Plan bezichtigingBel makelaar

Seringenlaan 17

Beschikbaar
Excellent
Hippolytushoef
€ 720.000 k.k.
1948
 m²
461
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

In de dorpskern van Hippolytushoef staat de voormalige ''Ankerkerk''. De kerk is gebouwd in 1967 en heeft tot en met maart 2015 dienst gedaan als kerk. Het gebouw is ontworpen door Steen en Tuinhof Architecten, een bescheiden, architectonisch interessante, moderne kerk met losstaande toren. In 2015 is de kerk in particuliere handen gekomen en is hier onder andere een kinderdagverblijf en BSO gevestigd. Het gebouw is multifunctioneel te gebruiken. Of u hier nu uw woondromen waar wilt gaan maken of een bedrijf wil gaan vestigen. Of allebei... Laat uw fantasie los op deze bijzondere locatie en wij denken graag met u mee. Binnen de huidige maatschappelijke bestemming past bijvoorbeeld ook een woonzorgvoorziening. De huidige bestemming is maatschappelijk en biedt veel mogelijkheden. Ook het omzetten van de bestemming behoort tot een mogelijkheid. Ook als verhuur-object kan dit bijzondere pand heel interessant zijn. Er is een Quickscan van de huidige bestemming opgesteld om de bouw- en gebruiksmogelijkheden inzichtelijk te maken, deze is op te vragen bij ons kantoor. Aan de achterzijde ligt een groot grasveld van bijna 1.000 m², dit hoort bij het object.

Kortom, een interessant object dat tal van mogelijkheden biedt op een centrale locatie in het dorp.

Perceeloppervlakte: 1.948 m²
Inhoud: ca. 2.191 m³
Gebruiksoppervlakte: ca. 461 m²
In te delen verdieping (overige inpandige ruimte): ca. 139 m²
Bouwjaar: 1967

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, quickscan, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
461
Perceeloppervlakte
1948
Inhoud
2191
Bouwjaar
1967
Extra ruimte
139
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
0
Isolatie
Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object