Plan bezichtigingBel makelaar

Heeswijk 78 a

Beschikbaar
Excellent
Montfoort
€ 635.000 k.k.
0
 m²
 m²
No items found.

Object omschrijving

Wonen in het buitengebied van Montfoort op fietsafstand van het centrum en 15 autominuten naar Utrecht. De kavels liggen in een mooi polderlandschap ten oosten van Montfoort.

Op dit moment wordt het perceel Heeswijk 78, getransformeerd naar een plek met een drietal vrijstaande woningen, waarvan één het bestaande woonhuis is. Hierdoor word je de mogelijkheid geboden om één, of wellicht als je met meerdere wilt samenwonen, het geheel te kopen.Dit betreft de kavel aan de linkerzijde, deze kavel heeft een grondoppervlakte van circa 3.200 m2.

Hierop mag een vrijstaand woonhuis worden gebouwd van 650 m3 (exclusief souterrain en vergunningsvrije bouwmogelijkheden) en een bijgebouw van 50 m2.Heeswijk is een buurtschap dat ligt tussen de stad Montfoort (circa 6 minuten fietsen) en Achthoven. Het centrum van Utrecht ligt op 15 km en met 5 minuten zit je op de A-12.

In Montfoort zijn alle voorzieningen aanwezig, zoals uitgebreid winkelbestand, horeca, sportverenigingen en zelfs een middelbare school.Kavel: €635.000 k.k. (overdrachtsbelasting 8%)

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
0
Inhoud
0
Bouwjaar
Extra ruimte
Aantal verdiepingen
0
Aantal slaapkamers
0
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Geen schuur
Ligging
Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schep Makelaardij (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaardij (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaardij (0182-383038) voor meer informatie over dit object