Plan bezichtigingBel makelaar

Albert van 't Hartweg 27

Verkocht
Excellent
NIEUWERKERK A/D IJSSEL
€ 750.000 k.k.
2200
 m²
175
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

“Unieke kans” De voormalige tuinderswoning ligt aan de Albert van ’t Hartweg een rustige weg waar diverse verschillende ondernemers wonen. Deze vrijstaande woning is bijzonder geschikt voor een ondernemer of voor degene die ruimte zoeken voor een hobby. Bij de vrijstaande woning staat namelijk een grote geïsoleerde loods met daarachter nog een gedeelte van de tuinbouwkas.De loods is ongeveer 230 m2

De tuinbouwkas is ongeveer 840 m2

Totaal een bergruimte van 1.070 m2 !!!Aan de achterzijde van het perceel wat we te koop aanbieden komt een brede sloot te liggen ter afscheiding van het perceel. Het water verkopen we niet, we bieden grond aan tot aan de sloot.Woongenot ervaar je in de woning vooral door de energie die de woning geeft door middel van het vele licht wat heel prettig de woning binnenvalt. Verder staat de woning op een wat hoger peil, hierdoor kijk je vanaf een soort podium naar de omgeving.De woning heeft energie label E. Namelijk de E van energiecentrale in dit geval. Op de loods ligt namelijk een nieuw geïsoleerd dak met daarop 88!! zonnepanelen. Goed voor circa 23.000 kw opgewekt vorig jaar als deze toe gerekend mag worden aan de woning is het een hele dikke A+++.Indeling begane grond: entree, hal, meterkast, toilet, keuken met royale eetkamer met veel licht door uitgebouwde serre van 2003, woonkamer heeft een grote glaspartij (plafond hoog!) met een deur naar de tuin aan de voorkant. Verder is er op de begane grond nog een badkamer, slaapkamer en kantoor aanwezig.Indeling eerste verdieping: op de verdieping bevinden zich 5 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel.Aan de Albert van ’t Hart woon je rustig te midden van actieve en of inmiddels gepensioneerde (agrarische) ondernemers.

Openbare voorzieningen in Nieuwerkerk aan den IJssel en het nabije Nesselande zijn op korte (fiets)afstand bereikbaar.

Bijzonderheden:- Voorzieningen van Nesselande op korte afstand

- 88 zonnepanelen

- Perceel oppervlakte totaal 2.300 m2

- Woon oppervlakte 175 m2

- Inhoud circa 654 m3

- Tuinbouwkas en loods geven totale bergruimte van 1.070 m2Oplevering: in overleg

Kenmerken

Woonoppervlakte
175
Perceeloppervlakte
2200
Inhoud
654
Bouwjaar
1965
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object