Plan bezichtigingBel makelaar

Terlinden 34

Verkocht
Excellent
Noorbeek
€ 570.000 k.k.
8070
 m²
111
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

In week 2 hebben een aantal open huizen dagen plaatsgevonden waarin het mogelijk was deze woning vrijblijvend te bezichtigen. Op dit moment plannen we dan ook geen nieuwe bezichtigingsafspraken meer in. Stuur uw gegevens per e-mail en wij zullen u op de reservelijst noteren.


Verscholen in een bosrijk perceel van ruim 8.000 m² met een fraaie breedte van circa 70 meter en met volop uitbreidingsmogelijkheden, bieden wij deze te renoveren vrijstaande vakwerkschuurwoning aan met garage, diverse bijgebouwen, zeer ruim terras en parkachtige tuin met majestueuze bomen en een subliem uitzicht over het Zuid-Limburgse heuvellandschap.

De karakteristieke vakwerkschuur van 1907 is in 1971 verbouwd tot een knus woonhuis met authentieke materialen zoals veldbrandsteen, eikenhouten deuren en hardstenen vloeren. Het nagenoeg gelijkvloers karakter door de aanwezigheid van slaapkamers en badkamer op de begane grond maakt deze woning met enige aanpassingen ook geschikt als levensloopbestendige woning.

Algemeen:
Bouwjaar: 1907 / 1971
Inhoud: 787 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: 111 m²
Overige inpandige ruimte: 19 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 9 m²
Externe bergruimte: 19 m²
Perceeloppervlakte: 8.070 m²
Aanvaarding: in overleg / op kort termijn mogelijk

Voorzieningen:
Elektriciteit: groepenkast met smeltzekeringen en aardlekbeveiliging
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: via kabel
Kozijnen: houten kozijnen
Isolatie: deels dakisolatie en deels vloerisolatie

Installaties:
Centrale verwarming: cv ketel, Radson (eigendom / bouwjaar 1993)
Warmwatervoorziening: middels bad/keuken geiser


De woning is gelegen aan een landelijke holle weg en wordt uit het zicht getrokken door fraaie bomen en
struiken. Via de slingerende oprit is de woning bereikbaar:

Indeling:

• Begane grond
Overdekte entree. Middels de fraaie eikenhouten Franse voordeur komt men in de hal welke is afgewerkt met een hardstenenvloer en de hoge en brede antieke deuren trekken direct de aandacht. Deze centraal in de woning gelegen hal geeft toegang tot alle woon- en slaapvertrekken en tevens is hier het geheel betegelde toilet en de badkamer met douche, dubbele wastafel en geiser gelegen. De woning beschikt momenteel over 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer beschikt over een vaste muurkast met vaste wastafel. De masterbedroom geeft uitzicht over de voor- en achterzijde van het perceel en het achterliggende heuvellandschap. Uitbreiding van de slaapkamers behoort tot de mogelijkheden door samenvoeging van bijvoorbeeld de garage.

Het woongedeelte is bijzonder te noemen door de combinatie van authentiek materiaalgebruik en het splitlevelkarakter van de woonkamer en de ruime keuken. Vanuit de hal betreedt men middels dubbele deuren de woonkamer welke is voorzien van een houtenplankenvloer en een houtkachel voor extra sfeer en warmte.
De keuken is momenteel verdeeld in een eetkamer met toegang tot de tuin en een kookgedeelte voorzien van een eenvoudige inbouwkeuken in hoekopstelling met losse apparatuur en eveneens toegang tot de tuin.
De grote glaspartijen in de woonkamer en keuken dragen niet alleen zorg voor voldoende lichtinval maar ook voor zicht op de achtergelegen tuin en het heuvellandschap.

• 1e verdieping
De gehele woning is voorzien van een bergzolder, deels geïsoleerde met EcoTherm isolatieplaten, te bereiken via een steektrap vanuit de slaapkamer en de garage. De nokhoogte bedraagt 1,70 / 2.10 meter. Het bestemmingsplan laat voldoende mogelijkheden toe om ook in de hoogte van de woning nog aanpassingen te doen om zodoende extra woonruimte te creëren.

Garage:
Aan de woning vast, is een verwarmde garage gelegen toegankelijk via een houten poort. Tevens is hier de cv-installatie in een aparte berging geplaatst en is er toegang tot de tuinkas.

Bijgebouwen:
Verderop in de tuin zijn er diverse eenvoudige bijgebouwen aanwezig die voorheen dienden voor het huisvesten van klein dieren. Ook is er een “atelierruimte” aanwezig met veel ramen en openslaande deuren. Deze atelierruimte is opgebouwd uit steen (dubbelwandig) en voorzien van een zadeldak gedekt met pannen.

Tuin en perceel:
Deze woning beschikt over ruime parkeergelegenheid op de oprit. Tevens is er aan de linkerzijde van het perceel nog een tweede oprit waardoor het perceel aan twee kanten wordt ontsloten. Het perceel (circa 70 meter breed en 120 meter diep) wordt nagenoeg geheel omsloten door tal van hagen, bosschages en een degelijk hekwerk waardoor optimale privacy is gegarandeerd. Op het perceel zijn tal van fraaie volwassen bomen aanwezig zoals beuk, tamme kastanje, walnoot, western hamlock, ginkgo en huls. Aan de voorzijde van het perceel is tevens een monumentale eik gelegen. Mede door de beschutte ligging en de volwassen bomen is hier sprake van een bijzonder plekje natuur en dat in uw eigen achtertuin. Op de verharde paden is een flinke wandeling door eigen tuin mogelijk en het super fraaie landelijk uitzicht over het heuvelland completeren het geheel!

Bestemmingsplan en mogelijkheden:
Ter plekke van onderhavige locatie is het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2009, inclusief 1e herziening’ van kracht. De locatie is deels bestemd tot ‘Wonen’ en deels tot ‘Agrarisch’.

Bestemming ‘Wonen’
Het voorste deel van onderhavige locatie (circa 50 meter diep vanaf de straatzijde) is bestemd tot ‘Wonen’. De voor ‘Wonen’ aangewezen gronden zijn bestemd voor wonen, met inbegrip van mantelzorg, aan-huis-gebonden-beroepen en agrarische activiteiten van ondergeschikte betekenis.

Het bestemmingsplan laat veel uitbreidingsmogelijkheden toe en kent een fors bijbouwvlak waardoor de woning en het aantal m² bijgebouwen fors mag worden uitgebreid. Voor meer informatie hieromtrent verwijzen wij u graag naar de "memo bestemmingsplan" die zal worden opgenomen in het "move"-dossier. Ook kunt u bij vragen hieromtrent terecht bij onze afdeling Ruimtelijke Ordening.

Ligging:
Terlinden is landelijk gelegen en behoort bij het bourgondische Noorbeek, gemeente Eijsden-Margraten. Steden zoals Maastricht, Heerlen, Aken en Luik zijn zeer centraal gelegen en voor voorzieningen leveren de kern van Margraten en Gulpen meer dan voldoende mogelijkheden.
De streek rondom Terlinden is ook een ideale plek om te wandelen, te fietsen of gewoon te genieten van de rust, het landelijke leven en de gezelligheid!

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Margraten, bereikbaar op telefoonnummer: 043 30 30 117.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.

Kenmerken

Woonoppervlakte
111
Perceeloppervlakte
8070
Inhoud
787
Bouwjaar
1907
Extra ruimte
19
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Dakisolatie, Vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan park, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (043 - 303 01 17) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object