Plan bezichtigingBel makelaar

Jan Glijnisweg 81

Verkocht
Excellent
Heerhugowaard
€ 795.000 k.k.
2650
 m²
128
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Hier worden we serieus blij van! Een fraaie, comfortabele, goed onderhouden en handzame stolp op een perceel van totaal 2.650 m², ingericht met een grote schuur, een kas, moestuin en een riant erf. Vrij gelegen aan het bos “Waarderhout” is dit de ideale plek om te kunnen hobbyen, tuinieren of kleinvee te houden op eigen grond! We kunnen er niks anders van maken dan dat het op deze landelijke plek optimaal en overzichtelijk genieten is van het buiten wonen met op steenworp afstand alle voorzieningen die Heerhugowaard te bieden heeft.

Heel soms komt er precies op het juiste moment een prachtige kans voorbij! Wil je deze kans komen bekijken? Je bent van harte welkom voor een uitgebreide bezichtiging.

De stolp ademt een vriendelijk en ontspannen sfeer en biedt op de parterre een tweetal slaapkamers, twee badkamers een gezellige woonkeuken, een knusse lichte living, een bijkeuken en een berging. Op de eerste verdieping bevindt zich de derde en bijzonder ruim bemeten slaapkamer voorzien van inbouwkasten en wastafel. Eigenlijk heeft dit huis alles wat je nodig hebt om praktisch, sfeervol en levensloopbestendig te kunnen wonen.

 De schuur is echt een pluspunt want deze heeft een totale afmeting van 13 x 6 meter (78 m²). Ingedeeld met een separate garage van circa 5 x 3 meter voorzien van sectionaaldeur en natuurlijk de overige schuurruimte. De schuur heeft openslaande deuren aan de voorzijde en heeft een eigen toilet en kitchenette. Achter in de schuur een aparte flinke werk/klusruimte met achterdeur en toegang tot de verdieping, welke over de gehele lengte loopt. Perfect voor de hobbyist, hobby tuinder of liefhebber van kleinvee.

De kas met een viertal kappen meet 13 x 17 meter (220 m²) en is voorzien van een eigen waterbron. Wil je de kas liever niet gebruiken? Dan kun je deze meters natuurlijk bij de tuin optellen.

Het erf is groot en privacyvol dus wat is het hier heerlijk toeven! Een keurig en goed onderhouden erf ingericht met een ruime oprit, meer dan voldoende ruimte om meerdere auto’s te kunnen parkeren, een fraaie voortuin, een moestuin en genoeg plek om heerlijk te kunnen zitten. Achter de schuur en kas nog een fraai stuk land van circa 1000 m² welke doorloopt ‘om de hoek’ achter de naastgelegen percelen. Nog een voordeel is dat het perceel aan een zijde geheel vrij gelegen is. Alhier bevindt zich de wandel-entree naar het bos welke grenst aan de achterzijde van het perceel.

 BIJZONDERHEDEN

 - Oorspronkelijk bouwjaar 1893

 - Volledig voorzien van nieuwe snijvoeg

 - Schilderwerk buiten 2022

 - Achtergelegen bos Waarderhout van Staatsbosbeheer

 - Het vierkant is van Amerikaans grenen

 - Het dak van de schuur is in 2017 voorzien van geïsoleerde dakplaten

 - Energielabel C

 

 LIGGING
Deze woning is gelegen aan de Jan Glijnisweg van Heerhugowaard, in buurtschap ’t Kruis. Achter de woning ligt het recreatiebos ‘Waarderhout’ waar je terecht kunt voor een heerlijke wandeling. Er zijn diverse supermarkten in de nabije omgeving en extra voorzieningen bevinden zich op circa 15 fietsminuten in en om het centrum van Heerhugowaard, alwaar het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland met een groot en compleet winkelaanbod. Tevens biedt Heerhugowaard een ruim aanbod van onderwijs, recreatiemogelijkheden, goede restaurants, gezellige terrassen, bioscoop, bowling, theater en gezondheidszorg. Ook de gezellige binnenstad van Alkmaar is goed en vlot bereikbaar, net als de Noord-Hollandse kust. Heerlijk uitwaaien op het strand. Ontsluiting naar de A9 is dichtbij.

 Ben je net zo enthousiast als wij over dit geheel en wil je graag komen kijken? Bel ons kantoor voor het inplannen van een afspraak.

 LET OP: Vanaf 01 januari 2023 is het aanleggen van een biedlogboek verplicht bij de verkoop van woningen. Deze woning zal verkocht worden middels een compleet en transparant biedproces, het afgeschermde en beveiligde online biedplatform nvmbieden.nl. Meer informatie hierover is terug te vinden op onze website.

Kenmerken

Woonoppervlakte
128
Perceeloppervlakte
2650
Inhoud
604
Bouwjaar
1893
Extra ruimte
62
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan water, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object