er drie slaapkamers en een badkamer.

Het erf betreedt u zelf via het rechter oprijpad. Wanneer er bedrijfsmatig gasten komen, kunnen zij via de linkerkant het erf betreden. Er bevindt zich een grote loods van 437 m² met daarin een gastenverblijf met twee slaapkamers. De tuin oogt vriendelijk met verschillende terrassen, hoekjes die zijn gecreëerd en mooie volwassen beplanting. Er is een grote moestuin met verschillende gewassen, deze is fraai aangelegd en netjes onderhouden. Ook kunt u uw groenten verrijken met eigen kruiden, helemaal zelfvoorzienend! Midden in de tuin staat een theehuis van 32 m², hier is elektriciteit en water aanwezig en voor de koudere dagen een houtkachel.

In totaal zijn er 19 paardenboxen. Er is een roundpen met een diameter van 18 m. Er is een buiten rijbak aanwezig en veel ruimte om de paarden in de weide te laten. U bent natuurlijk vrij om uw eigen indeling te maken.

Assendelft is een centraal gelegen lintdorp net buiten de Zaanstreek. Op ongeveer 10 minuten bent u in de gezellige dorpskern met diverse winkelvoorzieningen en meerdere basisscholen. Vanaf hier bent u ook binnen 15 minuten op de A9 richting Alkmaar of Amsterdam!

Kortom, ziet u uzelf al leven op deze fijne plek? ’s Ochtends in de woonkeuken aan een kopje koffie, samen de dag doornemen. ’s Middags op het erf aan het werk, u haalt wat kruiden en groenten uit de tuin en verblijdt ’s avonds uw vrienden en familie met een gezellig diner. Het diner kan plaatsvinden in het ruime woonhuis, maar ook het theehuis leent zich hier goed voor! Vrienden en familie die van ver komen kunnen overnachten in het gastenverblijf. Ideeën en mogelijkheden genoeg.

Perceeloppervlakte: 17.910 m²
Woonoppervlakte: 272 m²
Loods: 437 m²
Gastenverblijf: 68 m²
Schuur/stallen: 92 m²
Bouwjaar: 1973

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
272
Perceeloppervlakte
17910
Inhoud
2701
Bouwjaar
1973
Extra ruimte
438
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dubbel glas, Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
19
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object