Plan bezichtigingBel makelaar

Dwarsweg 2 B

Beschikbaar
Excellent
Graft
€ 930.000 v.o.n
4031
 m²
259
 m²
Woonboerderij
Twee onder een kapwoning

Object omschrijving

Veiligheid, vrijheid en duurzaamheid, dit allemaal op de mooiste plek van Noord-Holland... Graft! 
 Dit is een heel bijzonder project op een prachtige locatie in Graft, met een beschermd natuurgebied, De Eilandspolder in uw achtertuin. Op deze plek heerst rust en stilte. Niet het gevoel van "alleen op de wereld" zijn en toch landelijk wonen? Hier kan dat! Een oneindig uitzicht, privacy, veel ruimte in en om de boerderij maakt deze plek nog mooier! In 2023 komt hier een stolpboerderij genaamd "De Markant", welke uit vier aparte woningen bestaat, waarvan elke woning een eigen garagebox van ca. 55 m² heeft. Bent u een echte dierenliefhebber, dan is dit perfect, er zit namelijk nog een stuk land bij van ca. 1.700 m², waar u, uw kleinvee of paarden kunt laten rond lopen. 
 De boerderij is ontworpen door architect Cornelis de Jong uit Middenbeemster (nu Marjet de Boer). Deze woningen worden conform de gestelde eisen uit het bouwbesluit 2012 duurzaam gebouwd met o.a. aardwarmte. Met een aantal sfeerimpressies (hier kunnen geen rechten aan worden ontleend) proberen wij u te laten zien wat een prachtige boerderij dit gaat worden. 
 De Markant wordt traditioneel gebouwd door een gerenommeerd familiebedrijf, genaamd van der Burg uit Schermerhorn. Op het noordoosten van het perceel staat dit unieke exemplaar. Met prachtig uitzicht op het natuurgebied, is het elke dag weer een feestje om in uw tuin te zitten. De woning heeft een riante woonkamer met aansluitend de nog naar wens te plaatsen keuken. Ook is er de voorbereiding getroffen voor de zonnepanelen , zodat energieneutraal (of nul op de meter) haalbaar is. 
 
 De Eilandspolder heeft een oppervlak van 1950 ha en bestaat voor een kwart uit water. Het is uniek gelegen tussen de historische dorpen Graft-De Rijp, Noordeinde, Grootschermer, Schermerhorn en Driehuizen. Voor wandelaars, vogelspotters en fietsers is dit een genot om doorheen te fietsen of wandelen. Staatsbosbeheer, Landschap Noord-Holland en een aantal boeren proberen een zo goed mogelijk evenwicht te bewaren in dit unieke natuurgebied. De aantallen smient en lepelaar (1% van de wereldpopulatie) hebben er voor gezorgd dat een deel van de Eilandspolder valt onder de Europese vogelrichtlijn. U woont naast een prachtig gebied en ook nog eens mega centraal. Binnen 20 minuten kunt u de grote steden als Alkmaar, Purmerend of Amsterdam bereiken. En binnen 30 minuten ligt u op het strand van Egmond aan Zee. De Rijp is een prachtig dorp op 5 minuten afstand met vele voorzieningen zoals een winkelcentrum, verschillende scholen, sportverenigingen en meerdere goede restaurants.
 
 Bent u klaar voor nieuwbouw, duurzaam en wonen op de mooiste plek van Noord-Holland? Dan nodigen wij u graag uit bij ons op kantoor voor meer informatie. 
 
 Perceeloppervlakte: ca. 4.000 m²
 Woonoppervlakte: ca. 259 m²
 Inhoud: ca. 995 m³
 Schuur: ca. 55 m²
 Verwachte oplevering: Q3-2023
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
259
Perceeloppervlakte
4031
Inhoud
995
Bouwjaar
2023
Extra ruimte
28
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd, Hr glas
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen, Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Aan vaarwater
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object