Plan bezichtigingBel makelaar

Zoomweg 5

Verkocht
Excellent
Hellevoetsluis
€ 700.000 k.k.
816
 m²
159
 m²
Bungalow
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Stel je eens voor...



Een zee aan ruimte en alles gelijkvloers. Een vrij uitzicht vanuit de woonkamer zo de polder in en de mogelijkheid om kantoor/ praktijk aan huis te vestigen. De gezelligheid van de Vesting op loopafstand en uw boot in de haven vlakbij. Deze grote bungalow heeft het allemaal. Gebouwd in 2000, perfect geïsoleerd en aan bergruimte geen gebrek door de grote zolder boven het hele huis. Volledig voorzien van vloerverwarming, recent geschilderd en klaar voor een nieuwe bewoner.



De perfecte combinatie tussen wonen en werken of juist alle ruimte voor een gezin. Deze bungalow staat garant voor comfort, gemak en wonen zolang u maar wilt. Bij binnenkomst valt de ruime hal direct op en deze is zo groot dat een extra slaapkamer ook mogelijk is. De woonkamer met de open keuken zijn samen circa 50 m2 groot en makkelijk in te delen. Veel ramen, een open haard en vrij uitzicht. Door de vloerverwarming altijd een aangename temperatuur in huis en door de goede isolatie behoort een warmtepomp tot de mogelijkheden. De openslaande deuren in de woonkeuken geven toegang tot het terras aan de zuidzijde. De praktische bijkeuken naast de keuken heeft een extra deur naar de tuin en hier bevindt zich de wasruimte en de tweede toiletruimte.



De slaapkamer heeft openslaande deuren en aansluitend de badkamer met closet, wastafel en inloopdouche.



De noordzijde van het huis is in gebruik geweest als praktijkruimte met garage en aparte entree. Natuurlijk is er ook een toiletruimte geplaatst en een pantry. De voormalige kantoorruimte is maar liefst 28 m2 groot en kan op talloze manieren worden ingezet. Extra (slaap)kamers, een praktijkruimte, het is aan u. Achter de garage loopt een gang met een eigen entree zodat zakelijk en prive van elkaar kunnen worden gescheiden.



Er is ruimte voldoende om te parkeren op eigen terrein en direct voor het huis. De plaats van de woning op de kavel maakt dat het beste deel van het perceel op het westen ligt en is toebedeeld aan de tuin. Een goed te onderhouden siertuin met een poort voor de oprit en goed omheind met stevig hekwerk. Diverse plekjes om te zitten in de zon of schaduw al naar gelang uw keuze.



Kortom, gelijkvloers wonen aan de rand van Hellevoetsluis, kantoor aan huis mogelijk en 160m2 woonoppervlak.



Dat is de Zoomweg 5.



Uitblinkers:



- Bouwjaar 2000,

- Praktijk/ kantoor aan huis mogelijk,

- Geïsoleerde inpandige garage,

- Vloerverwarming,

- Meerdere slaapkamers mogelijk,

- Oplevering, flexibel bespreekbaar.

Kenmerken

Woonoppervlakte
159
Perceeloppervlakte
816
Inhoud
889
Bouwjaar
2000
Extra ruimte
35
Aantal verdiepingen
1
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object