Plan bezichtigingBel makelaar

Tiendweg-West 3

Verkocht
Excellent
Lekkerkerk
€ 695.000 k.k.
2115
 m²
195
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Voor de liefhebber van buiten wonen maar toch alle voorzieningen in de buurt wil hebben, bieden wij deze vrijstaande woonboerderij aan met ruim achterhuis en een bijgebouw.Het oorspronkelijk bouwjaar is omstreeks 1890 maar er zijn in de loop der tijd diverse aanpassingen geweest.

Je bereikt het vrij gelegen object middels een imposante oprijlaan met kastanje bomen waarvan een aantal een beschermde status hebben. Het woonhuis kent een zeer verrassende indeling.Begane grond: entree, diepe hal met toilet toegang tot het achterhuis en het voormalige spoelhuis die opnieuw is opgetrokken. Neem je de afslag naar de woning dan bereik je de eetkamer, de keuken van waaruit een tweede trap naar de eerste verdieping gaat en een kelder van circa 9 m2 op stahoogte, boven deze kelder bevindt zich de opkamer. Verder is er een studeerkamer met aan de voorzijde de woonkamer met prachtig uitzicht over het polder landschap.De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer, er zijn nog extra kamers te realiseren op de ruime bergzolder.Het achterhuis, een voormalige stal die thans een warenhuis is voor kringloop artikelen heeft een oppervlakte van circa 109 m2.Op de eerste verdieping is een mancave gerealiseerd.Op het terrein staat nog een bijgebouw van circa 100 m2, waar je diverse invullingen aan kan geven.Een klein perceeltje weiland geschikt voor eventueel hobby vee grenst aan de achterzijde aan de tennisclub.Kortom dit is een heerlijke leef plek met veel mogelijkheden, waarbij wel wat comfort dient te worden ingebracht, maar wat niet perse op stel en sprong dient te gebeuren.Kernkwaliteiten:

• Leuk perceel van ruim 2000 m2

• Opstallen met diverse mogelijkheden

• Heerlijk woonplek , buiten en toch voorzieningen op loop-en fiets afstandGraag laten wij je verrassen, dus neem contact op als je dit wilt ervaren.Oplevering : in overleg

Kenmerken

Woonoppervlakte
195
Perceeloppervlakte
2115
Inhoud
1347
Bouwjaar
1890
Extra ruimte
135
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Vloerisolatie
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object