Plan bezichtigingBel makelaar

Dwarsweg 2 C*

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Graft
€ 890.000 v.o.n
1825
 m²
238
 m²
Woonboerderij
Twee onder een kapwoning

Object omschrijving

Veiligheid, vrijheid en duurzaamheid, dit allemaal op de mooiste plek van Noord-Holland... Graft! 
 Dit is een heel bijzonder project op een prachtige locatie in Graft, met een beschermd natuurgebied, De Eilandspolder in uw achtertuin. Op deze plek heerst rust en stilte. Niet het gevoel van "alleen op de wereld" zijn en toch landelijk wonen? Hier kan dat! Een oneindig uitzicht, privacy, veel ruimte in en om de boerderij maakt deze plek nog mooier! In 2023 komt hier een stolpboerderij genaamd "De Markant", welke uit vier aparte woningen bestaat, waarvan elke woning een eigen garagebox van ca. 55 m² heeft. De boerderij is ontworpen door architect Cornelis de Jong uit Middenbeemster (nu Marjet de Boer). Deze woningen worden conform de gestelde eisen uit het bouwbesluit 2012 duurzaam gebouwd met o.a. aardwarmte. Met een aantal sfeerimpressies (hier kunnen geen rechten aan worden ontleend) proberen wij u te laten zien wat een prachtige boerderij dit gaat worden. 
 De Markant wordt traditioneel gebouwd door een gerenommeerd familiebedrijf van der Burg uit Schermerhorn. Op het
 noordwesten van het perceel staat dit unieke exemplaar. Genietend van de adembenemende zonsondergang over de landerijen, is dit te plek waar u straks elke dag van kunt genieten. De woning heeft een riante woonkamer met aansluitend de nog naar wens te plaatsen keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich o.a. 4 (slaap)kamers en 1 badkamer (excl. sanitair). Daarna volgen er nog 2 verdiepingen welke door uzelf naar wens zijn in te delen. De woning wordt onder andere voorzien van WTW-installatie, vloerverwarming, glasvezel en een warmtepomp. Ook is er de voorbereiding getroffen voor de zonnepanelen , zodat energieneutraal (of nul op de meter) haalbaar is.
 
 De Eilandspolder heeft een oppervlak van 1950 ha en bestaat voor een kwart uit water. Het is uniek gelegen tussen de historische dorpen Graft-De Rijp, Noordeinde, Grootschermer, Schermerhorn en Driehuizen. Voor wandelaars, vogelspotters en fietsers is dit een genot om doorheen te fietsen of wandelen. Staatsbosbeheer, Landschap Noord-Holland en een aantal boeren proberen een zo goed mogelijk evenwicht te bewaren in dit unieke natuurgebied. De aantallen smient en lepelaar (1% van de wereldpopulatie) hebben er voor gezorgd dat een deel van de Eilandspolder valt onder de Europese vogelrichtlijn. U woont naast een prachtig gebied en ook nog eens mega centraal. Binnen 20 minuten kunt u de grote steden als Alkmaar, Purmerend of Amsterdam bereiken. En binnen 30 minuten ligt u op het strand van Egmond aan Zee. De Rijp is een prachtig dorp op 5 minuten afstand met vele voorzieningen zoals een winkelcentrum, verschillende scholen, sportverenigingen en meerdere goede restaurants.
 
 Bent u klaar voor nieuwbouw, duurzaam en wonen op de mooiste plek van Noord-Holland? Dan nodigen wij u graag uit bij ons op kantoor voor meer informatie. 
 
 Perceeloppervlakte: ca. 1.825 m²
 Woonoppervlakte: ca. 238 m²
 Inhoud: ca. 900 m³
 Schuur: ca. 53 m²
 Verwachte oplevering: Q3-2023
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
238
Perceeloppervlakte
1825
Inhoud
900
Bouwjaar
2023
Extra ruimte
13
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Volledig geisoleerd, Hr glas
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen, Parkeerplaats
Schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Aan vaarwater, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object