Plan bezichtigingBel makelaar

Het Hoge 23

Beschikbaar
Excellent
Vorden
€ 800.000 k.k.
1150
 m²
171
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

EEN ‘BUITEN’ KANS

 

 Wat je ziet is een sfeervol dorpsboerderijtje. Wat je ervaart is vrijheid in de achtergelegen diepe tuin. Een gevoel van buitenleven zonder direct buitenaf te wonen.

 

 Stel je eens voor. Verse eieren van de eigen scharrelkippen of een kropje sla uit je eigen tuin. Even naar de slager voor een mooi stukje vlees of ’s morgens naar de bakker voor net afgebakken broodjes bij het ontbijt. En dat alles binnen handbereik. Als nieuwe eigenaar van deze VRIJSTAANDE WONING met VRIJSTAANDE GARAGE/BERGING aan het Hoge 23 in Vorden eet je hier letterlijk en figuurlijk van twee walletjes.

 

 Wat begin jaren ’80 werd gebouwd als bedrijfswoning bij het toenmalige transportbedrijf Woltering is tegenwoordig een heerlijke comfortabele burgerwoning voor haar bewoners, de hond en veel boeken. ‘Een huis zonder boeken is als een lichaam zonder ziel’. Zo staat op de voorgevel geschreven. Dat verklaart een heleboel.

 

 Indeling

 In huis treffen we op de begane grond een aantal in het oog springende ruimtes aan. Naast de aanwezigheid van een sfeervolle woonkamer en de aangrenzende keuken (2008) en bijkeuken is de woning vorig jaar aan de achterzijde namelijk voorzien van een buitenkamer. Een heerlijke met glas omgeven ruimte waarvan de pui in de zomer in geopende stand het tuinleven binnenhaalt. Aan de straatzijde treffen we een keurige badkamer aan met ligbad, douche, wastafel en toilet. De aanwezigheid van de BADKAMER op de BEGANE GROND verraadt dat de destijds aanwezige slaapkamer(s) op de begane grond hebben plaatsgemaakt voor het huidige kantoor. De slaapkamer(s) is/zijn uiteraard weer in oude staat te herstellen.

 

 Boven zijn nog eens 3 slaapkamers en een vanaf de overloop bereikbare wasgelegenheid met toilet aanwezig . De ouderslaapkamer aan de achterzijde van de woning is zeer royaal uitgevoerd met links en rechts opbergruimte achter de knieschotten.

 Tijdens de bouw van de woning is reeds dak-/muur- en vloerisolatie aangebracht. De destijds geplaatste isolerende beglazing is inmiddels gedeeltelijk vervangen door nieuwe isolerende beglazing. Door ondermeer de plaatsing van een nieuwe CV ketel in 2016 heeft de woning tegenwoordig een energielabel C.

 

 Buiten

 Schuin achter de woning staat de garage. Dit bijgebouw is gelijktijdig met de woningmodernisering in 1995 gebouwd. Achter de elektronisch bedienbare garagedeur gaat een mooie ruimte schuil met een vanuit de garage bereikbare bergzolder boven de achtergelegen schuur. De totale oppervlakte van het bijgebouw bedraagt ca. 40 m².

 De woning staat op een royaal perceel van 1150 m². Het is een diepe tuin waardoor er naast de siertuin met diverse terrassen tevens ruimte is voor een kleinveeweide of moestuin. De groene vingers komen hier niets te kort. In 2019 is de tuin compleet vernieuwd met nieuwe beplanting en een automatische beregening installatie. Naast de woning en voor de garage is er tenslotte nog voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

 

 Omgeving

 De woning ligt aan een eenrichtingsweg nabij het centrum en scholen. In de dorpskern vind je een diversiteit aan winkels en gezellige eet-en drinkgelegenheden. Vorden is goed

 bereikbaar via de weg en het spoor. Ben je een liefhebber van wandelen of

 (sportief)recreëren in de natuur? Rondom Vorden ligt een groot netwerk van wandel- en fietspaden langs de talrijke landgoederen en kastelen en uiteraard door het uitgestrekte natuurgebied Het Groote Veld.

 

 Bouwjaar : 1981

 Gebruiksoppervlakte:

 - wonen : 171 m²

 - overig inpandige ruimte : 17 m²

 - externe bergruimte : 40 m²

 Perceeloppervlakte : 1.150 m²

 

 Raadpleeg de uitgebreide fotoreportage, de video en de plattegronden voor een goede eerste sfeerimpressie. Wil je ook het gevoel ervaren? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging via een van onze kantoren.

Kenmerken

Woonoppervlakte
171
Perceeloppervlakte
1150
Inhoud
736
Bouwjaar
1981
Extra ruimte
16
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht
Inhoud tuin
1080
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object